Mit használtál ma?

Nem erre a kékre gondoltam, héé! :smile: Nem mintha én nem kenném fel a kéket magamra, pláne, friss Blue blood tulajként. :sweat_smile: Mindenki tudja, mire gondoltam. :crazy_face:
Nagyon is szépen, igényesen meg lehet csinálni, amivel aztán gyönyörű végeredményt lehet elérni.

Éppen úgy, mint a te esetedben. :wink::heart_eyes::heart_eyes: Ehhez meg pont illik a magenta :lipstick:! :smiley:

3 Likes

Szerintem “kék” és “kék” között is van különbség.
Én sem mertem sokáig kéket használni, mert mindig azok a nyanyák ugranak be, akik tipikusan csak egy világoskék csillogós színt elsatíroznak a szemhéjukon, erős fekete szemceruzával kihúzzák a szemüket, és mellé felcsapnak egy élénkpiros vagy élénkrózsaszín rúzst.
Elnézést mindenkitől, ha valakit megsértettem most… :smiley:

Nemrég viszont csináltam egy kék szemsminket, ami elég jó lett, többféle kéket használtam, volt “dimenziója” is meg minden, szerintem így a kék is tud szép lenni :smiley:

7 Likes

Nnna, erről van szó! :smiley: Pontosan erre gondoltam én is.

1 Likes

Postosan arra a fajta sminkre gondoltam en is, amit leirtal az elso reszben. Koszonom, hogy nalam joval erthetobben es lenyegretorobben fogalmaztad meg! :stuck_out_tongue:

1 Likes

Na ez tényleg szép! De ez teljesen más, mint a mamik kék sminkje :smiley:

1 Likes

Jajj, én sem, nem sértődtem meg, hiszen nem volt min! :slight_smile: Nyugalom!
Meg aztán én már kb. úgy vagyok vele, mindenki azt ken magára, amit akar. Már nem hittéritek, hogy használjon mindenki fényvédőt pls, elengedtem.:slight_smile:Úgyhogy értettelek, csak úgy szimplán reflektáltam, mert jól esett .:slight_smile:

2 Likes

Egy csomó ideig nem mertem kéket használni a kékeszöld szemem miatt. Nagyon berögzült nekem is a nyanyasmink, meg hogy ütik egymást a színek, miközben ez sem ilyen fekete-fehér. És annyira szeretem a kék színt, na meg olyan kihasználatlanok voltak a palettáimban… Hogy aztán csak belevágtam. Lehet jó a kék a kékkel, fontos az árnyalat, az eldolgozás, a kombináció, stb. De mindenki használja amit kedve van!

6 Likes

Így van! :blush:

Ezzel a nagyon egyszerű és nagyon gyors fényes szemsminkkel avattam fel a Pat palettát:
Kép

Kép

Kép

Kép

17 Likes

Bizony belőle dolgoztam én is, olyan szuper paletta! Kivéve az Ocean Tray szín az goncsi :rofl:
Hű én fel nem merném kenni a magentát ehhez az azért durva lenne (számomra) :rofl:

2 Likes

Köszönöm szépen :heart:
Szerintem mindig van mit találnunk ami nem szép, vagyis pontosítva nem tökéletes magunkon, de idővel elfogadjuk vagy nem :laughing: Éppen milyen hangulatban kel fel az ember lánya.
Szerintem nagyon szép, telt ajkaid vannak, jól állnak a rúzsok is nagyon! A komid utolsó mondatával nagyon egyetértek, tényleg így van :sweat_smile: Örülök, hogy magabiztosan mosolyogsz most már :blush:

Most látom, hogy már nem él ez a fiókod, betaggellek @Szandika124 :slight_smile:

2 Likes

Szóval a fotó közel sem adja vissza… Making Mauves paletta felavatása ma reggel. Csodaszép, gond nélkül tudtam vele dolgozni. A többi a szokásos, a project pan-be beválogatott CC krém viszont az agyamra megy, de azért el fogom használni.

20201113_084937

20 Likes

Nagyon jól áll ez a szín! :heart_eyes:
Mi a baj a CC krémmel?

1 Likes

:rabbit: ! :rofl:
Akkor egy kis élénkpiros? :smile:

Köszönöm! :kissing_closed_eyes:

Az orromon, és mellette az arcomon néhány óra múlva összeáll egy kis pontban, mintha durván odapúdereztem volna. Mindent próbáltam, háromféle púdert, csak fényvédőt alá, primert, fixáló spray-t. Lassan a vajákos és a varázsló jön majd, de addigra el fog fogyni. És csak ő csinálja ezt, másik cc vagy alapozó nem :neutral_face:

3 Likes

Uh de rossz, lehet inkább kukalakót kellene varázsolni belőle, remélem nincs már sok a tubusban. Melyik márka ez? Csakhogy elkerüljük ezt a “különlegességet” :smiley:

2 Likes

:clown_face:

1 Likes

Szegényt most jól lehúzom, pedig egyébként jó volt, mostanában hülyült meg, és csak rajtam. A Bourjois CC-je, amit lelkes imádattal használtam.
Egyébként tényleg nincs sok benne, egy-két hétre való adag talán, mivel mindig csak keveset használok belőle.

“vajákos és varázsló” :joy:

1 Likes

Óóó sajnálom, ha bekattant a krém, nem lehet, hogy túl korán vonult nyugdíjba? :smiley: Megnéztem olyan szuper vélemények vannak róla pedig… Remélem azért nem utálattal válsz meg tőle, hátha nem huncutkodik ebben a kis időben :slight_smile:

1 Likes