Én alapból nagyon szeretem a kékeket magamon, szerintem a barna hajhoz különösen jól illenek. A világoskék az már más dolog, bár a Juvia magic mini palettában azt is szeretem ha csillogós (világoskék), a matt világoskék teljes szemhéjon nekem már fura volna. Nagyon jó lehet Jeffree kék palettája . A zöldből általában a fenyőzöldeket, világosabb zöldeket kedvelem. De az ilyen fura zöld, ami például a Juvia magic Miniben van, nagyon rosszul állt nekem :/. Ami abszolút rosszul álló szín még, az ilyen nagyon test közeli színek, sápasztanak. Nekem a nagyon hideg árnyalatok jól állnak, viszont a hideg rózsaszín szintén fura. Akkor a piros egyes árnyalatairól még nem beszéltem (Nabla árnyalatai viszont jól állnak szerintem bár az inkább vörös ill barackos színek.) Most hirtelen ennyi jut eszembe, a többi színt általában szeretem magamon :).
Egyébként párom már nem is szokott semmit megjegyezni, ha szemsminket csinálok. Még párszor meg is dicsér, ami szuper szerintem. Bár igaz régen csak egy színt mázoltam fel, lehet hogy az sok volt. :D. Így meg biztos jobban néz ki, hogy több szín van a szemhéjamon, vagy nem tudom miért változott meg az álláspontja. Annak különösen örültem amikor mondta, hogy örül hogy van hobbim, volt hogy ő mondta hogy vegyek magamnak valami új palettát, amit ő vesz meg nekem.
Tündéri párod van!
Á a fiúk nem úgy látják ezeket, nekem a múltkor A meltből készített sminkemet dicsérte meg, pedig azt hittem az úgyse tetszene neki, mert sötét. Szóval sose lehet tudni náluk nekem is mindig azt mondja, ő nem úgy látja a különbségeket pl körömlakkok között De úgy van vele mint a a Te párod, szívesen ajándékoz csak válasszam ki mit szeretnék
Ma kipróbáltam a Tarte Paint potot (Frose) Szerintem elképesztően szép színe van: aranyfényű rózsaszín. A mélyítőbe és a külső v-be pedig a Pat paletta két rózsás mattja került:
Fúú, ez de szép! Több ilyet fess!
De nagyon jót alkottál!
Jól állnak a színek, és azért a szemüveg alatt is látni, hogy megdolgoztál ezzel a sminkkel
Használj sok zöldet, mert iszonyatosan jól áll
És mennyire szikrázóan csillog
De széééép…
Tartós is ez a Tarte? Nagyon szeretem az ilyen krémes szemfestékeket.
Délelőtt tettem fel, eddig mozdulatlan. Csak alapozó van alatta.
Köszönöm
Azóta még kentem feljebb is de az úgy már lehet túl darabos(ilyen a fólia is kisebb nagyobb darabkák), feszegetem a lehetőségeimet rejtett szemhéjúként De valahol a jelenlegi és az eddigi elért között kellene maradnom, és úgy még értelmezhető ez a fólia
Nem baj, holnap is van nap játszani
Ez a rosegold gyönyörű!
Köszönöm szépen!
Pontosan
És tök jó, hogy van mivel játszani, amitől minden nap újabb meglepetéseket tartogat.
Mai játék tárgyai Azt hiszem eddig ez a legkedvesebb pigment fólia számomra. Dragonfly a fantázianeve és tényleg olyan mint a szitakötő irizáló szárnya
(A látszat ellenére elsatíroztam a sötét színt is )
A helyét is kezdem megtalálni ennek a pigmentnek
Imádom ezt a palettát:
Tündérpor
Ú, ez a pigment a tegnapinál is brutálisabb, egyszerűen gyönyörű fürödni tudnék ilyenekben.
Nagyon-nagyon szép!
Csodás és lila!
Pillangó kisasszony :D. Csodaszép smink . Gondolkozom glitterek beszerzésen, NYX-ről van valamilyen tapasztalatotok? :).