Mit használtál ma?

Ez most nálam nagyon betalált. Szép. A M.J paletta neve?

Köszi a tippet, megnézem majd ezt a szemceruzát. Szerintem nagyon izgalmas lett a sminked!

1 Likes

Szép lett! Nekem az tetszik jobban, ahol több az ezüstös, de mindkettő jól mutat a szemszíneddel. :slight_smile:

1 Likes

Annyira szép szemöldököd van, minden fotód láttán ezen akadok fent. :heart: brows on fleek :grin:
Szép lett mindkét sminked☺️

1 Likes

Nekem is megvan ez a paletta, szerintem nagyon szép színei vannak :rainbow:

1 Likes

Jaj nagyon köszönöm! Steeletto a paletta neve. Pedig képzeld, majdnem feltettem zsibire, mert hogy nem nyúlok érte. Már le is fotóztam az eladáshoz. Júliusban szereztem be Edittől. Most direkt betettem a mindennapi sminkek közé, így jobban szem előtt van. Az a fényes sötét szín nagyon különleges szerintem. És a mattok is extra jók benne, szóval mindenképp megtartom. Biztos megbántam volna ha eladom, tekintve, hogy milyen sokáig vágyakoztam rá.
Itt a swatch amit akkor csináltam amikor megjött:
Kép

6 Likes

Ma ismét a Metropolis palettával mázoltam:
Kép

Kép

Kép

10 Likes

Nagyon szép paletta ha mégis megválnál tőle gondolj rám.
A ND Glam egyre jobban érzem ,hogy nem jó nekem.

1 Likes

Miért nem jó? Nem tetszenek a színek?

@Blanky Én is így éreztem, tudtam, hogy egyből bele kell másszak :smiley: A kellően sötét zöld nincs a Rude palettában, de a Melt rögtön kisegített :green_heart:
Mostanában fog elfogyni ez az alapozó, biztosan újraveszem, nagyon szuper termék! :blush:

@dyna Köszönöm, nekem is egyből a kedvencem lett a palettából :blush:

@Brunettee Köszönöm szépen :green_heart:

1 Likes

Szuper beszámolót írtál, nagyon kreatív voltál a zöld rúzzsal! :blush:

1 Likes

Koszi! Ha mar megvan, probalgatom, hatha sikerul valamire hasznalni is. :slight_smile:
@Anheszenamon tenyleg nagyon szep szinei vannak, nekem is tetszenek.
@dunaimano @blessed @Blanky, nektek is koszonom a kedves szavakat. Amugy eloben sokkal intenzivebb es vilagosabb is volt mindket oldal. Az ezustos szo szerint ragyogott, szamomra nem jo ertelemben. Kozonsegesnek ereztem magam tole. :stuck_out_tongue:
Es ahogy ezt irtam, megvilagosodtam. Azt hiszem rajottem miert irtozok annyira a zold es kek szemsminkektol (magamon). A kilencvenes evek szebbnel szebb sminkjeit juttatja eszembe, amiket gyerekkoromban lattam. Foleg hivatalokban. Semmi szep emleket nem tudok a zoldre festett szemheju allami dolgozo nenikhez kotni. :sweat_smile:
1

10 Likes

:rofl:

1 Likes

Képzeld próbálgatom már amióta megvan. Mégis van egy olyan érzésem mintha nem működne rajtam. Nem tartós. Talán a Milani alappal bizonyult eddig a legjobbnak. De pl. UD alappal sem bír ki egy munkanapot. Elhalványul olyan semmilyen lesz. Egy jóval olcsóbb dupe -ja viszont tart egész nap. A Catrice kicsi ötös palettája jobbnak bizonyult nálam. Volt már ND palettám azon is túl adtam szerintem hasonló okokból. Azt gondolom hogy egy ilyen árfekvésű szemfesték azért ne csak pár órát tartson.

5 Likes

…és ez a barna kontúr a világos rózsaszín rúzzsal… :joy:

1 Likes

Jujjjj :see_no_evil: Nekem erről egy másik szintén veszélyes szín ugrott be,ami nem más, mint a kék. (Szerk. : Ja, arról is írtál, most látom csak. :sweat_smile:) Főleg a már korosabb mamikon előforduló jelenség volt a világoskékre mázolt szemhéj (vagy ez tart még?), élénk rikító pink árnyalatú rúzzsal megspékelve a csodálatos kinézetet. :older_woman:

3 Likes

Annyira gyönyörű vagy!! :heart_eyes:

1 Likes

Én a zöldet mostanában nagyon csípem és használgatom is rendesen. :slightly_smiling_face: A barna szemeimhez nagyon jól mutat a HB zöld palettaja es a CP zöld palettaja is. Nem érzem közönségesnek. A kéket anyukám is használta, az volt a divat. Szépen mutatott rajta. Most is lehet kékkel szép szemsminket készíteni sztem, nagyon sokat fejlődtek a technikak, anyagok.

3 Likes

Jaj, nem sertesnek szantam egyaltalan. Ne haragudj, ha felreertheto lett!
Irtam is zarojelben, hogy magamon erzem kozonsegesnek.
Arra akartam eredetileg is kilyukadni, hogy valoszinuleg azert nem szeretem magamon ezeket a szineket, mert rossz elmenyekre emlekeztetnek. Vagy talan inkabb rossz eleterzesre. Nem tudom pontosan leirni.
Tudom, hogy sokan hasznaljak, szeretik es nincs is ezzel semmi baj, sot. Eg es fold a kulonbseg a mostani es regi zold, kek szemsminkek kozott. Es az is biztos, hogy regen is voltak olyanok, akik szepen tudtak ezeket hasznalni.
Remelem ezuttal sikerult nem sertoen megfogalmazni! :slight_smile:

6 Likes

Naaa a kék szép :smiley: Én nyáron hemperegtem is benne :rofl:06_21_smink2

Nem magenta rúzzsal kentem ki a szám :smiley:

Eskü :rofl:

12 Likes