Olyan szép ez a paletta!
Igen és többet szeretném használni mert eddig talán 2-3 smink készült vele összesen.
ABH Jackie es JS Alien paletta szerelemgyermeke
Gyönyörű gyermek lett! ( A megfogalmazáson azóta is nevetek
)
Izgalmas szemsmink, es milyen huncut tekintet!
De szép …
Gyönyörű a szemed meg a smink is
Ezekkel alkottam ma egy fényes sminket:
Nicsak, ki kukucskál??
Szuper smink és a szemeid is nagyon szépek.
A szemöldököd csodás lett!
Ez is de jó lett! Gyönyörű
Wow, nagyon tetszik ez a színösszeállítás!
Kipróbáltam a Rude smaragdzöldjét elképesztően gyönyörű, próbáltam lefotózni de siralmasan rossz minőségű lett a kép. Egy nagy pandapaca a szemem pedig szépen elsatíroztam a füves paletta zöldjével. A csillámos alá ajánlom a glitter primert úgy szépen odatapad a sok csillám
Huhuhú, ez gyönyörűen dögös!
Köszi
Azta, milyen gyönyörűen szikrázó fénye van. Már első ránézésre tudtam, hogy ez lesz egyik kedvenc színem a palettában.
(sokszor látom a fotóidon a Catrice alapozóját, drogériából nekem ez az egyik kedvencem
)
Gyönyörű ez a zöld!
De jó ez a színösszeállítás Vagány, és tökéletese passzol a szemszínedhez is
Jaj, az a csillogós zöld
Nagyon jó lett, igazán dögös
Kiprobaltam a hetvegen kapott Catrice palettat (superbia vol.2), a ket szemceruzat es a zold ruzst.
Alapapozo, korrektor stb. nincs rajtam, csak a fentebb felsorolt dolgok, ugyhogy a szem alatti lila foltoktol es a szemuveg nyomaitol az orromon tekintsetek el.
Moho voltam es bar nem akartam eredetileg, de mindent (is) felpacsmagoltam. Szo szerint moslekolodas lett a tesztelesbol.
A bal szememen a zold ruzzsal inditottam, kivancsi voltam ott mit tud. S ha mar olyan sotet lett a szempillatovem es szemhejam a ruzstol, kesztetest ereztem, hogy a vilagos ceruzaval tusvonalat huzzak ra. Ezekre pedig rakerult a paletta osszes vilagos, jeges szine.
A jobb szememen pedig a paletta tobbi arnyalata, a sotetebbek es lilasabbak. A vegen pedig keves szilvakek ceruza kerult a szempillatovekbe.
Nem lett szep egyik oldal se, de nem is baj. Tesztelesnek pont jo volt ez igy.
A kovetkezokkel maradtam: a vilagos ceruza nagyon jo! Puha, pigmentalt, mar egy huzassal latvanyos vonalat lehet vele huzni. (@dunaimano, emlekszek te kerestel regebben ilyesmit. Nem tudom talaltal-e azota, de ha nem, akkor talan ez jo lehet.) A kek ceruza is szep. A zold ruzs… hat, maradjunk annyiban, hogy szemhejon legalabb hasznalhato. A paletta pedig tetszik, de sokat kell meg probalgassam, hogy lassam mi az, amit magamenak erzek vagy jol is all es nem csak tetszik.
Kicsit hosszura sikeredett a beszamolo, bocsi!