Mit használtál ma?

Olyan szép ez a paletta!:green_heart:

1 Likes

Igen és többet szeretném használni mert eddig talán 2-3 smink készült vele összesen.

1 Likes

20201110_124718
ABH Jackie es JS Alien paletta szerelemgyermeke :joy:

18 Likes

Gyönyörű gyermek lett! :smiley: ( A megfogalmazáson azóta is nevetek :rofl: )

2 Likes

Izgalmas szemsmink, es milyen huncut tekintet! :smiley:

1 Likes

De szép …

1 Likes

Gyönyörű a szemed :blush: meg a smink is

1 Likes

Ezekkel alkottam ma egy fényes sminket:
Kép

Kép

Kép

17 Likes

Nicsak, ki kukucskál?? :crazy_face:

Szuper smink és a szemeid is nagyon szépek.
A szemöldököd csodás lett! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ez is de jó lett! Gyönyörű :hugs:

1 Likes

Wow, nagyon tetszik ez a színösszeállítás!

1 Likes

Kipróbáltam a Rude smaragdzöldjét elképesztően gyönyörű, próbáltam lefotózni de siralmasan rossz minőségű lett a kép. Egy nagy pandapaca a szemem pedig szépen elsatíroztam a füves paletta zöldjével. A csillámos alá ajánlom a glitter primert úgy szépen odatapad a sok csillám :slight_smile:

20201110_143035

20201110_163807

15 Likes

Huhuhú, ez gyönyörűen dögös! :heart_eyes:

1 Likes

Köszi :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

1 Likes

Azta, milyen gyönyörűen szikrázó fénye van. :heart_eyes: Már első ránézésre tudtam, hogy ez lesz egyik kedvenc színem a palettában. :smiley: (sokszor látom a fotóidon a Catrice alapozóját, drogériából nekem ez az egyik kedvencem :heart:)

1 Likes

Gyönyörű ez a zöld! :smiley:

1 Likes

De jó ez a színösszeállítás :star_struck: Vagány, és tökéletese passzol a szemszínedhez is :blush:

Jaj, az a csillogós zöld :green_heart:
Nagyon jó lett, igazán dögös :slight_smile:

1 Likes

Kiprobaltam a hetvegen kapott Catrice palettat (superbia vol.2), a ket szemceruzat es a zold ruzst.
Alapapozo, korrektor stb. nincs rajtam, csak a fentebb felsorolt dolgok, ugyhogy a szem alatti lila foltoktol es a szemuveg nyomaitol az orromon tekintsetek el.
IMG_20201111_132609
Moho voltam es bar nem akartam eredetileg, de mindent (is) felpacsmagoltam. Szo szerint moslekolodas lett a tesztelesbol.
A bal szememen a zold ruzzsal inditottam, kivancsi voltam ott mit tud. S ha mar olyan sotet lett a szempillatovem es szemhejam a ruzstol, kesztetest ereztem, hogy a vilagos ceruzaval tusvonalat huzzak ra. :stuck_out_tongue: Ezekre pedig rakerult a paletta osszes vilagos, jeges szine.
A jobb szememen pedig a paletta tobbi arnyalata, a sotetebbek es lilasabbak. A vegen pedig keves szilvakek ceruza kerult a szempillatovekbe.
Nem lett szep egyik oldal se, de nem is baj. Tesztelesnek pont jo volt ez igy.
A kovetkezokkel maradtam: a vilagos ceruza nagyon jo! Puha, pigmentalt, mar egy huzassal latvanyos vonalat lehet vele huzni. (@dunaimano, emlekszek te kerestel regebben ilyesmit. Nem tudom talaltal-e azota, de ha nem, akkor talan ez jo lehet.) A kek ceruza is szep. A zold ruzs… hat, maradjunk annyiban, hogy szemhejon legalabb hasznalhato. :smiley: A paletta pedig tetszik, de sokat kell meg probalgassam, hogy lassam mi az, amit magamenak erzek vagy jol is all es nem csak tetszik.
ca
Kicsit hosszura sikeredett a beszamolo, bocsi!

18 Likes