Micsoda férfiszívgyilkos szemek!
Szep mindketto, a meleg szemsminkkel a szemszined telitettebb, sargasabb. Emiatt nekem ez kimondottan tetszik.
De ha az osszkepet nezem (es a mellkasod borenek szinet), akkor szerintem a hideg tonusuak taborat erosited. Kicsit megzavar, hogy pont a hideg sminknel sargasabb a borod, de gondolom ez a fenyviszonyok miatt van. Ugyhogy ettol eltekintve a hideg tonusu sminkre szavazok, szerintem is jobban all egy picit, mint a meleg.
Nagyon kulonleges, szep szinu a szemed.
Jaj, tenyleg nagyon szepek a szemeid!
Mai segédeszközök:
Mi az a Mac szépség? Gyönyörű árnyalat.
Köszönöm szépen! Igen, biztosan a fényviszonyok miatt lehet, mivel az alapozó, korrektor és bronzosító is mindkét esetben ugyanaz volt rajtam.
A Mac pirosító a Gentle árnyalat. Nagyon szép
szerintem a hidegebb színekkel sminkilve amolyan “boss b*tch”-nek tűnsz, a kifejezés legjobb értelmében. a melegebb színekkel talán egy kicsit lágyabb az összhatás, ami akár jó is lehet ha erre van szükség, de mégis mintha hangsúlytalanabbak lennének benne a saját színeid. szerintem mindkettő jól állhat, de a hűvösebb árnyalatok karakteresebbé tesznek, szóval én is erre szavaznék, ha még lehet (mindezt úgy hogy szerintem a másik is jól állhat, csak talán nem pont ez a kombó a telitalálat - remélem nem sértlek meg vele)
Köszönöm
Ú de jól megfogalmaztad Nekem is valami ilyesmi érzésem volt, a bal oldal sokkal karakteresebb, a jobb oldal lágyabb, de @Blanky tényleg elveszik mögötte.
Nekem is a lila tetszik jobban, valahogy olyan dívás vagy vele, jobban kiemeli a színeidet, gyönyörű .
Szerintem is gyönyörű szêp színű a szemed, nagyon jól áll a smink :)).
Nem is tudom hol lett említve, de szerintem @Alsace nagyon szép szád van :). Ismerős az érzés, kamaszként mindent kb kritizáltam magamon, nem tetszett magamon semmi. A szám nem szimmetrikus, alul sokkal vastagabb mint felül, illetve felül olyan vékony (mosolygáskor.) hogy kilátszik az ínyem, ezért pl gyerekként nem mertem normálisan mosolyogni sem. Ma már elfogadtam, nem tartom úgy, hogy valamit is rontana az összképemen. Illetve a rúzzsal könnyebb tényleg szebbé tenni, a hibákat elrejteni :D.
Köszi. Szerelembe estem…
Köszönöm
Előfordul
@random Nem sértettél meg, dehogyis, én kifejezetten szeretem ezeket a visszajelzéseket. Külső szemlélő szerintem teljesen másképp lát minket, és engem érdekel a véleményetek.
A Boss b*tch-en meg jót nevettem (a férjem lehet néha bólogatna, hogy tudok ilyen is lenni).
@Szandika Aranyos vagy, köszönöm szépen!
Velük sminkeltem ma reggel. A héten a Metropolis és MJ Steeletto kapja a főszerepet. Alig sminkeltem még velük, most őket szeretném próbálgatni.