Mit használtál ma?

Mindkét smink nagyon tetszik, de én is adok egy plusz szavazatot a hidegre. Az valahogy sokkal élettel telibbé teszi a tekintetedet :blush:

1 Likes

Aztaaa…minden elismerésem, hogy " félig vakon" így megy a sminkelés!

1 Likes

Igen, van egy 5x,meg egy 8x-os nagyítású tükröm. Valamilyen szinten segítenek, de mivel nagy a cilinder dioptriám is , nem csak a sima dioptria, így torzítva, homályosan látok mindent a nagyítós tükörben is, csak legalább nagyobb méretben. :roll_eyes: Szóval már inkább érzéssel sminkelek. Volt egy nagyon keskeny szemüvegem, ami tusvonal meghúzásnál segítség volt, de sajnos eltört, szóval anélkül kell megoldanom.:grin:

1 Likes

Akkor semmiképp ne csábulj el tényleg. :neutral_face: Én nem vagyok érzékeny a kis csillámokra, de ezek nagyon kiverték nálam a biztosítékot, óriási csalódás volt (tartósnak tartós amúgy) . Ezért próbáltam valami más felhasználási módot találni nekik.

1 Likes

Szó szerint ragyogó ötlet a testápolóba keverni.:slight_smile:

3 Likes

@Key4U Köszönöm szépen! :slight_smile: Hát hogy őszinte legyek, semmi extrát nem csináltam velük, a felső szín ment szemöldök alá, a középső a mélyítővonalba, a legalsó pedig külső V - be, illetve mélyítővonalba is. A Selfish árnyalatot az ujjammal vittem fel a mozgó szemhéjra. :slightly_smiling_face: Belső szemzugba pedig highlighter került.
IMG_20201107_120823_20201107194849815

@Brunettee Köszönöm szépen! :slightly_smiling_face: Szerintem ti külső szemmel reálisabban látjátok, mint én.

@dyna Aranyos vagy, köszönöm szépen! :slight_smile:

4 Likes

Így szoktam én is, ezek a kedvenc színeim a MUR palettából. De a selfish-sel nem jutok dűlőre.
Köszönöm a választ! :slightly_smiling_face:

Még a végén kiderül, hogy világos nyár típus vagy te is? :grin:

Hmm, mindkét smink nagyon jól áll, de valahogy a hideg jobban tetszik. :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen! :slightly_smiling_face:

Nekem mindegyik smink nagyon tetszik! És szerintem nagyon jól eltaláltad a ruhák színét is melléjük. Mert így szuperül illenek. Egy hideg sminket agyon csap a meleg színű ruha, de ha passzol, akkor tökéletes megjelenést ad.

1 Likes

Nagyon szép vagy, és teljesen jól áll a zöld smink, használd bátran!

Én is ilyen vagyok, mindig igyekszem összhangba hozni a termékeket az arcomon. Nagy általában sikerül is. Volt már olyan, hogy kitaláltam egy ruhát, aztán a sminkelés után mégsem azt vettem fel, mert nem passzoltak egymással. :smile:

3 Likes

Akkor te nem a ruhához sminkelsz, hanem a sminkhez öltözködsz!

2 Likes

Már rég csináltam komplett sminket,de most én is kedvet kaptam egy kis barnás-zöldes kombóhoz.
A mai smink fő támogatója a Catrice :slightly_smiling_face:IMG_20201108_130811
IMG_20201108_130958
IMG_20201108_131607
IMG_20201108_131551

17 Likes

Tudom, hogy off, de atyavilág milyen gyönyörű kék szemeid vannak. :heart_eyes:
Szép lett a sminked, pár kedvencemet látom a termékek között. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm szépen! :kissing_heart:

Anyááám, ezek a hatalmas, gyönyörű kék szemek…! :heart_eyes:
Ez a rúzs nagyon jól áll. :blush:

1 Likes

Nekem is az óceán kék szemeid tűntek fel egyből, nagyon szépek! :slight_smile:

1 Likes

@Melodee @blessed köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok! :kissing_heart:

1 Likes

Csodásan áll ez a rúzs!
Csatlakozom a szép szemed csodálóihoz :blush:

1 Likes