Mindkét smink nagyon tetszik, de én is adok egy plusz szavazatot a hidegre. Az valahogy sokkal élettel telibbé teszi a tekintetedet
Aztaaa…minden elismerésem, hogy " félig vakon" így megy a sminkelés!
Igen, van egy 5x,meg egy 8x-os nagyítású tükröm. Valamilyen szinten segítenek, de mivel nagy a cilinder dioptriám is , nem csak a sima dioptria, így torzítva, homályosan látok mindent a nagyítós tükörben is, csak legalább nagyobb méretben. Szóval már inkább érzéssel sminkelek. Volt egy nagyon keskeny szemüvegem, ami tusvonal meghúzásnál segítség volt, de sajnos eltört, szóval anélkül kell megoldanom.
Akkor semmiképp ne csábulj el tényleg. Én nem vagyok érzékeny a kis csillámokra, de ezek nagyon kiverték nálam a biztosítékot, óriási csalódás volt (tartósnak tartós amúgy) . Ezért próbáltam valami más felhasználási módot találni nekik.
Szó szerint ragyogó ötlet a testápolóba keverni.
@Key4U Köszönöm szépen! Hát hogy őszinte legyek, semmi extrát nem csináltam velük, a felső szín ment szemöldök alá, a középső a mélyítővonalba, a legalsó pedig külső V - be, illetve mélyítővonalba is. A Selfish árnyalatot az ujjammal vittem fel a mozgó szemhéjra.
Belső szemzugba pedig highlighter került.
@Brunettee Köszönöm szépen! Szerintem ti külső szemmel reálisabban látjátok, mint én.
@dyna Aranyos vagy, köszönöm szépen!
Így szoktam én is, ezek a kedvenc színeim a MUR palettából. De a selfish-sel nem jutok dűlőre.
Köszönöm a választ!
Még a végén kiderül, hogy világos nyár típus vagy te is?
Hmm, mindkét smink nagyon jól áll, de valahogy a hideg jobban tetszik.
Köszönöm szépen!
Nekem mindegyik smink nagyon tetszik! És szerintem nagyon jól eltaláltad a ruhák színét is melléjük. Mert így szuperül illenek. Egy hideg sminket agyon csap a meleg színű ruha, de ha passzol, akkor tökéletes megjelenést ad.
Nagyon szép vagy, és teljesen jól áll a zöld smink, használd bátran!
Én is ilyen vagyok, mindig igyekszem összhangba hozni a termékeket az arcomon. Nagy általában sikerül is. Volt már olyan, hogy kitaláltam egy ruhát, aztán a sminkelés után mégsem azt vettem fel, mert nem passzoltak egymással.
Akkor te nem a ruhához sminkelsz, hanem a sminkhez öltözködsz!
Már rég csináltam komplett sminket,de most én is kedvet kaptam egy kis barnás-zöldes kombóhoz.
A mai smink fő támogatója a Catrice
Tudom, hogy off, de atyavilág milyen gyönyörű kék szemeid vannak.
Szép lett a sminked, pár kedvencemet látom a termékek között.
Köszönöm szépen!
Anyááám, ezek a hatalmas, gyönyörű kék szemek…!
Ez a rúzs nagyon jól áll.
Nekem is az óceán kék szemeid tűntek fel egyből, nagyon szépek!
Csodásan áll ez a rúzs!
Csatlakozom a szép szemed csodálóihoz