Mit használtál ma?

Abszolut semmi bantot vagy okoskodot nem irtal, ne viccelj. Sot.
Amugy a kepen szajceruza van rajtam, enyhen tul is rajzoltam az ajkam korvonalait. Szoval mar startbol csalas az a szaj. Ruzst nagyon-nagyon ritkan hasznalok, inkabb csak ceruzat. Azzal szoktam kifesteni az egesz szamat. De ki fogom probalni azt is, amit te irtal, hogy vekonyabb retegben, csak finoman viszem fel a ruzst ecsettel. Koszi a tippet! :slight_smile:
De neked mi bajod volt a szaddal? Nem konyul semerre, nem aszimmetrikus, nem picike, nem is vekony… :smiley: Igazan aranyos minden szempontbol.

1 Likes

De szép a fülbid :wink: a blúzod és aki bele van csomagolva! Nem értem, hogy lehettél csúnya kislány! Csoda nagy szemed van! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

2 Likes

Olyan édes, aranyos arcod van! Fiatal és kedves, emellett szép a bőröd nagyon! :heart_eyes:

3 Likes

:star_struck::star_struck::heart_eyes: Jajjj de szép vagy! Ismét csodásat alkottál, a zöld nagyon jól áll, és Lisa is. :blush: Na meg ez a fülbevaló és blúz! :1st_place_medal::ok_hand:

1 Likes

Juj akkor jó, néha olyan szerencsétlenül tudok fogalmazni vagy bókolni is a neten :smiley:
Ó a smink csak kiemeli azt ami szép némi optikai tuning meg részemről abszolút elfogadható csalás :smiley: Remélem beválik a tipp Lisa videójában láttam, talán pont a Mythet bemutatóban? :thinking: de meg is jegyeztem, hogy de szuper módja ez is a sötétebb rúzsok “barátibbá” varázslásához.

Ilyen kis furi szám van, nem olyan szépen kirajzolt, mint rúzzsal. A szájcerka használata rengeteget dobott rajta és azóta már nem érzem csúnyának, végül is nem csúnya, csak olyan fura a kitöltése, nagyon nehéz szépen kirajzolni a valódi teljes vonalát. De ha sikerül akkor ilyen a végeredmény :smiley:

@umpalumpa köszönöm :heart: mondjuk hozzátesz az élményhez, hogy bilifrizkóm volt évekig és fiús ruhákba járattak. Hosszú évek után felnőttként tudtam újra farmergatyót viselni és sportcipőt csakis sporthoz vagyok hajlandó viselni. Gondolom ez szuper alap volt a cikizéshez anno :woman_shrugging:

@Melodee köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: Sajnos csak ez a kettő van meg, Vertex és Lucid az utóbbi van a szememen, de muszáj lesz többet is beszereznem még annyira WOW darabok :star_struck:

5 Likes

Ha furi a szad, ha nem, a vegeredmeny biztos, hogy teljesen szep. :smiley: (Bar szerintem ceruza nelkul is szep lehet, csak a sajat hibainkat mindig borzasztoan katasztrofalisnak latjuk.)
Megsertodni pedig nem szoktam, nyugodtan lehetsz teljesen egyenes es kritikus is. :slight_smile:

1 Likes

Mai (bal) és tegnapi (jobb) smink, tegnap nagyon meleg tónusú volt minden, ma meg hideg. Kíváncsi voltam, hogy így egymás mellé helyezve a fotókat melyik áll jobban (mert egyébként sosem ezt figyelem, azzal sminkelem magam amihez épp kedvem van :grin:) -bocsi, a szemüvegem nyomát lehetetlen eltüntetni az orrnyergemről, mivel kb 28 éve napi 18 órát rajtam van. :roll_eyes:
Illetve a JSC folyékony highlightereket nagyon nem szeretem, de 1 dologra bevált : az ajkaim közepére szoktam az ujjammal picit felütögetni belőle és nagyon tetszik az eredmény. :slightly_smiling_face:
inCollage_20201107_151309935 inCollage_20201107_151206314
A mai smink főszereplője a Nabla Selfish szemhéjpúderem, tegnap a Juvia’s place Warrior paletta segített a meleg smink elkészítésében. :slight_smile:
IMG_20201107_125325
IMG_20201107_120823

18 Likes

Elképesztő szép szemed van… aztaaaa

Nagyon szép lett mindkét smink, nekem a hidegebb árnyalatú tetszik jobban.:blush:

1 Likes

Tök hülye vagyok ezekhez a szintípusokhoz, hideg-meleg-hez, én mindkettőt simán hordanám, talán egy fokkal a hideg jobban tetszik.

1 Likes

Hihi igaz is, ez oda vissza igaz ám :wink: :blush:

1 Likes

Mindkettő sminked nagyon tetszik, ilyen szép ez a Nabla monó élőben? Wow, le a kalappal, nagyon szép vagy mindkét sminkkel, egyetértek veled, a hangulat+smink dologban, én is ilyen vagyok :slight_smile:

A hájlájter az ajkakra is szuper ötlet nagyon különlegessé teszi a sminked! :star_struck:

1 Likes

Mindkettő nagyon jól néz ki.:slight_smile: Miért nem szereted a JSC highlightert?
Haha, én is így sminkelek reggelente, ami éppen a kezembe akad, csak nálam még irdatlan kupi is van (a sminkes szentély rendezgetése ált. az utolsó a dolgok sorában).

1 Likes

Szerintem mindkét smink ugyanolyan jól áll, ez a Nabla gyönyörűen mutat a zöld szemedhez. :slight_smile:

1 Likes

Szerintem is mindegyik jól áll! :heart_eyes: A tusvonalad milyen trükkös! Tetszik :wink: :star_struck:

1 Likes

@dyna Köszönöm szépen! :slightly_smiling_face:

@Mse Többen írtátok a hideg tónusú sminkre, hogy talán jobb, így lehet benne valami :slightly_smiling_face:

@Alsace Köszönöm szépen! :heart_eyes: Én is úgy gondolom, hogy nincsenek szabályok a sminkben, azt csinálhatunk, amit csak szeretnénk. :slightly_smiling_face:

@Amadea Örülök, hogy nem csak én vagyok így ezzel. :slight_smile: Nekem 3 szín van meg a JSC folyékony highlighterekből és olyan iszonyatosan glitteresek, hogy még alapozó alá sem tudom használni mert full glitter lesz az egész arcom. :roll_eyes: Szóval így szoktam használni meg nyáron testápolóba keverve nagyon szép. De bánom, hogy költöttem rá annak idején és főleg, hogy 3 színt rendeltem, mert akciós volt. :joy:De hát nem is én lennék, minden is kell. :grin:

@lumena Köszönöm szépen, tényleg nagyon szép árnyalata van ennek a mononak.:slight_smile:

@umpalumpa Köszönöm szépen :slight_smile: Nekem csak az ilyen kis pici tusvonal áll jól a brutál rejtett szemhéjam miatt sajnos, illetve ezt meg tudom húzni félig vakon (+9es dioptriám van szóval konkrétan félig vakon sminkelek :joy:)

3 Likes

Akkor nagyítós tükröt használsz a szemed sminkeléshez? Vagy tévedek abban, hogy az segít?

1 Likes

Köszi, hogy ezt elmondtad, ezután véletlenül sem csábulok el a folyékony highlighterére. Nekem a préselt állagú volt meg (persze a kékeslila Hypothermia, nem ám valami pezsgőszínű), de az is inkább darabos-csillámos, mintsem egyenletesen fényes, az utóbbit szeretem.

1 Likes

Hát, tényleg nagyon szép a szemed! :blush:
A hidegebb smink tetszik jobban, nekem az valahogy jobban kiemeli a tekinteted.

Ez a matt palettám van meg nekem is, plusz a selfish is, de nem tudok ilyen szépet rittyenteni belőlük. Hogy csináltad?

1 Likes