Mit használtál ma?

De jó, örülök, hogy így tetszik és bevált :heart:
Ügyes vagy nagyon, hogy szóra tudtad bírni a benne lévő ecsetet én feladtam egy idő után :sweat_smile:

1 Likes

Nagyon szép vagy!

1 Likes

Elképesztően szép, bájos arcod van! És használj csak zöldet gyakrabban mert nagyon jól áll!

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:
10+ éve az a kép vonzott be, imádom én is, mint egy icipici ékszerládika :heart:

1 Likes

Csatlakozom a többiekhez, jól áll a zöld nagyon és nincs kockafejed egyáltalán! :wink:

1 Likes

Annyira jól állnak neked ezek a merészebb rúzsok! Szuper ez a szín rajtad, nagyon szépséges lett a végeredmény. :blush:

1 Likes

De aranyos vagy, nagyon köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Hosszú idő után sorra került Alien is :alien:
Kép

Kép

Kép

14 Likes

@Montelino, koszi a tippet!
@Anheszenamon, kedves vagy, batrabb leszek a zolddel.
@Alsace, koszonom. Neked pedig nagyon jol all a mai ruzs. :slight_smile:

2 Likes

Hű… Hát de gyönyörű vagy! Nagyon szép a szemed! Meg az arcformád! Jól áll a zöld, ne aggódj az ilyen alapszabályokon, hogy zöld szemhez zöld szem nem dukál. (amúgy is azért vannak, hogy megszegjük őket…) Én kék szemhez rendszeresen sminkelek kékkel, kit érdekel, ha valakinek nem tetszik.
A satírozásod kép alapján tökéletes, ne viccelj.

2 Likes

Ehhez a fejformahoz, ehhez az archoz nincs olyan, ami nem all jol;-) elj vele :star_struck:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

Még egy jeles nap, végre felavattam ezt a csillámos Lethal színt (egyből teljesen bele is szerettem! Egészen biztosan KELL szereznem belőle még több árnyalatot, annyira csodás minősége van! )

A rúzs Lisa Muse árnyalata, az elmaradt a képről.

20201106_135423_LIjelölt

20 Likes

Örülök, hogy jó helyre került :relaxed:

Várom, hogy megérkezzen a Cultbeautyról a nagy méretű Hourglass pirosítóm… Rendelem egyet a Beautylish-ről is, de az egy örökkévalóság lesz, mire ideér.

4 Likes

Rajtad igazan szepen mutat a zold. :wink:

1 Likes

Ma ismét a Rude palettával sminkeltem:
Kép

Kép

15 Likes

@dunaimano es @Lencseee, koszonom, kedvesek vagytok! Az elenkebb vagy sotet ruzsokkal jocskan rezeg alattam a lec. Szinte eltuntetik az amugyis kicsi (es lefele konyulo) szamat. Ilyenkor egy bagolyra emlekezteto valami leszek. :joy: Van itt mit mellenyulni. :grin:

2 Likes

Köszönöm, nagyon kedves vagy :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Juj alig várom, hogy megérkezzen az enyém is, nagyon szép sminket csináltál belőle! :heart_eyes:

1 Likes

Megnéztelek újra és újra és újra. Teljesen őszintén írom, hogy nagyon szép szád van hidd el! (És te is nagyon szép vagy, különleges vonásaid vannak :heartpulse: )
Sokáig én azt hittem nincs is szám, mert kicsit furán áll vagy hogy mondjam :smiley: 1x csinálok egy rúzs előtt és utána képet a szájceruza csodákra képes :smiley: Ami még eszembe jutott és talán jobban benne van a komfortzónádban, ha ecsettel viszed fel a rúzst és csak finoman felfested. Akkor nem olyan erős/élénk, de az árnyalat ugyanúgy szép, csak ugye kicsit “világosabb”
(Remélem nem írtam semmi bántót vagy okoskodósat :see_no_evil: )

2 Likes