De jó, örülök, hogy így tetszik és bevált
Ügyes vagy nagyon, hogy szóra tudtad bírni a benne lévő ecsetet én feladtam egy idő után
Nagyon szép vagy!
Elképesztően szép, bájos arcod van! És használj csak zöldet gyakrabban mert nagyon jól áll!
Köszönöm
10+ éve az a kép vonzott be, imádom én is, mint egy icipici ékszerládika
Csatlakozom a többiekhez, jól áll a zöld nagyon és nincs kockafejed egyáltalán!
Annyira jól állnak neked ezek a merészebb rúzsok! Szuper ez a szín rajtad, nagyon szépséges lett a végeredmény.
De aranyos vagy, nagyon köszönöm
Hosszú idő után sorra került Alien is
@Montelino, koszi a tippet!
@Anheszenamon, kedves vagy, batrabb leszek a zolddel.
@Alsace, koszonom. Neked pedig nagyon jol all a mai ruzs.
Hű… Hát de gyönyörű vagy! Nagyon szép a szemed! Meg az arcformád! Jól áll a zöld, ne aggódj az ilyen alapszabályokon, hogy zöld szemhez zöld szem nem dukál. (amúgy is azért vannak, hogy megszegjük őket…) Én kék szemhez rendszeresen sminkelek kékkel, kit érdekel, ha valakinek nem tetszik.
A satírozásod kép alapján tökéletes, ne viccelj.
Ehhez a fejformahoz, ehhez az archoz nincs olyan, ami nem all jol;-) elj vele
Köszönöm
Még egy jeles nap, végre felavattam ezt a csillámos Lethal színt (egyből teljesen bele is szerettem! Egészen biztosan KELL szereznem belőle még több árnyalatot, annyira csodás minősége van! )
A rúzs Lisa Muse árnyalata, az elmaradt a képről.
Örülök, hogy jó helyre került
Várom, hogy megérkezzen a Cultbeautyról a nagy méretű Hourglass pirosítóm… Rendelem egyet a Beautylish-ről is, de az egy örökkévalóság lesz, mire ideér.
Rajtad igazan szepen mutat a zold.
Ma ismét a Rude palettával sminkeltem:
@dunaimano es @Lencseee, koszonom, kedvesek vagytok! Az elenkebb vagy sotet ruzsokkal jocskan rezeg alattam a lec. Szinte eltuntetik az amugyis kicsi (es lefele konyulo) szamat. Ilyenkor egy bagolyra emlekezteto valami leszek. Van itt mit mellenyulni.
Köszönöm, nagyon kedves vagy
Juj alig várom, hogy megérkezzen az enyém is, nagyon szép sminket csináltál belőle!
Megnéztelek újra és újra és újra. Teljesen őszintén írom, hogy nagyon szép szád van hidd el! (És te is nagyon szép vagy, különleges vonásaid vannak )
Sokáig én azt hittem nincs is szám, mert kicsit furán áll vagy hogy mondjam 1x csinálok egy rúzs előtt és utána képet a szájceruza csodákra képes
Ami még eszembe jutott és talán jobban benne van a komfortzónádban, ha ecsettel viszed fel a rúzst és csak finoman felfested. Akkor nem olyan erős/élénk, de az árnyalat ugyanúgy szép, csak ugye kicsit “világosabb”
(Remélem nem írtam semmi bántót vagy okoskodósat )