Mit használtál ma?

Eleinte nem kedveltem annyira, nem tudom miért, de ma pl nagyon megkedveltem, mert szépen lehet vele dolgozni, szépek a benne lévő színek is :), a mattok kicsit porolnak, de a benne lévő ecsettel pl ezt a rózsaszín matt színt könnyedén fel lehetett vinni :).

1 Likes

Jól áll a rúzs nagyon! :slight_smile:
Az Ómama bizsuját én is ismerem, egy kincsesbánya és olyan szép kép van a kapu fölött. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Egy masik topikban mar emlitettem, hogy inspiralo hatassal vagytok ram. Az a sok sminkrol keszult kep, a termekek, a szinek, …
A zold szinnel (sminkelesben) mindig ugy voltam, hogy ki van zarva, nalam szoba se johet, mert zold szemu vagyok. Itt viszont azt latom, hogy ti nagyon szivesen nyultok hozza es szeretitek. Ettol en is felbatorodtam, gondoltam egy probat meger meg zold szemmel is.
Kepen azert latom, hogy szebben is elsatirozhattam volna azt a zoldet. :stuck_out_tongue:
A kovetkezo termekeket hasznaltam + egy s-he 006-os szajceruza, ami lemaradt a keprol:
3
A feny nagyon elcsunyitja a szineket, semmi nem ilyen narancsos a valosagban.

Osszesitve arra jutottam, hogy tovabbra se lesz kedvencem a zold szin a szememen, de nem is annyira borzalmas, mint amilyenre szamitottam. :slight_smile:

27 Likes

Ne értsd félre, de elképesztően szép vagy! A mohás vagy kicsit sárgás stich-hel bíró zöldek szépen kiemelnék a szemed aranyos ragyogását, ez a szemhéjpúder is illik hozzá!

3 Likes

Egyetértek @Amadea - val, nagyon szép vagy! Nem mellesleg nagyon jól áll a zöld szemsmink. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Gyönyörű a szemed! A zöldet még a lilás árnyalatok is szépen kiemelik szerintem. :slight_smile:

1 Likes

Kedves @Amadea es @Puszedli83, nagyon aranyosak vagytok! :tulip:
De minden alazatoskodas nelkul mondom: nem vagyok elkepesztoen szep (massziv, izmos kockafejem van :stuck_out_tongue:), de a jo fenyek csodara kepesek.
@blessed, koszonom! A lilas arnyalatok a kedvenceim, szeretem oket. :slight_smile:
Szivesen latnek rolatok is kepeket. Teljesen biztos vagyok benne, hogy nagyon szepek vagytok, raadasul sminkelni is tudtok. Mennyivel jobb lenne arcokhoz kotni a neveket!

8 Likes

Szeretnék én ilyen kockafejet!:smiley:

4 Likes

Csatlakozom a többiekhez, tényleg nagyon szép vagy! :slight_smile:
Nekem is tetszik rajtad a zöld, jól áll a szemed színéhez is :blush:

1 Likes

Meseszép és bájos vagy! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nekem is tetszik a kockafejed, mindig szerettem volna erősebb, határozottabb állkapcsot. Nagyon szép vagy! :heart_eyes: És szerintem szupi lett a smink is! Bármilyen színt tehetsz a zöld szemedhez, nincs szabály :wink:

3 Likes

@Brunettee, koszonom! Te is nagyon szep vagy. Szeretem a letisztult sminkjeidet is. :slight_smile:
@umpalumpa, szivesen adnek az eros es hatarozott allkapcsombol. :grin: Cserebe pedig kernek egy kis plusz anyagot az ajkaimhoz.
Nehany hete Kokapu azt mondta, hogy mi nok mindig azt akarjuk, ami a masiknak van. Es tenyleg igy van. :slight_smile:
A szinekhez visszaterve… nagyon szeretem oket, de ha sminkrol van szo, teljesen el vagyok veszve. Ugy erzem nagyon sokmindent kell osszhangba hozni. A bortonusnak megfelelo arnyalatokat hasznalni, ezek mellett a szem szinehez is passzoljon a szemsmink, es akkor a texturakrol meg nem is beszeltunk. Lehet kicsit tul is bonyolitom, nem tudom.

5 Likes

Gyönyörűszép vagy, csodálatosan szép a szemed :heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

Nagyon jól csinálod! :+1: Csak lazán, semmi nincs kőbe vésve :slight_smile:

1 Likes

Koszi, a te szemed is szep. Mar nem tudom, hogy legutobb leirtam-e vagy csak gondoltam… de baratsagos ozike szemeid vannak.

1 Likes

Annyira szép vagy, csodásak a szemeid és a szemöldököd is :heart_eyes:
Nekem is zöld szemem van (bár nem ilyen szép árnyalatú, mint a tiéd), és nagyon szeretek zöld színekkel sminkelni. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Koszonom, akkor en is batrabban fogom ezutan hasznalni. :slight_smile:

Jó képek lettek. Szerintem neked minden jól állna ami Evangeline Lillynek is.

1 Likes

Bájos szépség vagy.

1 Likes

Köszönöm szépen nagyon kedves vagy :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes