Köszönöm szépen!
Nahát! De csoda! Mivel “ragasztod oda” a glittert?
Csodaszép lett!
@umpalumpa Köszönöm szépen
Most próbálom a régi termékeimet elhasználni, így a Kryolan gélt használtam, de a NYX glitter primer-ét sokkal jobban szeretem erre a célra.
@Anheszenamon Nagyon szépen köszönöm!
Akkor jó, a Catricet megvettem ám, nagyon szuper paletta
De, átjön! Csodaszép!
Tegnap felavattam a Myth árnyalatot, ma kellett volna, a ragyogó napsütésben, de így jött ki
(Meg is idézlek @Melodee tudom, nagyon vártad ezt a napot )
A Catrice palettát annyira megérte megrendelni, nagyon szeretem én is, a fotón sajnos nem jön át úgy, de élőben tényleg olyan természetesen ragyog.
(Elnézést a leharcolt íróasztalos fotóért, itt zajlik minden “varázslás” lényegében )
Jaj, de jól áll ez a rúzs!
Nagyon csini vagy, és tetszik a nyakláncod
De szép vagy
Ohh, grófnő, meghívhatom egy teára?
Annyira szép vagy, nagyon jól áll ez a smink (a rúzs árnyalat telitalálat) Olyan kifinomult, előkelő vonásaid vannak.
Itt vagyooook!
Vvvvvááááooooo! Ezért a napért megérte ennyit várni.
Életre kelt a mögötted lévő festményről a jobb oldali hölgy. Lehet, hogy pont téged ábrázol?
Gyönyörű vagy! A rúzs annyira csodásan mutat rajtad! A ruhád, a nyakláncod is elképesztő. Jajjj, ezt nagyon eltaláltad!
Ma zold-arany komboban szor szikrakat a szemem. Az UD palettabol csak a meses “wanderlust” csillamzoldet hasznaltam feldobni a Nomad mohazoldjeit. A Givenchy rúzs “nudeinthedark” arnyalata a “majlipszbatbetör” funkciot tolti be es puder-highlighter-bronzer fronton bevettettem -vegre egyutt- az Hourglass trio arzenalt
(@Mse, koszonom az uj darabot
). Tovabbra is projectpanben hasznalom a DW lightot es most mar a Smashbox primer watert es a nyx slim szemoldokcerkat is. A pupa spiral sajnos hasznalhatatlan magaban :-/ a scandaleyes szemcerkak pedig vilagbajnokok (talan orokke!).
A héten vettem 2 Rimmel Scandaleyest, nem is értem, hogy élhettem eddig nélkülük.
Ma az Anastasia Riviéra palettát használtam, Essence spirált, Essence szemöldökzselét, Catrice luminice highlightert és pirosítót, Trend it up bronzosítót :). Kipróbáltam a Cerave arckrémet is, hát tényleg szuper jó :).
Tudom, hogy nem ez itt a lenyeg, de… milyen szep borod van!
@mlnda, köszi szépen :), a valóságban sajnos nem teljesen tökéletes a bőröm, van rajtam pár pattanás, amit a kamera sikeresen eltüntetett a telefonomon :D.
@Brunettee köszönöm szépen
@umpalumpa köszönöm szépen
@Amadea
Megtisztelő meghívását örömmel elfogadom
@Blanky De aranyos vagy, köszönöm szépen Nagy álmom volt ez a rúzs, ilyen szép bogyós színt ami bizonyos fények közt egészen rózsaszínes nem láttam még. Bogyós félmatt rúzsok szerelmeseinek maga a menyország
@Melodee Köszönöm
Haha, örülök, hogy megérte várni erre a nagy napra A nyaklánc vintage, az Ómama bizsujában vettem még régebben, mostanában pakolászás közben találtam meg, nem is értettem miért nem hordom szegénykét.
Szép ez a kék és rózsaszín együtt
Hogy tetszik a Riviéra paletta?
@Alsace, nekem is egy úrihölgy jut rólad eszembe :). Nagyon szép vagy, jól áll nagyon a rúzs :)).