Mit használtál ma?

Köszönöm szépen! :blush:

1 Likes

Nahát! De csoda! :heart_eyes: Mivel “ragasztod oda” a glittert?

1 Likes

Csodaszép lett! :star_struck:

1 Likes

@umpalumpa Köszönöm szépen :heart_eyes:
Most próbálom a régi termékeimet elhasználni, így a Kryolan gélt használtam, de a NYX glitter primer-ét sokkal jobban szeretem erre a célra. :slightly_smiling_face:

@Anheszenamon Nagyon szépen köszönöm! :heart_eyes:

1 Likes

Akkor jó, a Catricet megvettem ám, nagyon szuper paletta :gift_heart:

2 Likes

De, átjön! Csodaszép!

1 Likes

Tegnap felavattam a Myth árnyalatot, ma kellett volna, a ragyogó napsütésben, de így jött ki :see_no_evil:
(Meg is idézlek @Melodee tudom, nagyon vártad ezt a napot :smiley: )
A Catrice palettát annyira megérte megrendelni, nagyon szeretem én is, a fotón sajnos nem jön át úgy, de élőben tényleg olyan természetesen ragyog.

20201105_141930

(Elnézést a leharcolt íróasztalos fotóért, itt zajlik minden “varázslás” lényegében :blush: )

19 Likes

Jaj, de jól áll ez a rúzs! :star_struck:
Nagyon csini vagy, és tetszik a nyakláncod :blush:

1 Likes

De szép vagy :heart_eyes: :star_struck:

1 Likes

Ohh, grófnő, meghívhatom egy teára?:slight_smile:

4 Likes

Annyira szép vagy, nagyon jól áll ez a smink (a rúzs árnyalat telitalálat) :heart:Olyan kifinomult, előkelő vonásaid vannak. :heart_eyes:

1 Likes

Itt vagyooook! :ghost: :crazy_face:

Vvvvvááááooooo! :flushed::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat: Ezért a napért megérte ennyit várni. :star_struck::star_struck::star_struck:
Életre kelt a mögötted lévő festményről a jobb oldali hölgy. :heart_eyes_cat: Lehet, hogy pont téged ábrázol? :flushed::see_no_evil:

Gyönyörű vagy! A rúzs annyira csodásan mutat rajtad! A ruhád, a nyakláncod is elképesztő. :star_struck: Jajjj, ezt nagyon eltaláltad! :star_struck::heart_eyes::heart_eyes::heart:

3 Likes

20201106_115927
Ma zold-arany komboban szor szikrakat a szemem. Az UD palettabol csak a meses “wanderlust” csillamzoldet hasznaltam feldobni a Nomad mohazoldjeit. A Givenchy rúzs “nudeinthedark” arnyalata a “majlipszbatbetör” funkciot tolti be :joy: es puder-highlighter-bronzer fronton bevettettem -vegre egyutt- az Hourglass trio arzenalt :innocent: (@Mse, koszonom az uj darabot :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:). Tovabbra is projectpanben hasznalom a DW lightot es most mar a Smashbox primer watert es a nyx slim szemoldokcerkat is. A pupa spiral sajnos hasznalhatatlan magaban :-/ a scandaleyes szemcerkak pedig vilagbajnokok (talan orokke!).

9 Likes

A héten vettem 2 Rimmel Scandaleyest, nem is értem, hogy élhettem eddig nélkülük.

2 Likes

Ma az Anastasia Riviéra palettát használtam, Essence spirált, Essence szemöldökzselét, Catrice luminice highlightert és pirosítót, Trend it up bronzosítót :). Kipróbáltam a Cerave arckrémet is, hát tényleg szuper jó :).
Screenshot_20201106-124602~2

Screenshot_20201106-124729~2

IMG_20201106_124318

13 Likes

Tudom, hogy nem ez itt a lenyeg, de… milyen szep borod van! :star_struck:

1 Likes

@mlnda, köszi szépen :), a valóságban sajnos nem teljesen tökéletes a bőröm, van rajtam pár pattanás, amit a kamera sikeresen eltüntetett a telefonomon :D.

1 Likes

@Brunettee köszönöm szépen :blush:

@umpalumpa köszönöm szépen :blush: :heart: :kissing_heart:

@Amadea :rofl:
Megtisztelő meghívását örömmel elfogadom :wink:

@Blanky De aranyos vagy, köszönöm szépen :blush: Nagy álmom volt ez a rúzs, ilyen szép bogyós színt ami bizonyos fények közt egészen rózsaszínes nem láttam még. Bogyós félmatt rúzsok szerelmeseinek maga a menyország :slight_smile:

@Melodee Köszönöm :blush:
Haha, örülök, hogy megérte várni erre a nagy napra :smiley: A nyaklánc vintage, az Ómama bizsujában vettem még régebben, mostanában pakolászás közben találtam meg, nem is értettem miért nem hordom szegénykét.

5 Likes

Szép ez a kék és rózsaszín együtt :blush:
Hogy tetszik a Riviéra paletta? :slight_smile:

1 Likes

@Alsace, nekem is egy úrihölgy jut rólad eszembe :). Nagyon szép vagy, jól áll nagyon a rúzs :)).

1 Likes