Ezekkel pingáltam ma reggel:
Három eltérő célú korrektort használsz? Vagy a fedéseket variálod területenként?
Eltérő célra használom őket, igen. Most vettem egy Catrice Camouflage zöld korrektort a pirosas területek elfedésére, a Tarte Shape Tape vagy a Nabla megy a szemem alá, a pattanás utáni foltokra a Catrice Camouflage tégelyes verziója, és még van kettő, a Becca under eye és az ehhez hasonló Essence High Beauty, amelyek közül az egyiket a sima korrektor fölé szoktam beütögetni a szemem alá.
Ezek közül szoktam általában hármat használni, de van, hogy csak kettőt.
Én is lajhár, de főleg mert szeretek vele foglalkozni, simogatni az arcom ecsettel, pingálni Ha gyorsan kell összedobnom, akkor nem is érzem olyan jól magam, hiába lett jó.
Mai pingalmany osszetevoi. A pupa spiral sűriti a pillakat, de mac mini kell, hogy szetvalassza. A JP palettabol csak a sotet keket hasznaltam, JS orgybol csak a belso szemzugba egy szint tettem. A szemsmink foszeteploje a CP stone coldja. Kivancsi vagyok, ez lesz-e az en neutralis palettam. Natasha Glam csufos tesztje utan vettem meg, hatha…Ja, es CT filmstar bronze&glowjat hasznaltam eloszor. Annak ellenere, hogy a light-medium arnyalat a panben nagyon halovanynak tunt, de a bronzer felteve nagyon kellemes csalodas, megfelelo arnyalat elso blikkre;-) (ja, es lanyok nekem az a 45 perc, amit borapolassal es sminkelessel toltok, az az “enido” (magaban, magamtol, maganak )
A Zoeva szemhéjalap bevált?
Em mar a masodikat hasznalom. A pearl es a matte is nagy kedvenc. Ezen kivul talan az UD volt, amit eddigi palyafutasom alatt ujravettem.
Én is elpepecselgetek ennyi időt, a lelkemnek nagyon jót tesz. Őszintén hálás vagyok érte, hogy tudok minden reggel időt szánni önmagamra, és a hobbimra.
Egyébként csak lesem, milyen jó termékekkel sminkeltél.
Én is így vagyok vele. Sőt, ha nem pingálhatnám ki magam reggel, szörnyű sivár lenne a reggel és monoton a nap. Ez a napi kreatív faktorom a stresszes munka és a tanulás mellett.
Lanyok, a stone fox sem az en palettam, akit erdekel feltettem a zsibire. Es most hivatalosan is feladom a hideg neutralis paletta keresest. Hasznalom, ami van
Hogyhogy? Melegnek érzed a színeket?
Nem, a szinkombo jo, sot az egesz cucc jo, de en el vagyok kenyeztetve magam altal ,.szeretem, ha a meglevo eyeprimerjeimmel tud mukodni es estig tartos a festek a szememen. Ez rolam ez is lekopik. Mason lehet, hogy tartos. Ellenben, amit a JS es a JPbol odapottyintettem tegnap reggel, na az viszont ott maradt (igy alakult ki a fentebbi försztimpessön, ami semmiben egyebkent nem kulonbozott a ketszer ennyiert vett ND glam elmenytol
tehat: velemenyem es tapasztalataim alapjan, aki vagyik a Natasha Glamre, de dragalja, es mukodik rajta a Colourpop, vegye ezt meg, mert dupenak mondhatok)
Megvan még a paletta vagy lecsaptak már rá?
Lecsaptak
Most pedig a pénztárcám felsóhajtott, mert tuti nem tudtam volna nemet mondani rá.
Ma szabin vagyok, így kicsit vadultam. Régi paletták kerültek elő, Sleek Ultra Mattes és Bad Girl meg egy Revolution glitter paletta (Torridity árnyalat) . Az arcomra is egy Sleek Face Form palettát használtam. Sajnos fotón nem jön át a glitter szépsége
Gyönyörű!
Óóóó wooow
Csodálatosan ragyogó ez a smink én tuti ebben mennék mindenhova annyira szépséges és nagyon jól áll!!!
Azzal a Sleek trióval én is szemezgettem anno
Azok a csillámok meg
@Melodee köszönöm szépen
@Alsace De aranyos vagy, köszönöm szépen! A Sleek triót ne sajnáld szerintem, ha már megvan néha használgatom, de nem a szívem csücske, a Catrice Luminice palettája ezerszer jobb ennél.
Csodásan néz ki!