Mit használtál ma?

Ezekkel pingáltam ma reggel:
Kép

7 Likes

Három eltérő célú korrektort használsz? Vagy a fedéseket variálod területenként?

Eltérő célra használom őket, igen. Most vettem egy Catrice Camouflage zöld korrektort a pirosas területek elfedésére, a Tarte Shape Tape vagy a Nabla megy a szemem alá, a pattanás utáni foltokra a Catrice Camouflage tégelyes verziója, és még van kettő, a Becca under eye és az ehhez hasonló Essence High Beauty, amelyek közül az egyiket a sima korrektor fölé szoktam beütögetni a szemem alá.
Ezek közül szoktam általában hármat használni, de van, hogy csak kettőt.

6 Likes

Én is lajhár, de főleg mert szeretek vele foglalkozni, simogatni az arcom ecsettel, pingálni :slight_smile: Ha gyorsan kell összedobnom, akkor nem is érzem olyan jól magam, hiába lett jó.

2 Likes

20201103_085800
Mai pingalmany osszetevoi. A pupa spiral sűriti a pillakat, de mac mini kell, hogy szetvalassza. A JP palettabol csak a sotet keket hasznaltam, JS orgybol csak a belso szemzugba egy szint tettem. A szemsmink foszeteploje a CP stone coldja. Kivancsi vagyok, ez lesz-e az en neutralis palettam. Natasha Glam csufos tesztje utan vettem meg, hatha…Ja, es CT filmstar bronze&glowjat hasznaltam eloszor. Annak ellenere, hogy a light-medium arnyalat a panben nagyon halovanynak tunt, de a bronzer felteve nagyon kellemes csalodas, megfelelo arnyalat elso blikkre;-) (ja, es lanyok nekem az a 45 perc, amit borapolassal es sminkelessel toltok, az az “enido” (magaban, magamtol, maganak :sunglasses:)

13 Likes

A Zoeva szemhéjalap bevált?

Em mar a masodikat hasznalom. A pearl es a matte is nagy kedvenc. Ezen kivul talan az UD volt, amit eddigi palyafutasom alatt ujravettem.

2 Likes

Én is elpepecselgetek ennyi időt, a lelkemnek nagyon jót tesz. :slight_smile: Őszintén hálás vagyok érte, hogy tudok minden reggel időt szánni önmagamra, és a hobbimra.

Egyébként csak lesem, milyen jó termékekkel sminkeltél. :+1:

6 Likes

Én is így vagyok vele. Sőt, ha nem pingálhatnám ki magam reggel, szörnyű sivár lenne a reggel és monoton a nap. Ez a napi kreatív faktorom a stresszes munka és a tanulás mellett.:slight_smile:

5 Likes

Lanyok, a stone fox sem az en palettam, akit erdekel feltettem a zsibire. Es most hivatalosan is feladom a hideg neutralis paletta keresest. Hasznalom, ami van :sunglasses:

1 Likes

Hogyhogy? Melegnek érzed a színeket? :open_mouth:

Nem, a szinkombo jo, sot az egesz cucc jo, de en el vagyok kenyeztetve magam altal :joy:,.szeretem, ha a meglevo eyeprimerjeimmel tud mukodni es estig tartos a festek a szememen. Ez rolam ez is lekopik. Mason lehet, hogy tartos. Ellenben, amit a JS es a JPbol odapottyintettem tegnap reggel, na az viszont ott maradt (igy alakult ki a fentebbi försztimpessön, ami semmiben egyebkent nem kulonbozott a ketszer ennyiert vett ND glam elmenytol :sunglasses: tehat: velemenyem es tapasztalataim alapjan, aki vagyik a Natasha Glamre, de dragalja, es mukodik rajta a Colourpop, vegye ezt meg, mert dupenak mondhatok)

4 Likes

Megvan még a paletta vagy lecsaptak már rá?

Lecsaptak :roll_eyes:

1 Likes

Most pedig a pénztárcám felsóhajtott, mert tuti nem tudtam volna nemet mondani rá. :grin:

1 Likes

Ma szabin vagyok, így kicsit vadultam. :grin: Régi paletták kerültek elő, Sleek Ultra Mattes és Bad Girl meg egy Revolution glitter paletta (Torridity árnyalat) . Az arcomra is egy Sleek Face Form palettát használtam. Sajnos fotón nem jön át a glitter szépsége :unamused:
IMG_20201104_124854 IMG_20201104_124821 IMG_20201104_124957 IMG_20201104_124631

23 Likes

Gyönyörű! :star_struck:

1 Likes

Óóóó wooow :star_struck: :star_struck: :star_struck:
Csodálatosan ragyogó ez a smink én tuti ebben mennék mindenhova annyira szépséges és nagyon jól áll!!!
Azzal a Sleek trióval én is szemezgettem anno :slight_smile:

Azok a csillámok meg
:drooling_face:

3 Likes

@Melodee köszönöm szépen :heart_eyes:

@Alsace De aranyos vagy, köszönöm szépen! :heart: A Sleek triót ne sajnáld szerintem, ha már megvan néha használgatom, de nem a szívem csücske, a Catrice Luminice palettája ezerszer jobb ennél. :neutral_face:

2 Likes

Csodásan néz ki!

1 Likes