Mit használtál ma?

Nagyon jól áll ez a TIU B. rajtad. Szép az összhatás .

1 Likes

A top3: Charlotte Tilbury- Starry eyes to hypnotise, Jeffree Star- Alien, Jaclyn Hill- vol.1. Ha nagyon csak 3 maradhatna. Egyebkent az osszes CT 12 arnyalatu paletta es minden Jeffree nekem bejott.(meg az orgy is :sunglasses:)
ABH-t a Carli palettaig gyujtottem, de az annyira silanyka, hogy el is vette a kedvemet a tovabbikatol. A jackie aina es a MR paletta maradt meg. Es a formulajat a Carli elotti palettaknak nagyon szeretem.

2 Likes

Tilbury palettái annyira ideálisak lennének az én színeimhez, de nem volt hozzá szerencsém.
Most próbálkozom megint az Airbrush alapozóval,nem jött be annyira, de hátha a hidegebb időben jobb.
Jeffree nalam is kedvenc.

3 Likes

Mondanam azt, hogy vegyel kis palettat kiprobalni,de akkor mar inkabb tegyel hozza 10 fontot es vegyel egy nagyot;-)

Masszívan mániás vagyok, szerintem ezt mindenki tudja rólam.:rofl: Nagyon guszta palettákat csinál Huda, és még rossznak se mondanám őket (3 van).

2 Likes

Azert ezekben a kis haze es nude palettakba levo szinek benne vannak a nagy palettakban :sunglasses:

Jól összerakta őket, na.:stuck_out_tongue: Nekem az Emerald, a Rich Nude Obsession és a Mercury Retrograde van meg, jól kicseleztem őt (de a többi palettámat nem)!:smiley:

1 Likes

Vajon a smoky palette miert nem kaphato?!:thinking:

Lehet, hogy már nem gyártják?

1 Likes

A Carli palettáról már többen mondták, hogy gyengére sikeredett a minőség. Pedig nagyon meg akartam venni, de így inkább lemondtam róla.

2 Likes

Ma egész kevés terméket használtam és kb összesen 3-4 percet szántam a sminkemre.
Kép Kép

14 Likes

Hogy a fenébe tudod ilyen gyorsan megcsinálni? :thinking: Oltári gyors vagy!
Nekem a legegyszerűbb smink minimum 10 perc (pl. bb krém, korrektor, pillafesték, rúzs, esetleg pír és akkor a szememet nem pingáltam színekkel).
Szerk.: Ja, a szemöldökömről nem is szólva…

5 Likes

Kézzel felsimítottam a bb krémet, szemöldök ezzel a cerkával pár màsodperc. A szemfestéket a mozgó részre ujjal feltapogattam és szintén pár másodperc volt amíg a sötétbarnát elsatíroztam. Alsó pillatőbe most kivételesen nem tettem semmit, szemhéjbázist sem használtam, bronzert és highlightert sem. Ezzel is időt spóroltam. Reggel is elkészülök 15-20 perc alatt a full sminkkel, amiben minden van.

7 Likes

Fogadd elismerésem! :trophy:
Engem a fáradtság is szokott akadályozni abban, hogy gyorsan tudjak ügyködni. Néha mint egy lajhár, olyan tempóban mozgok :sloth:

4 Likes

A szemöldökkel én is el tudok szőrözni :sweat_smile:

2 Likes

Pont ez jutott eszembe, nálam csak a szemöldök 5 perc szerintem. :joy:

5 Likes

Még egy lajhár jelentkezik, ha nincs 15 percem a sminkre bele se kezdek, annyira nem tudok világomról hajnalok hajnalán.

7 Likes

Én is iszonyú sokat el tudok pepecselni. Bár főleg azért, mert elkezdem a szemem festegetni, és akkor még ide egy kis pöttyintés ebből a színből, itt még egy kis satírozás, oda még egy kis sötét… :laughing::laughing::laughing:

9 Likes

és még egy lajhár… habár én inkább a “lusta disznó” kategória vagyok hajnalok hajnalán. vagyis minimális korrektor a csúnyaságokra ha vannak (szoktak lenni), és/vagy ásványi poralapozó, ez másfél perc. ezen felül még egy áttetszőbb szemhéjfesték, esetleg egy színezett ajakápoló, de sokszor ezt már az irodában, munkakezdés előtt maszatolom fel.

4 Likes

Én a gyors, de sok terméket felpakoló szarka vagyok, csak korrektorból háromfélét használok mostanában. Mostanában rákaptam arra, hogy primer-alapozó-korrektorok, púder, szemöldök, szemfestés (ez viszi el a legtöbb időt) a sorrend, és, ha még van két percem, felhajigálom a bronzer-pirosító-highlighter hármast, ha nem, berakom őket egy neszeszerbe és a munkahelyi mosdóban viszem fel őket, egyszerűbb, mint a szemet festeni.

7 Likes