Mit használtál ma?

Hát azért, őszintén, kettőnk között szólva azért a mai napig kapok hideget meleget, de épp tegnap beszélgettünk barátnőmmel arról (igaz picit más kontexusban, de szerintem ide is idevág), hogy egy test egy lélek ami mindenkinek kijut és nem szabad korlátozni a kreativitást sem, sem pedig hagyni, hogy lehúzzanak. És ha valakinek meg nem tetszik, max majd szépen kisminkeled, lehet csak irigy, mert ő nem tudna ilyeneket csinálni :slight_smile:

5 Likes

Fű nem semmi!!! :star_struck: Irtó vagány lett!! :heart_eyes: Nagyon halloweeni! :jack_o_lantern:

1 Likes

Nagyon köszönöm Lányok! :blush::heart:

2 Likes

Csodás! :star_struck: Aktuális :ghost: :skull:

1 Likes

Belerondítasz? Ne viccelj, ez eszméletlenül szuper lett :blush:

1 Likes

Annyira szépet alkottál, nem csodálom lesni :blush:
A bőröd pedig még mindig hibátlan, alapozóval meg szó szerint tökéletesnek tűnik :slightly_smiling_face:

1 Likes

A nude sminkek is csodálatosak, amiket csinálsz, de a színek meg aztán pláne nagyon jól állnak :blush:
Hiába könnyű mondani, tényleg nem szabad másokkal foglalkozni. Akinek nem tetszik, ne nézze.
Alkoss nyugodtan bármilyen színekkel :blush:

1 Likes

Tejóisten. Baromi ügyes vagy, ámulok milyen szépet alkottál :star_struck::blush:

1 Likes

Nagyon köszönöm @umpalumpa , @Blanky , @Brunettee :kissing_heart:

1 Likes

Kedves vagy, köszönöm szépen, de a bőröm azért messze van a tökéletestől. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Belerondíítaaaasz? Istenem, bár tudnék így sminkelni!

1 Likes

Nagyon vagesz, nagyon ügyesek a kezeid! Gratulálok! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Aztán 20 év mulva azt fogod bánni, miért nem raktál fel fiatalon erösebb, színesebb sminket😉
Én úgy örülök,hogy évek alatt eljutottam oda,hogy nem érdekel mások mit mondanak. Ha elfogadnak ilyennek (legyen akár temperamentumról szó peldaul) jó,ha nem akkor nem passzolunk, az is jó.

7 Likes

Mai kombó:
20201101_084547
Az EL DW light pan projektes. A Guerlain stick highlightere meg hiaba mukodik klasszul alapnak a por alapuak ala, azert nem lett kedvenc…es az illata…brrrr.
Es az RT barsonyos szivacs hasznalata kozben megvilagosodtam, Tati a csodablenderjehez innen lopta az otletet :joy: Szep vasarnapot Mindenkinek :smiling_face_with_three_hearts:

14 Likes

Annyira jó ezeket a képeket nézegetni.:slight_smile: A Huda paletta hogy tetszik?

1 Likes

A Dior és Huda palettát elfogadnám…

2 Likes

Nekem tetszik, nincs benne a top 3ban, de mindennapi es/v. utazosnak siman jo neutralis es pici. De nem letszukseglet szerintem, ha csak nem vagy “manias” :joy: (mint en…:no_mouth:) Orulok, hogy a kollekciomban van (ez sziv szava :joy::joy::joy:), de ha nem.volna, meglennek nelkule (ezt pedig a jozan eszem allapitja meg). Ez az igazsag.

2 Likes

Köszi!

Hú, jobb szememen kb. minden is van. :smile:
Először a Revolution Mermaid palettáját használtam, de aztán nem volt elég a másik oldalhoz képest.
Ezért aztán a külső V-be tettem az Evana paletta jobb felső színéből.
De mivel még mindig elégedetlen voltam, ezért elővettem a Bperfect Carnival XL pro-t és azzal végre olyan lett, mint amit elképzeltem. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Akkor muszáj megkérdeznem, mi van a Top 3-ban?

1 Likes

Köszönöm szépen! :slight_smile:
Nehéz ez a lila paletta keresés nekem :smile: