Mit használtál ma?

Állati jó lett ez az arcfestes! Azok a lilak olyan szepen mutatnak a barna szemedhez. Nagyon fotogen vagy. ^^

1 Likes

Mindkettő lenyűgöző, de a nyakas tényleg jobb. :relaxed: Nagyon ügyes vagy! :kissing_closed_eyes:
Azt is látom a képen, hogy sokat fogytál.
A jobb szemed festéséhez mit használtál? Ilyen lilát szeretnék.

1 Likes

Egyre színesebbek a sminkjeid, mind tetszik és jól is áll. :blush: Sok inspirációt lehet tőled meríteni :slight_smile:

1 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm! A munkás hétköznapokon unalmasabban sminkelek :thinking:

Ma őszies smink készült nálam. Bár szemüveggel sosem érvényesül igazán a szemsminkem, de ez van, sajnos +8-as dioptriával mindig rajtam van. :smiley:
Nagyon szeretem az előtte-utána fotókat nézni mindenkinél, mert bármennyire azt gondolom, hogy úgy kell szeretnünk önmagunkat, ahogy vagyunk, tök jó látni mindig a smink erejét. :heart:
CollageMaker_20201031_122553572
CollageMaker_20201031_122723654

A Catrice Luminice palettát minden egyes nap használtam amióta megérkezett és egyszerűen csodálatos. :heart_eyes: Konkrétan azon gondolkodom, hogy veszek belőle még egyet utánpótlásként :smiley: Továbbá a TIU bronzosító is zseniális, most már értem, miért szeretitek annyian. :slight_smile:
A drogériában fellelhető csodatermékekkel is lehet gyönyörű sminkeket alkotni. :blush:

IMG_20201031_120908

Használt termékek (most csak drogériás):
IMG_20201031_121436

22 Likes

Tökéletes lett, szép vagy és jól áll a smink :slightly_smiling_face:
Melyik évszak típusba tartozol?

1 Likes

Köszönöm szépen :blush: Őszinte leszek, fogalmam sincs melyik évszak típusba tartozom, nagyon nem értek ehhez. :neutral_face: De lehet valaki, aki jobban ért a témához, meg tudja mondani. (sötétbarna az eredeti hajszínem, a bőröm tuti hideg tónusú - kék érek). Én is kíváncsi lennék egyébként a válaszra.

2 Likes

Csodálatos sminket alkottál! Igazi őszi hangulatú :maple_leaf:

1 Likes

Ma egy lila narancs szemsminket készítettem. Kinyitottam ezt a palettát és egyszerűen csak bámultam a színeket, alig bírtam dönteni.
Kép Kép Kép

Kép

Kép

20 Likes

Légyszi, sminkelj bátran, annyira szépek, amiket a napokban mutattál!
Ez a paletta meg gyönyörű.

3 Likes

Nagyon köszönöm a biztatást! Imádok a színekben pancsolni de csak olyankor merek amikor nem kell dolgozni menni. Mindig attól tartok, hogy megszólnak és kibeszélnek a hátam mögött, hogyan nézek ki :sweat_smile: Tudom hülyeség, meg nem kell mások véleményére adni, de ezzel kapcsolatban van bennem egy kishitűség.

1 Likes

Juj ne legyen! Sajnos ilyenek az emberek, engem is kinevettek a hátam mögött még amikor egy bank backofficeban dolgoztam. Értem én, hogy nem bírták értelmezni a ruháimat, sem pedig a magenta és vörös rúzs imádatom, de ez azt hiszem inkább az ő problémájuk… (Ja és azért mertem önmagam lenni a munkahelyen is, mert nem volt szigorú dresscode, csak annyi, hogy ne legyen kihívó meg túl sportos ruha ) Tényleg olyan szépséges sminkeket kreálsz, jól is állnak (a nudde-al sincs bajom ne úgy értsd) kár “megfosztani” önmagadat és a világot ezektől a műalkotásoktól! Ez a lila narancs komplemeteres is szerintem csúcs lett, egyetértek Amadeával, légyszi sminkelj bátran nyugodtan :sparkling_heart: :sparkling_heart: :sparkling_heart:

9 Likes

Köszönöm szépen neked is. Én nagyon bírom ha valakinek van stílusa és meri is vállalni és nem akar beleolvadni a szürke tömegbe. Nekem még bőven van mit tanulni. :thinking:

4 Likes

Csodás lett a sminked, ez a paletta pedig egyszerűen gyönyörű! :heart: Mind inkább biztos vagyok benne, hogy nekem is kell.
Szerintem ne érdekeljen, hogy ki mit mond, senkire sem tartozik. :blush:Illetve nagyon szuperül állnak neked a színesebb sminkek!

3 Likes

Megértem, nehéz ezeket a gátlásokat levetkőzni.:confused: De tényleg tenni kell rá magasról, a mi életünkről, a mi testünkről van szó. Ha mi úgy érezzük, hogy valami jól áll nekünk, örömet okoz, bűn lenne lemondani róla.

3 Likes

Jaj, ha ezt a két színt hallom, picit mindig megijedek. A narancs és a lila sem a kedvencem, pláne nem együtt. De ezt olyan szépen kivitelezted, és olyan jól összeillő árnyalatokat választottál, le a kalappal! Nagyon jó lett!

Picit félve teszem fel, mert mindenki olyan szépet alkot. :blush: Én meg itt belerondítok. :smiley:
Ma elszabadult a kezem és hát ez lett belőle(m) :smiley:

:zombie:‍♂

22 Likes

Hova rondítasz?! Ez fantasztikus!

2 Likes

Atyám, de szupeeeeeer… :heart::heart::heart:

1 Likes

Nem lehet, hogy te is nyár típus vagy? Hasonlóak a színeink. Nekem is kékek az erek a csuklómon.
Nem értek hozzá, nekem is mások mondták. Nekem azt, hogy világos nyár vagyok.
Ezért áll jól nekem a monokróm smink, és ezért sárgásak rajtam a bronzosítók.

1 Likes