Állati jó lett ez az arcfestes! Azok a lilak olyan szepen mutatnak a barna szemedhez. Nagyon fotogen vagy. ^^
Mindkettő lenyűgöző, de a nyakas tényleg jobb. Nagyon ügyes vagy!
Azt is látom a képen, hogy sokat fogytál.
A jobb szemed festéséhez mit használtál? Ilyen lilát szeretnék.
Egyre színesebbek a sminkjeid, mind tetszik és jól is áll. Sok inspirációt lehet tőled meríteni
Nagyon kedves vagy, köszönöm! A munkás hétköznapokon unalmasabban sminkelek
Ma őszies smink készült nálam. Bár szemüveggel sosem érvényesül igazán a szemsminkem, de ez van, sajnos +8-as dioptriával mindig rajtam van.
Nagyon szeretem az előtte-utána fotókat nézni mindenkinél, mert bármennyire azt gondolom, hogy úgy kell szeretnünk önmagunkat, ahogy vagyunk, tök jó látni mindig a smink erejét.
A Catrice Luminice palettát minden egyes nap használtam amióta megérkezett és egyszerűen csodálatos. Konkrétan azon gondolkodom, hogy veszek belőle még egyet utánpótlásként
Továbbá a TIU bronzosító is zseniális, most már értem, miért szeretitek annyian.
A drogériában fellelhető csodatermékekkel is lehet gyönyörű sminkeket alkotni.
Használt termékek (most csak drogériás):
Tökéletes lett, szép vagy és jól áll a smink
Melyik évszak típusba tartozol?
Köszönöm szépen Őszinte leszek, fogalmam sincs melyik évszak típusba tartozom, nagyon nem értek ehhez.
De lehet valaki, aki jobban ért a témához, meg tudja mondani. (sötétbarna az eredeti hajszínem, a bőröm tuti hideg tónusú - kék érek). Én is kíváncsi lennék egyébként a válaszra.
Csodálatos sminket alkottál! Igazi őszi hangulatú
Ma egy lila narancs szemsminket készítettem. Kinyitottam ezt a palettát és egyszerűen csak bámultam a színeket, alig bírtam dönteni.
Légyszi, sminkelj bátran, annyira szépek, amiket a napokban mutattál!
Ez a paletta meg gyönyörű.
Nagyon köszönöm a biztatást! Imádok a színekben pancsolni de csak olyankor merek amikor nem kell dolgozni menni. Mindig attól tartok, hogy megszólnak és kibeszélnek a hátam mögött, hogyan nézek ki Tudom hülyeség, meg nem kell mások véleményére adni, de ezzel kapcsolatban van bennem egy kishitűség.
Juj ne legyen! Sajnos ilyenek az emberek, engem is kinevettek a hátam mögött még amikor egy bank backofficeban dolgoztam. Értem én, hogy nem bírták értelmezni a ruháimat, sem pedig a magenta és vörös rúzs imádatom, de ez azt hiszem inkább az ő problémájuk… (Ja és azért mertem önmagam lenni a munkahelyen is, mert nem volt szigorú dresscode, csak annyi, hogy ne legyen kihívó meg túl sportos ruha ) Tényleg olyan szépséges sminkeket kreálsz, jól is állnak (a nudde-al sincs bajom ne úgy értsd) kár “megfosztani” önmagadat és a világot ezektől a műalkotásoktól! Ez a lila narancs komplemeteres is szerintem csúcs lett, egyetértek Amadeával, légyszi sminkelj bátran nyugodtan
Köszönöm szépen neked is. Én nagyon bírom ha valakinek van stílusa és meri is vállalni és nem akar beleolvadni a szürke tömegbe. Nekem még bőven van mit tanulni.
Csodás lett a sminked, ez a paletta pedig egyszerűen gyönyörű! Mind inkább biztos vagyok benne, hogy nekem is kell.
Szerintem ne érdekeljen, hogy ki mit mond, senkire sem tartozik. Illetve nagyon szuperül állnak neked a színesebb sminkek!
Megértem, nehéz ezeket a gátlásokat levetkőzni. De tényleg tenni kell rá magasról, a mi életünkről, a mi testünkről van szó. Ha mi úgy érezzük, hogy valami jól áll nekünk, örömet okoz, bűn lenne lemondani róla.
Jaj, ha ezt a két színt hallom, picit mindig megijedek. A narancs és a lila sem a kedvencem, pláne nem együtt. De ezt olyan szépen kivitelezted, és olyan jól összeillő árnyalatokat választottál, le a kalappal! Nagyon jó lett!
Picit félve teszem fel, mert mindenki olyan szépet alkot. Én meg itt belerondítok.
Ma elszabadult a kezem és hát ez lett belőle(m)
♂
Hova rondítasz?! Ez fantasztikus!
Atyám, de szupeeeeeer…
Nem lehet, hogy te is nyár típus vagy? Hasonlóak a színeink. Nekem is kékek az erek a csuklómon.
Nem értek hozzá, nekem is mások mondták. Nekem azt, hogy világos nyár vagyok.
Ezért áll jól nekem a monokróm smink, és ezért sárgásak rajtam a bronzosítók.