Most pedig megpróbálom levakarni…
Na majd rád keresek és lecsekkolom, hogy mered e?
Simán, szerintem buli.
3 órán át szórakoztam vele.
Imádtam minden percét.
El is hiszem, hogy élvezted. Nagyon jól sikerült, igazán kreatív vagy! Jópofa ötlet ez a profilkép
Ez is szuperül áll, én nem érzem vadnak sem🙈 simán bárhova elmennék így, jo nem interjúra v temetésre de azon kivul barhova jo az erőssége. És neked szerintem jobban állnak a színes sminkek, mint a halványabb nudeok😉
Wow:+1: azta:astonished: nagyon király!
A “nyakas” jobb🙃
Aztapaszta, de szuper Még egy pont a nyakasnak, vadabb egy kicsit
Oltári ügyes vagy!
Nekem is a nyakas:D verzió tetszik jobban.
Nyakas
Eszméletlen jó lett.
És szerintem is az jobb, ahol a nyakad is festve van
De menő lett a sminked, nagyon ügyes vagy!!
Csatlakozom a “nyakas” rajongói táborba
Nyakas. Nagyon ügyes vagy.
Köszi csajok! Már régóta szerettem volna egy ilyesmit. Persze nem olyan profi, de én csak fekete szemceruzát és fehér, szürke, fekete szemhéjfestékeket használtam. Tussal valószínűleg jobbak lettek volna az élek.
Azért is választottam ilyen mintát, mert az összes fekete szemceruzám valamilyen boxban volt, de én nem használok.
Nagyon szuper smink :))), nagyon ügyes vagy, nekem is a nyakas verzió tetszik jobban, szépen kiegészíti az arc sminkedet :).
Váó… Nem vagy semmi! A nyakas jobb
Ma két drogériás palettát használtam. Az Essence kiváló minőségű. A Sleek is használható bár nagyon furcsa volt újra használni, teljesen más formula mint amiket mostanában használok. De a színek szépek.
Nekem errol a sminkrol a Jackie Aina palettam jutott eszembe. Azzal szoktam ilyeneket rittyenteni. Szep!
Már be is állítottam.
Hű de menő lett, azt a mindenit! Nagyon ügyes és kreatív vagy, szuperül áll!
Én is a “nyakas” változatra szavazok
Igen véletlenül láttam is. Bejelöltelek ismerősnek.