Mit használtál ma?

Most pedig megpróbálom levakarni… :joy::joy::joy:

2 Likes

Na majd rád keresek és lecsekkolom, hogy mered e? :smiley:

2 Likes

Simán, szerintem buli. :joy:

3 órán át szórakoztam vele.
Imádtam minden percét. :grinning::grinning::grinning:

1 Likes

El is hiszem, hogy élvezted. Nagyon jól sikerült, igazán kreatív vagy! Jópofa ötlet ez a profilkép :smiley:

1 Likes

Ez is szuperül áll, én nem érzem vadnak sem🙈 simán bárhova elmennék így, jo nem interjúra v temetésre de azon kivul barhova jo az erőssége. És neked szerintem jobban állnak a színes sminkek, mint a halványabb nudeok😉

2 Likes

Wow​:+1::+1::+1::+1::+1: azta​:astonished: nagyon király!
A “nyakas” jobb🙃

2 Likes

Aztapaszta, de szuper :star_struck: Még egy pont a nyakasnak, vadabb egy kicsit :+1:
Oltári ügyes vagy!

2 Likes

Nekem is a nyakas:D verzió tetszik jobban.

1 Likes

Nyakas :smiley: :skull::ghost:

2 Likes

Eszméletlen jó lett. :star_struck:
És szerintem is az jobb, ahol a nyakad is festve van :wink:

2 Likes

De menő lett a sminked, nagyon ügyes vagy!! :heart_eyes:
Csatlakozom a “nyakas” rajongói táborba :smile:

1 Likes

Nyakas. Nagyon ügyes vagy.

1 Likes

Köszi csajok! Már régóta szerettem volna egy ilyesmit. Persze nem olyan profi, de én csak fekete szemceruzát és fehér, szürke, fekete szemhéjfestékeket használtam. Tussal valószínűleg jobbak lettek volna az élek.
Azért is választottam ilyen mintát, mert az összes fekete szemceruzám valamilyen boxban volt, de én nem használok.

5 Likes

Nagyon szuper smink :))), nagyon ügyes vagy, nekem is a nyakas verzió tetszik jobban, szépen kiegészíti az arc sminkedet :).

1 Likes

Váó… Nem vagy semmi! A nyakas jobb :slight_smile:

1 Likes

Ma két drogériás palettát használtam. Az Essence kiváló minőségű. A Sleek is használható bár nagyon furcsa volt újra használni, teljesen más formula mint amiket mostanában használok. De a színek szépek.
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

15 Likes

Nekem errol a sminkrol a Jackie Aina palettam jutott eszembe. Azzal szoktam ilyeneket rittyenteni. Szep! :star_struck:

2 Likes

Már be is állítottam. :grinning:

1 Likes

Hű de menő lett, azt a mindenit! :open_mouth: Nagyon ügyes és kreatív vagy, szuperül áll!:blush: Én is a “nyakas” változatra szavazok :grin:

1 Likes

Igen véletlenül láttam is. Bejelöltelek ismerősnek.

1 Likes