Mit használtál ma?

Nagyon szép lett, szép színek.:kissing_heart:

1 Likes

Nagyon szép a sminked! :heart_eyes: Én nem merem szemen a pirosas színeket használni, pedig lehet, hogy ki kéne próbálni, nekem is barna a szemem.

Szerintem jobb a gyöngyös változat, van vele egy kis bőrfényed, nem olyan matt.

2 Likes

A taliknak valahogy mindig vásárlás a vége.:rofl:

2 Likes

Lett egy kis selyemfénye az arcodnak a gyönygyöket használva, de a kép alapján nem az a hűha-hatás, anélkül is nagyon szép vagy.
Na, a BPerfect paletta, az látszik! Nagyon illik a színeidhez.
Ma én is ezt használtam, iszonyúan felrúgtam a színesbödönt.

7 Likes

Ez a legnude-abb (de szép szó :joy:):

EKdWR3sWwAAn5rN

9 Likes

Nagyon jók ezek a színek, szuper, hogy nem mostad le :slight_smile: Igazán jól áll. A gyöngyöktől én is csak egy kis fényt látok pluszban, nem rossz, de gyanítom többet várna az ember tőle.

1 Likes

De rég láttam tőled színes sminket! :slight_smile:
Pedig sokszor a kis kosaramban kutatva (ott tartom a palettákat), mikor színesebb palettához érek, eszembe jut a sok szín, amit már láttam tőletek.

1 Likes

Nem készült fotó?

Jaaj ez is kell! :scream:

Köszönöm szépen! Szerintem a barna szemhez minden féle színű festék jól passzol :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ismételten nagyon szép lett! Ez az őszi kompozíció nagyon visszafogott a színek egyediségéhez képest rajtad. :slight_smile: A második képen picit fényesebb az arcod, de nem látom, hogy sokat dobna, üdítene, vagy bármi. :confused:

1 Likes

Nem, iszonyat bénák ezek a telefonos képek és nyomi a fejem.:smiley:

Nekem is hiányoznak az arcos képeid! :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Ezt a képet bármelyik sminkes referenciaként feltehetné. De tényleg.

3 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! Jólesik nagyon :smiling_face_with_three_hearts:

Annyira szuperül állnak neked ezek az őszi színek. :slight_smile: Gyönyörű lett a sminked, nagyon szép vagy! :slightly_smiling_face:
Lehet, hogy a zsíros bőröm és a mattabb finish kedvelése mondatja velem, de nekem a gyöngyök előtti fotó tetszik jobban.

2 Likes

Köszönöm szépen! Egyébként nekem is jobban tetszik az.

1 Likes

Hát őőő, végre sminkelhetek… :joy::jack_o_lantern:

IMG_20201029_233902

IMG_20201029_234150

IMG_20201029_234444

Szerintetek hogy jobb? Ahol a nyakam is festve van, vagy ahol nincs?

20 Likes

Nagyon jóóó lett! Nekem az tetszik jobban, ahol a nyakad is festve van. :skull:

1 Likes

Köszi! Holnap este beállítom Facebook profilképnek :joy::joy::joy::joy:

4 Likes