@Anilorak @dunaimano nagyon köszönöm! A rúzs egyébként nagyon kényelmes, krémes, de abszolút nem olyan tartós mint amit Holényi Zita emleget az ominózus videóban: 27:39-nél beszél róla
https://youtu.be/iuTvn1PDSOI
Láttam a videót. Bár néha képen tudnám vágni azért a pokróc stílusáért.
Igen meg sokszor olyan csúnyán beszél…
Azért azt van, akinek én elnézem, pl. Kőhalmi
Elképesztően gyönyörű vagy, nagyon jól áll ez a smink!
Gyakorlatilag mindig . Elszàllt a ló vele.
Nagyon szep lett a sminked és jól is áll. Majdnem olyan jól, mint a lila
Én simán elmennék így dolgozni.
Annyira jól áll ez a smink!
Tegnap szikrázó tengeri naplementét festettem a szemhéjamra. A mozgó részen a Too Faced Life is a Festival paletta foil hatású égkékje került és narancsos sárgákkal satíroztam el.
Nem ezt hívták szolid, munkahelyi sminknek.
Vagány, simán mehetne melóba is!
Ó de kedves vagy, köszönöm!
Köszi! És hogy tetszik a Festival paletta?
Nagyon. Talán ez az első paletta, aminél nem bánom, hogy szinte csak fényes színeket tartalmaz, mert olyan eszméletlenül puhák és pigmentáltak, hogy legszívesebbeb belefeküdnék a palettába.
Most még inkább fáj a szívem érte
Ma megint vadultam. Kicsit játszottam a Love Tahiti palettával. Most kivételesen először a szememet készítettem el, de annyira csúnyának láttam, hogy hajszál választott el attól, hogy az egészet lemossam. Olyan voltam mint egy holtsápadt múmia szemöldök nélkül Aztán mikor felkerült az alapozó, bronzer, pirosító ès szemöldök pomádé, jobb lett a helyzet, így ma már ez marad rajtam.
A Guerlain gyöngyöket tesztelem most, mert nagyon leírtam 1-2 használat után a terméket. Itt is készítettem fotót vele és nélküle. Ti láttok különbséget?
A szemhéjam belső és középső részére tettem fel az Inglot 115-ös pigmentjét, úgy, hogy alá egy mustársárga matt színt vittem fel.
Jól áll a vadulás (is) nagyon szépséges sminket készítettél, gyönyörű őszi hangulata van!
Ugye milyen jó?
Örülök, hogy érdemes volt elvinni a talira.
Nagyon jól áll mindkét smink!
Imádom a Bperfectet, nálad is szinte kiabálnak a képről a színek, de valahogy mégsem durva.
Szerintem felderült az arcod a gyöngyös képen.
Bperfektből van nude paletta? Kicsi.
Így kép alapján elég jó minőségűnek látszik