Mit használtál ma?

@Anilorak @dunaimano nagyon köszönöm! A rúzs egyébként nagyon kényelmes, krémes, de abszolút nem olyan tartós mint amit Holényi Zita emleget az ominózus videóban: 27:39-nél beszél róla
https://youtu.be/iuTvn1PDSOI

1 Likes

Láttam a videót. Bár néha képen tudnám vágni azért a pokróc stílusáért.

1 Likes

Igen meg sokszor olyan csúnyán beszél…

Azért azt van, akinek én elnézem, pl. Kőhalmi :smiley:

1 Likes

Elképesztően gyönyörű vagy, nagyon jól áll ez a smink! :sparkling_heart:

1 Likes

Gyakorlatilag mindig . Elszàllt a ló vele.

1 Likes

Nagyon szep lett a sminked és jól is áll. Majdnem olyan jól, mint a lila :star_struck: :relaxed:
Én simán elmennék így dolgozni. :wink:

1 Likes

Annyira jól áll ez a smink!
Tegnap szikrázó tengeri naplementét festettem a szemhéjamra. A mozgó részen a Too Faced Life is a Festival paletta foil hatású égkékje került és narancsos sárgákkal satíroztam el.
Nem ezt hívták szolid, munkahelyi sminknek.:smiley:

5 Likes

Vagány, simán mehetne melóba is!:slight_smile:

1 Likes

Ó de kedves vagy, köszönöm! :blush:

1 Likes

Köszi! :smiling_face_with_three_hearts: És hogy tetszik a Festival paletta?

Köszönöm nektek is @koalace és @Key4U :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Nagyon. Talán ez az első paletta, aminél nem bánom, hogy szinte csak fényes színeket tartalmaz, mert olyan eszméletlenül puhák és pigmentáltak, hogy legszívesebbeb belefeküdnék a palettába.

6 Likes

Most még inkább fáj a szívem érte :star_struck:

1 Likes

Ma megint vadultam. Kicsit játszottam a Love Tahiti palettával. Most kivételesen először a szememet készítettem el, de annyira csúnyának láttam, hogy hajszál választott el attól, hogy az egészet lemossam. Olyan voltam mint egy holtsápadt múmia szemöldök nélkül :scream: Aztán mikor felkerült az alapozó, bronzer, pirosító ès szemöldök pomádé, jobb lett a helyzet, így ma már ez marad rajtam.
A Guerlain gyöngyöket tesztelem most, mert nagyon leírtam 1-2 használat után a terméket. Itt is készítettem fotót vele és nélküle. Ti láttok különbséget?
A szemhéjam belső és középső részére tettem fel az Inglot 115-ös pigmentjét, úgy, hogy alá egy mustársárga matt színt vittem fel.
Kép
Kép

22 Likes

Jól áll a vadulás (is) nagyon szépséges sminket készítettél, gyönyörű őszi hangulata van! :sparkling_heart:

Ugye milyen jó?
Örülök, hogy érdemes volt elvinni a talira. :joy::joy::joy:

1 Likes

Nagyon jól áll mindkét smink!
Imádom a Bperfectet, nálad is szinte kiabálnak a képről a színek, de valahogy mégsem durva.

1 Likes

Szerintem felderült az arcod a gyöngyös képen.

2 Likes

Bperfektből van nude paletta? Kicsi.
Így kép alapján elég jó minőségűnek látszik :blush:

1 Likes