Mit használtál ma?

Milyen a KAP pirosító? Szereted?

Nyàron nem hasznàlom mert az Artdeco poralapozójàt melegben jobban szeretem. Egyébként jó alapozó,nem fog meg semmit és este sem érzel késztetést lemosni.
A bőrt is àpolja. Mivel elég dràga először javaslom próbàld ki, mert a bőrünk egyedi lehet hogy neked nem vàlik be. Azért ezt kétlem. :slight_smile:

Hoppá, az Artdeco-nak is van poralapozója? Ez új.
Én nyáron a KAP-ét használom.
Nagyon fáj a fogam az alapozóra.

Annak mondanam, T vonalban hajlamos kifenyesedni delutanra.

Igen van. Én szeretem .
https://kremmania.hu/kremek/artdeco-pure-minerals-hydra-mineral-compact-foundation

A KAP milyen már régóta ki szeretném próbálni.

Bemásolom, amit a krémmánia véleményezésemben írtam:
“Szerintem aki nem szeret egy ásványi alapozót, az alapvetően a műfajt nem szereti. Én speciel nagyon szeretem a poralapozókat, főleg nyáron.
Kevés bőrhibám van (ha mégis, arra korrektort kenek), a pirosság jellemzőbb, néha előjön, de ez az alapozó is szépen elfedte.
Nem bírom elviselni a maszkos alapozókat, a bőröm sem bírja (EL Double Wear-t is csak vékonyan kenve viselem), millió high-endes alapozót is kipróbáltam, de jobban szeretem azokat, amik egységes fényt, bőrképet adnak. Ez is ilyen.
Ami a legjobban tetszik benne az az, ahogy - nem is tudom, hogyan fogalmazzak - belesimul a bőrbe, egyre szebben, és szebben. Az Olive1 árnyalat tökéletes a hófehér bőrömre. Szeretek utána permetet fújni, hogy eltüntesse a poros hatást, de igazából tök felesleges, nem poros a termék az ember arcán.
A KAP instagramján bemutatják, hogyan kell használni a poralapozót. Érdemes megnézni.
Én a KAP alapozó ecsetét használom a felvitelhez.”

2 Likes

Végre sminkeltem egy barátnős csevejre. :slightly_smiling_face:

IMG_20201027_220110

IMG_20201027_220141

IMG_20201027_213146

IMG_20201027_161144

23 Likes

Jaj de jó, nagyon szép őszies lett a sminked. :slight_smile: Gondolom nagyon jó érzés volt újra kézbe ragadni az ecseteket. :wink:

1 Likes

Igen! Bár túl kevés időm volt, nem tudtam pepecselni. :smile:

1 Likes

Nagyon szép lett, harmonikus és olyan meleg, kedves a színválasztás. :slightly_smiling_face:
Jól áll neked!
Örülök, hogy végre sminkelhettél :blush:

1 Likes

Teljes áron nem venném meg. Meglepően pici, elég kemény préselésű, jobban bele kell érinteni az ecsetet, hogy fel is vegye a terméket. Az mondjuk jó hír, hogy ezáltal nehezebb is bohócnak maszkíroznom magam. Nekem a Flirt árnyalat van meg, ami egy üde pink szín. Összességében tetszik, de lehetne tartósabb, szóval egy átlagos pirosítónak mondanám.

1 Likes

Az a rúzs melyik árnyalat? Nagyon tetszik, bármikor viselhető szín.

1 Likes

Tenyleg nagyon szep szinu ruzs. Es mennyire latszik az arcodon a fogyas! :open_mouth: Ugyes vagy!

Az Adobe egy nagyon jó szín hófehér bőrhöz kontúrnak ,vagy pirosítónak is.
Nagyon szeretem . Nekem a Flirt nem állt jól sajnos . A fotón a szín .

Screenshot_20201028_092610_com.google.android.youtube

2 Likes

Kipróbáltam az új Chanel rúzst meg a kis Lancome alapozó mintát is.
A paletta egy ismét régen használt szépség. Most tudatosan rotálom a kollekciót, hogy tényleg minden sorra kerüljön.
Kép Kép
Kép

Kép

20 Likes

Igazi Őszi Smink :star_struck:

1 Likes

Munkába nem tennék fel ilyet de itthon jó benne tobzódni :sweat_smile:

1 Likes

A mauve moment a becsületes neve :slightly_smiling_face:

IMG_20201028_111140

4 Likes

Nagyon jól áll ez a rúzs neked. Szép őszi és a szemed is. Tetszik.

1 Likes

Úúú nagyon jól állnak neked ezek a kissé merészebb színösszeállítások is :slight_smile:

2 Likes