Mit használtál ma?

Ó de aranyos vagy, köszönöm szépen! :heart: Azt hiszem ilyen bókot sem kaptam még soha. :slightly_smiling_face:

Most, hogy itthon vagyok, próbáltam olyan termékeket előásni amiket ritkán használok.
Kép

Kép

Kép Kép

12 Likes

Nagyon szép, üde, szinte tavaszi sminket készítettél belőle! 3500 ft pedig szinte ajándék lett volna, de tényleg jobb is így, okkal nem akarta a paletta sem elhagyni az otthonát :blush:

1 Likes

De kedves vagy :smiling_face_with_three_hearts: köszönöm!

1 Likes

Most, hogy ennyit beszéltünk a Making Mauvesrol, gondoltam előveszem :smiley: Ujjal jól fel lehet venni a csillogósat, NYX Glitter Primerbe jól tapad. 4 órája van rajtam, most csináltam a képet, ugyanúgy szikrázik, nem potyog azóta. Jó, kicsit több a macera vele felvitelkor, mint más palettánál esetleg, cserébe viszont gyönyörű egész nap.
20201026_145342
20201026_145333

16 Likes

Köszönöm szépen, zavarba hozol.

Köszönöm, nagyon kedves vagy! <3

1 Likes

De jó ez a színösszeállítás :star_struck: továbbá irigyellek, hogy ennyi helyed van a szemeden alkotni :blush:

3 Likes

Köszi szépen :smiley: Mostanában igyekszem egyre jobban kihasználni a helyet :smiley:

1 Likes

@Mse most látom, hogy erre a Fenty alapozós kérdésre szerintem nem is válaszoltam. Én nagyon szeretem, az egyik kedvenc alapozóm. Többen megdicsérték már a bőröm mikor ez volt rajtam. Én a mattító változatot használom mert kombinált a bőröm (nyáron kifejezetten zsíros) Púderrel fixálva 6-8 órán át nem fényesedik át, utána igen. Elég tartós is, nap végére alig kopik meg. Szépen fenntartja a bronzosítót is. Egyetlen dolog zavar, hogy tejüveg a csomagolás és sehogy nem látom mennyi van még benne. De az külön öröm számomra, hogy pumpás kiszerelés.

2 Likes

Kösziiiii.

Pumpás? Nem is tudtam.
Én most nagy alapozóváltásban vagyok, vagyis nem is váltok, hisz a Double Wear nekem nagy kedvenc, csak mellette most fogyott el a Face and Bodym, és gondoltam, kipróbálok egy másik alapozót. Ezek maradtak az érdeklődési körömben: Too Faced Born This Way, Nars Sheer Glow, talán még az új Nars, Armani Luminous Silk Foundation és ez a Fenty.

1 Likes

Nekem a nars sheer ennek az evnek a felfedezettje :star_struck:

1 Likes

Az Armani Luminous Silket is szerettem. El is használtam egy üveggel. Nagyon természetes fedése volt.

1 Likes

Napi sminkrutinom.

Primert nem mindig használok, és vagy bronzosítok, vagy pirosítok.
Highlightert sem szoktam, egyébként a Mac Soft and Gentle használom

20201027_110613 f.

12 Likes

Nekem egyedül az alapozó összetevőivel vannak gondjaim. :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Kombinált a bőröd?

Make Up For Ever stick alapozót használtam nagyon jó ,de kb egy fél év alatt büdös lett. Pedig csak ecsettel nyúltam bele. Próbáltam a folyékonyt is belőle . Nekem nem volt jó. Dior nekem sajnos színben egyik sem passzol és hajlamos az oxidációra. Az Armanival régóta szemezek.
A La Mer alapozómat még eddig semminek nem sikerült überelni.

1 Likes

Egyszer írtad, hogy mennyire jó a La Mer alapozó. Lassan érik, hogy kipróbáljam .
Annyi cuccot leselejteztem, hosszú keresgélés után megvannak a kedvenceim.
Ennyire jó?
-nyáron sem sok?

Ezt a Catrice palettát még februárban vettem és kb azóta hozzá sem nyúltam. Itt volt az ideje újra használatba venni. Kép Kép

Kép

10 Likes

Superbia??? :smiley:

1 Likes