Mit használtál ma?

De kedves vagy! :smiling_face_with_three_hearts:
Egy kis alvás, smink és jó világítás sokat jelent :smiley:

1 Likes

Igen, ezért is jó hobbi a sminkelés, mindig lehet benne valami újat felfedezni. :slight_smile:

1 Likes

El akartam adni ezt a BH Cosmetics palettát (Zodiac Love Signs) de még 3500 ft-ért sem kellett senkinek :blush: És elgondolkodtam, hogy tulajdonképpen miért is akarom eladni. Rájöttem, hogy fogalmam sincs. Hiszen szép színeket tartalmaz, jó minőségű, csak keveset használtam. Így aztán töröltem a hirdetést, és ma vele sminkeltem. Nem is akarom eladni. Ezt a szemsminket vele készítettem. Végig akarok menni az összes színén, mert méltatlanul volt mellőzve hónapokig. Az arcomra a középen található highlightert használtam és az ment a belső szemzugba is.
A rúzs lemaradt: Mac Velvet Teddy (imádom)
A fotó ablak előtt készült napfényben. Élőben picit sötétebb volt.
Kép Kép Kép Kép
Kép

17 Likes

Mert bűndatod van, amiért sok palettád van (ne legyen, sokkal rosszabb megbánni egy eladást és drágán újat venni belőle). Nagyon szép színek vannak benne és szép sminkeket szoktál vele alkotni, milyen dolog lenne már szívtelenül eladni?:smiley:

5 Likes

Ugye? Ráadásul dupla annyiért vettem mint amennyiért el akartam adni. Szóval jócskán buktam is volna rajta pedig alig használtam. Egy szó mint száz: biztos valami jel volt az, hogy a kutyànak sem kellett. Tuti megbántam volna, ahogy a Soul Blooming eladását is.

2 Likes

Én a CP Sweet Talk palettával jártam így. Amikor leütötték, rájöttem, hogy nem is akarom eladni és égi jelnek vettem, amikor a leendő vevő eltűnt az internet ködében.

2 Likes

@Blanky remélem nem értitek félre, de olyan szép szád van! Meg az egész lényed olyan dívás. Ezen gondolkodtam egy darabig, hogy mi a megfelelő szó, de megtaláltam.

2 Likes

@Brunettee gyönyörű a hajad egyszer én is szeretnék valami hasonlót. De nem tudom, lesz-e hozzá merszem…

@lumena a te hajad is csodás! Nagyon szép árnyalata van !
A sminked is gyönyörű, és irigy vagyok a szemhéjadra

1 Likes

@umpalumpa érdekes, mert engem zavarna, ha a szemem nem lenne sminkelve (tudom, hogy neked nem szabad), de érdekes, mert rajtad egyáltalán nem feltűnő, hogy nincs a szemeden semmi, így is komplettnek tűnik a sminked.
A te hajad is nagyon tetszik!

2 Likes

Nagyon köszönöm :blush:
Egyébként ez kimosható balzsam :smiley: Hetente egyszer felviszem, mint egy rendes balzsamot, várok kicsit, aztán lemosom. Nem szeretnék tartósan festetni, ezért keresem mindig a “kiskapukat”. Most végre valahára találtam olyan terméket ami azt a színt adja, amit ígér, viszonylag tartós, és a hajam is szereti :slight_smile: Nyilván ehhez az is kell, hogy van türelmem elszórakozni vele, bár maximum 10 perccel lesz hosszabb így a hajmosásom :slight_smile:

Ez melyik balzsam? Nagyon szép a hajad színe (is)! Én se vagyok oda a tartós festékért, de valami ilyesmit kipróbálnék.

1 Likes

Indola Colorblaster, Nashville árnyalatban. #nemreklám
Előtte a Balea hajszínezőjével próbálkoztam, szerettem, de ehhez képest a fasorban sincsen.

1 Likes

Köszi, már nézem is. :slight_smile:

1 Likes

Ahh, a te hajad olyan szép lett tőle!
Nekem anno a fodrászom a Willow színnel mosta be, a szőke hajamon is alig látszott a rózsaszínes árnyalat és nem is tartott sokáig :frowning:

1 Likes

Gondolom ezt is árnyalata válogatja, bár az a rózsaszín egészen szépnek tűnik, tetszenek a pasztell árnyalatok.
Meg hát, elnézve a piaci kínálatot, azért voltak fenntartásaim… ha az ember lánya nem akar tartósan festeni, akkor nem sok lehetősége marad. Ez nekem mondjuk szívfájdalmam, mert csomóan próbálnának ki más, vagy merészebb árnyalatokat, ha azok tényleg tartanának legalább 4-5 hajmosásig, és lenni is eredményük, felkenés után.

1 Likes

Nagyon szívesen :slight_smile:

1 Likes

Nagyon kedves vagy, köszi! Itt csaltam ám egy kicsit. Gondoltam, hogy ünnepre megengedem magamnak. Pici árnyék a mélyítőben, pici fény a belső zugban, keves pillafesték. Ja meg a szemem alatt a világos korrektor, ami felderíti az egészet. Ennyi van rajtam, ez látszik, sztem :wink:

Csodaszép vagy, gyönyörű a szemed, a szemöldököd és a szád is, jól áll nagyon a rúzs :).

1 Likes

Csodaszép lett a szemsminked :), illik a hajadhoz is nagyon :).

1 Likes

Jól állnak ezek a barackos színek is, szerintem jól tetted hogy megtartottad a palettát :).

1 Likes