Ez milyen paletta? Nagyon szép, igazi őszies mályvás színek vannak be.
Smink nélkül, majd sminkkel, ( nem ugyanaz a nap) mert volt időm és kedvem is pingálni kicsit. Majd az eszközök, amik között van egy ezer éves bb krém
Ja, a rúzs lemeradt: Path McGrath, Fever Dream és a púder szintén: Bell Cosmetics hypoallergenic perfectionist powder.
De jól áll ez a rúzs!
A pirosító melyik árnyalat?
Hehe, ott a mini Bahama Mama!
Ez Charlotte Tilbury Darling paletta. A Pillow Talk palettával ellentétben ezt nagyon szeretem mert jó minőségű és gyönyörűek a színek.
Nagyon csini! Jól áll ez a rúzs, és kicsit irigylem a szemformádat is, bár tudom, hogy nem tudod sminkelni.
Köszi!
A pír is mini és a Diffused Heat az árnyalata.
Iggeeen, cuki nagyon és a tokámat nagyon jól rejti optikailag
Köszönöm!
Cserélek szívesen szemformát Bár, most már nem érdekel annyira, hogy ennyi jutott
Nagyon szép lett a sminked, ez a rúzs pedig nagyon dög, szuperül áll Neked az árnyalata.
Köszönöm, nagyon kedves vagy!
@Blanky Mindkét képen gyönyörű vagy, annyira igaz Rád amit magáról a sminkelésről gondolok, hogy csak hozzátesz, kiemeli a szépséget! Én is mindig megcsinálom a szemöldököm, valahogy az olyan alap dolog, mégiscsak egyfajta éke az arcnak
@Brunettee Irtó jól áll ez a szín, viseld bátran! Nagyon szép ajkad van, jól áll a rúzshangsúlyos smink (is)! Dögös vörös a hajad színe is
@umpalumpa de csinos vagy mindkét képen, nagyon jól áll ez a rúzs!
Még mindig imádom a Nabla Dreamy palettát. Bár úgy érzem kijöttem a gyakorlatból, de majd belejövök újra a sminkelésbe.
De aranyos vagy, köszönöm szépen Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen szemöldökorientált, hogy azt mindig el kell készíteni.
Milyen lehet, ha megint belejössz a sminkelésbe ? Nagggyon jók a színeid és szép vagy!
Köszönöm, nagyon kedves vagy! ^^ Mostanában nagyon egyféle stílusra áll rá a kezem, és jó lenne kalandozni a különféle sminkek között.
Nagyon szép a sminked!
Szívemből szóltál, a szemöldöknek a helyén kell lennie Amúgy én se tetováltatnám ki ahol picit hiányos olyan szépen össze lehet fésülni az ABH szemöldökcsodával
Én is folyamatosan így érzek. Általában egyfajta sminkkel kísérletezek, közben meg lehetne annyi mindent! De idővel legalább mindig más üt szöget a fejemben. Most épp a glitter… Máskor a cut crease, vagy egy új tusvonal ív, stb.
Nagyon köszönöm
Igen, ez most új hajszín, éppen az unom az eredetit, csináljunk vele valamit korszakomat élem
És a te sminked is csodálatos, olyan üde lett tőle az arcod
Nagyon köszönöm
Jaj, de szépet alkottál igazi őszi összeallítás lett, jól áll nagyon