Mit használtál ma?

Ez milyen paletta? Nagyon szép, igazi őszies mályvás színek vannak be.

20201017_084531
Smink nélkül, majd sminkkel, ( nem ugyanaz a nap) mert volt időm és kedvem is pingálni kicsit. Majd az eszközök, amik között van egy ezer éves bb krém :sweat_smile:
20201024_235149
20201024_230321
Ja, a rúzs lemeradt: Path McGrath, Fever Dream és a púder szintén: Bell Cosmetics hypoallergenic perfectionist powder.

22 Likes

De jól áll ez a rúzs!
A pirosító melyik árnyalat?
Hehe, ott a mini Bahama Mama!

1 Likes

Ez Charlotte Tilbury Darling paletta. A Pillow Talk palettával ellentétben ezt nagyon szeretem mert jó minőségű és gyönyörűek a színek.

1 Likes

Nagyon csini! Jól áll ez a rúzs, és kicsit irigylem a szemformádat is, bár tudom, hogy nem tudod sminkelni. :slight_smile:

1 Likes

Köszi!
A pír is mini és a Diffused Heat az árnyalata.
Iggeeen, cuki nagyon és a tokámat nagyon jól rejti optikailag :sweat_smile:

1 Likes

Köszönöm!
Cserélek szívesen szemformát :wink: Bár, most már nem érdekel annyira, hogy ennyi jutott :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép lett a sminked, ez a rúzs pedig nagyon dög, szuperül áll Neked az árnyalata. :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm, nagyon kedves vagy!

1 Likes

@Blanky Mindkét képen gyönyörű vagy, annyira igaz Rád amit magáról a sminkelésről gondolok, hogy csak hozzátesz, kiemeli a szépséget! Én is mindig megcsinálom a szemöldököm, valahogy az olyan alap dolog, mégiscsak egyfajta éke az arcnak :slight_smile:

@Brunettee Irtó jól áll ez a szín, viseld bátran! Nagyon szép ajkad van, jól áll a rúzshangsúlyos smink (is)! Dögös vörös a hajad színe is :blush:

@umpalumpa de csinos vagy mindkét képen, nagyon jól áll ez a rúzs! :heart_eyes:

3 Likes

Még mindig imádom a Nabla Dreamy palettát. Bár úgy érzem kijöttem a gyakorlatból, de majd belejövök újra a sminkelésbe.
20201025_112127 20201025_112145

23 Likes

De aranyos vagy, köszönöm szépen :slight_smile: Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen szemöldökorientált, hogy azt mindig el kell készíteni. :crazy_face:

1 Likes

Milyen lehet, ha megint belejössz a sminkelésbe :wink: ? Nagggyon jók a színeid és szép vagy!

Köszönöm, nagyon kedves vagy! ^^ Mostanában nagyon egyféle stílusra áll rá a kezem, és jó lenne kalandozni a különféle sminkek között.

1 Likes

Nagyon szép a sminked! :heart_eyes:

1 Likes

Szívemből szóltál, a szemöldöknek a helyén kell lennie :smiley: Amúgy én se tetováltatnám ki ahol picit hiányos olyan szépen össze lehet fésülni az ABH szemöldökcsodával :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Én is folyamatosan így érzek. Általában egyfajta sminkkel kísérletezek, közben meg lehetne annyi mindent! De idővel legalább mindig más üt szöget a fejemben. Most épp a glitter… Máskor a cut crease, vagy egy új tusvonal ív, stb.

2 Likes

Nagyon köszönöm :blush:
Igen, ez most új hajszín, éppen az unom az eredetit, csináljunk vele valamit :smiley: korszakomat élem :slight_smile:
És a te sminked is csodálatos, olyan üde lett tőle az arcod :blush:

1 Likes

Nagyon köszönöm :blush:

1 Likes

Jaj, de szépet alkottál :blush: igazi őszi összeallítás lett, jól áll nagyon :blush:

1 Likes