Mit használtál ma?

Ma hideg szemsminket készítettem:
Kép Kép

Kép Kép Kép

17 Likes

Ma egy rosegold sminket készítettem és nagyon szerettem:
Kép Kép
Kép

17 Likes

Ma egy reggeli vs sminkelt arccal jövök, és azért a második nyer egyértelműen. :grin: Igazából smink nélkül is szívesen megyek bárhova, de a szemöldökömmel mindig kezdek valamit, mert az nagyon zavar :grin:
CollageMaker_20201024_124339267
Használt termékek (egyedül az ajaktermék nem a fotón lévő, hanem egy Lancome folyékony rúzs). Illetve a Catrice All Matt Plus alapozót használtam.
IMG_20201024_101721
IMG_20201024_101816

24 Likes

Öhm, izé… az úgy volt, hogy ma nem akartam nagyon durván sminkelni, aztán még én is megijdetem. A rúzs a ludas, amit mellesleg imádok :grin::grin:

20201024_123643

25 Likes

Egyebként de csodaszép vagy smink nélkül is :blush:
A sminked pedig nagyon szuper lett :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen :heart_eyes:
A te sminked is csodaszép lett, ez a rúzs pedig brutál jó összhangban van a hajad árnyalatával, nagyon jól áll. :slight_smile::heart:

2 Likes

De mi a baj a szemoldokoddel?
A smink nelkuli arcod nekem kimondottan tetszik. Kedvesseget sugall. A sminkelt arcod pedig magabiztossagot. Szep vagy smink nelkul is, es vele is. :wink:

2 Likes

Aaaannyira szépek a szemeid! Nagyon klassz lett a smink!
A kis Nyx tubusok szemöldöktermékek?
A szemöldök nálam is prioritást élvez, nagyon sokat javít a fejemen.

1 Likes

Nincs itt mitől megijedni, szuper lett! A hajad is nagyon szép!

1 Likes

Megijedtééééél?! Na ne má’! :heart_eyes: Nincs mitől, mert telitalálat ez a rúzs! Tökéletesen illik a hajadhoz, nagyon jól áll! :heart_eyes: Na meg ezek a pillák… :star_struck::two_hearts:

2 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen :slight_smile:
Lehet fotón nem jön annyira át, de nagyon hiányos a szemöldököm, és ezzel nem igazán tudok megbékélni (de tetováltatni nem szeretném és nem is fogom).

1 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile:
Igen, a NYX tubusok szemöldökzselét tartalmaznak, olyankor szeretem leginkább használni, ha brutál tartós, vízálló cuccra van szükségem, mert ez nálam meg sem moccan. :slightly_smiling_face:
https://kremmania.hu/kremek/nyx-professional-makeup-eyebrow-gel

1 Likes

Oh Csajszik, @Blanky @Brunettee, dögösek vagytok nagyon! :wink:

2 Likes

Megértelek, én is elmegyek smink nélkül is akárhova, de sminkben mégis más. Nagyon tetszik a sminked :slight_smile:

1 Likes

Ó micsoda szép hajad van! Nincs mitől megijedni, nagyon jól áll ez a rúzs.

1 Likes

@Blanky nagyon köszönöm :blush: mostanában megbolondultam, hogy vörös szeretnék lenni, megint. A rúzs pedig nálam tipikusan őszi árnyalat, úgyhogy nem bántam meg. Csak elsőre picit sötétnek tűnt.
@Amadea köszönöm :blush:
@Melodee jaj, nagyon aranyos vagy :blush: kicsit erősre sikeredett, de végül nem bánom. A pillak pedig részben az Essence spirálnak köszönhetőek :slight_smile:
@dunaimano örök elégedetlen vagyok a hajammal, bár most sikerül épp kordában tartani. Köszönöm egyébként :blush:

3 Likes

Mindkét módon nagyon szép vagy! :heart_eyes: Elegáns vonásaid vannak és a smink jól kiemeli.

1 Likes

Váó, annyira jó a hajad színe! :heart_eyes: Ez új? Vagy eddig csak más fényben láttuk? Nem vad ez a smink! Csinos, nagyon jól áll, illik Hozzád! És a pilláid! Irigy vagyok :green_heart:

2 Likes

Szerintem nem erős, pont jó! Viseld bátran és sokszor, mert nagyon jól áll! :blush:
A spirál pedig hozott anyagból dolgozik, szóval jogosan irigykedünk itt. :wink:

1 Likes

Ezeket használtam ma:
Kép

Kép

Kép

12 Likes