Ma reggeli eszköztár
Ma reggeli eszköztár
Tényleg profi és passzol hozzad:ok_hand:
Pávasmink Ez jó
Ma kipróbáltam a TIU kis zöldes trióját, és odáig vagyok ezért az árnyalatért. Sajnos fotón nem jön át hogy milyen szép.
Gyönyörű lett a sminked! Annyit posztoltok erről a cuccról, hogy a végén még megveszem. A vízvonaladra mit használtál?
Érdemes. Most alig 800 Ft.
A TIU 3-as másik két palettáját esetleg valaki használja? Vélemények?
Köszönöm szépen megéri lecsapni rá, vagy legalább swatcholni egyet a DM - ben.
A vízvonalamra az Essence Long Lasting szemceruzát használtam 12 I have a green árnyalatban.
Elsőre nagyon tetszik ez a paletta:
Mindig kacérkodtam vele, tényleg változatos sminkeket lehet vele készíteni.
Én swatcholtam őket. A kék szerintem nem túl pigmentált és nem különleges.
@Anilorak Ú de jó hogy ezt megírtad, mert majdnem azt hoztam el, szerencsére a józan eszemre hallgattam :D, meg kellett az a zöld :D. Nagyon megdöbbentem amikor láttam hogy mini paletta :D.
Nekem is tetszett a kék a pan-ben. Szerencsére volt teszter. Annyira gyenge volt és hupikék. Nem tetszett.
Igen, ránézésre nagyon is szép volt a kék, viszont semmiből nem volt teszter.
Hát én sem vagyok a legszebb reggel, felkelés után, fésülködés és arcápolás előtt De legalább jót mosolyogtam a saját fejemen.
Azért egy kicsit szeretnélek megcáfolni. Szerintem reggel is szép vagy, a bőröd gyönyörű, kisimult
Szerintem sem igaz ez a kijelentésed, szép vagy reggel is és csodás a bőröd.
Bizony, ahogy a csajok mondják, szép vagy, csodás a bőröd, szimmetrikus, szerencsés vonásaid vannak, természetes vagy, fiatal és szexi. Nyugodtan higgy nekünk
Köszi csajok. De azért az oroszlánsörényemre nem mondhatjátok, hogy jól néz ki!
Simán mondjuk Örülj, hogy dús. Nekem is az és fiatalon utáltam. De már tudom értékelni, mert sok nőt látok, aki szenved a kevés hajával.