Mit használtál ma?

Ma reggeli eszköztár :art:

Kép Kép

12 Likes

Tényleg profi és passzol hozzad​:ok_hand::ok_hand::ok_hand:

1 Likes

Pávasmink :rofl: Ez jó :smiley:

1 Likes

Ma kipróbáltam a TIU kis zöldes trióját, és odáig vagyok ezért az árnyalatért. :heart_eyes: Sajnos fotón nem jön át hogy milyen szép. :slightly_smiling_face:
IMG_20201021_081423
IMG_20201018_143922_20201021083058142

23 Likes

Gyönyörű lett a sminked! Annyit posztoltok erről a cuccról, hogy a végén még megveszem. A vízvonaladra mit használtál?

1 Likes

Érdemes. Most alig 800 Ft.

2 Likes

A TIU 3-as másik két palettáját esetleg valaki használja? Vélemények?

Köszönöm szépen :slightly_smiling_face: megéri lecsapni rá, vagy legalább swatcholni egyet a DM - ben.
A vízvonalamra az Essence Long Lasting szemceruzát használtam 12 I have a green árnyalatban.

2 Likes

Elsőre nagyon tetszik ez a paletta:

Kép Kép

Kép Kép Kép

13 Likes

Mindig kacérkodtam vele, tényleg változatos sminkeket lehet vele készíteni.

1 Likes

Én swatcholtam őket. A kék szerintem nem túl pigmentált és nem különleges.

3 Likes

@Anilorak Ú de jó hogy ezt megírtad, mert majdnem azt hoztam el, szerencsére a józan eszemre hallgattam :D, meg kellett az a zöld :D. Nagyon megdöbbentem amikor láttam hogy mini paletta :D.

Nekem is tetszett a kék a pan-ben. Szerencsére volt teszter. Annyira gyenge volt és hupikék. Nem tetszett.

1 Likes

Igen, ránézésre nagyon is szép volt a kék, viszont semmiből nem volt teszter.

1 Likes

Hát én sem vagyok a legszebb reggel, felkelés után, fésülködés és arcápolás előtt :smiley: De legalább jót mosolyogtam a saját fejemen.
IMG_20201022_073607

17 Likes

Azért egy kicsit szeretnélek megcáfolni. Szerintem reggel is szép vagy, a bőröd gyönyörű, kisimult :blush:

1 Likes

Szerintem sem igaz ez a kijelentésed, szép vagy reggel is és csodás a bőröd. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Bizony, ahogy a csajok mondják, szép vagy, csodás a bőröd, szimmetrikus, szerencsés vonásaid vannak, természetes vagy, fiatal és szexi. Nyugodtan higgy nekünk :heart_eyes:

2 Likes

Köszi csajok. :smiley: De azért az oroszlánsörényemre nem mondhatjátok, hogy jól néz ki! :rofl: :rofl:

1 Likes

Simán mondjuk :wink: Örülj, hogy dús. Nekem is az és fiatalon utáltam. De már tudom értékelni, mert sok nőt látok, aki szenved a kevés hajával.

3 Likes