Ütős smink! Nagyon tuti lett!!, irtó szép a szemed színe is
Köszönöm! Ma már visszafogott, iroda kompatibilis sminkben tengetem a csodás hétfői napot.
Annyian mutattatok meg a napokban azt a 3 szinu kis palettat es a bronzert, hogy eszembejutott, nekem is van oszies sminkcuccom. Elkapott a hev es be is vetettem ma oket.
Legyetek elnezoek, kerlek! A sminkeles nalam altalaban kimerul nehany alap lepesben, szoval nagyon nem vagyok toppon a temaban.
Tudom, hogy ez egy kis semmiseg ahoz kepest, amiket ti szoktatok osszehozni. Viszont en ma nagyon orulok ezeknek a szep metalos-aranyos dolgoknak.
Ezeket a termekeket hasznaltam. Sajnos a bronzerbol semmi nem latszik a kepeken, de amugy nagyon szep. En ma highlighternek hasznaltam, van a szemoldokom alatti reszen is. Odakepzelhetitek.
(Arra abszolut hasznalhatatlan, amire ki lett talalva, de a csomagolas elcsabitott anno.)
Csinaltam egy kepet csak a bronzerrol is, hogy ti is gyonyorkodhessetek.
Nagyon tetszik a szemöldököd (is).
Milyen gyönyörű a szemöldököd és a tusvonalad! Amikor először megláttam a nagy képet, azt hittem profi sminkfotó.
Gyönyörűszép a szemed és hihetetlen csodásak a tusvonalaid, nagyon jól áll :)).
Ne viccelj. Tökéletes szemöldök, gyönyörű szemek, tökéletesen meghúzott tusvonal, mi kellhet még?
Nagyon szép vagy és a sminked csak még jobban kiemeli a szépségedet.
Nagyon ügyes vagy, tényleg hibátlan a tusvonalad Tetszik, hogy feldobtad másik színnel is. A szemöldököd irigylésre méltó, és micsoda szép szempilláid vannak
Csak ismételni tudom a többieket, nagyon szép ez a dupla tusvonal, a szemed, a szemöldököd, minden csúcs!
Jajj, de szép vagy, és azok a szemek!
Gyönyörű lett ez a fekete arany dupla tusvonal, nagyon ügyes vagy!
Mind nagyon-nagyon kedvesek vagytok. Koszonom a sok bokot!
Pillakkal valoban meg vagyok aldva, van boven. Meg a konnygodreimben is van 3-3 szal.
A szemoldokom pedig jatszoter. A karbantartasat szinte mar hobbimnak is nevezhetnem, annyit gyantazgatom meg szedegetem. Kikapcsol.
Ez vicces, mert en meg a te szemoldokodben szoktam gyonyorkodni.
Nekünk nőknek, mindig az kéne, ami a másiknak van.
Ez gyönyörű! Nagyon ügyes vagy!
Nagyon kedves vagy. Koszonom!
Nagyon szép lett a tusvonal és a pillák, nem is kell hozzá több!
Nem csak a pávasmink a smink, hanem egy tusvonal is az lehet önmagában. Nagyon szép, szuperül áll!
Koszonom, lanyok! Kedvesek vagytok.
Nagyon szép a szemed, a tusvonal és az egész smink. Én is azt hittem profi sminkfotó.