De édi vagy! Szemöldök-szinten kissé telhetetlen vagyok
A bőröm a több alvástól lett szebb, köszönöm szépen!
Juuuj, de jó, hogy nem mostad le! A férjedtől dicséretet várj érte, mert nagyon szép lett!
Hihetetlen változáson mentél keresztül! Gratulálok!!! De leginkább az arcodon látszik, sokkal boldogabb vagy, mint a régi fotókon, pedig csinos voltál ducin is
Talán ez számít a leginkább, én tök ugyanezt éreztem a régi fotókat nézve, ahol éppen le voltam fogyva is sokkal öregebbnek nézek ki, mint most 30 évesen, pedig ott 23 éves voltam…
Sajnálom, hogy neked is keresztül kellett menned ezeken, nekem is anyám a gyenge láncszem, de apámat se kellett félteni, csak anyámmal voltam összezárva a válás után. Mindegy én már egyikkel se beszélek annyira nem jutottunk dűlőre. Az ember először beleszületik a családba, nem választhatja meg, de a sajátját, barátait igen
Nagyon komoly valtozas, minden tiszteletem!
De kedves vagy, köszönöm
Egyébként pont a múltidézés adott önbizalmat, ott végre szép lehettem Azóta már nincs szükség grófnő ruhákra, hogy szépnek érezzem magam
Hűű, durvulj még bátran nagyon tuti lett a sminked!
Nagyon szép lett! Hát igen, a BPerfect palettákkal nincs enyhe smink.
Ó de szép lett, nagyon élénk lett a tekinteted!
Nalam valahol feluton van az igazsag.
Hozzad hasonloan, @Kokapu engem se piszkaltak nagyon durvan, legalabbis nem olyan szinten, mint ahogy fentebb tobben is leirtak. A csaladban inkabb az unokatestvereim -akik ugyancsak lanyok es csak kicsit idosebbek nalam - produkaltak erdekessegeket foleg tini vagy fiatalabb koromban, 10-15 evvel ezelott foleg. Megjegyzeseket tettek a testalkatomra/fenekem meretere, a szemoldokom vastagsagara (szerintuk Kiszel Tundes ), a ruhaim stilusara… Az egeszben a vicc, hogy kozben divatba jott a nem cernavekony szemoldok es a letisztultabb, vagy kulonlegesebb szabasu ruhak. Ugyhogy az a fajta szemoldok es ruhak, amik akkor olyan nevetsegesek voltak szamukra, most alap naluk is.
Sebaj, sose hanyom szemukre amikor beszologatnak. Mar regen megertettem, hogy nem is annyira velem van bajuk.
En inkabb magamnak generaltam a tulzott elvarasokat.
Sose voltam egy klasszikus szepseg. Gyerekkent kicsi, vekony es nyeszlett voltam. Mindig joval kisebb es fejletlenebb, mint a kortarsaim. Anyukam ezt mindigis rosszul viselte. Nem mondta nekem, de lattam rajta. Emellett szemuveges is voltam. Es szeplos. Es mindezeket megfejelve kockafeju is vagyok.
A nyeszlettseg elmult, kinottem. Mondjuk igy 31 evesen is alig vagyok magasabb masfel meternel, de ez se zavar mar. Viszont a massziv kocka fej, az kinohetetlen.
Nem sirok ejszakankent emiatt, nyugalom. Mar ezt a reszemet is eleg jol elfogadtam, de azert almodozni egy szabalyosabb fejrol meg lehet.
Köszönöm szépen, kedves vagy!
Nem foglalkoztam ezzel különösebben, hogy őszinte legyek, csak próbáltam elzárni magamban több kevesebb sikerrel. De azért, ha ilyen téma van előjönnek még az emlékek. Viszont én is büszke vagyok magamra, hogy változtattam és arra amit elértem.
Köszönöm szépen Igen, az ilyen emberekkel tényleg tartani kell a távolságot, kár hogy ez nem mindig olyan egyszerű.
A férjem mellett éreztem először azt, hogy milyen ha valóban feltétel nélkül szeretnek, gyerekként ezt nem éreztem. De most jó helyen vagyok, és a rossz tapasztalatok is hozzájárultak ahhoz, hogy milyen vagyok most lelkileg.
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! Remélem legalább valahol mélyen ők is így éreznek. De ha nem, az sem az én gondom már. Sokáig próbáltam megfelelni, de már nem akarok
@umpalumpa, @Brunettee Köszönöm szépen!
@Alsace Minden tiszteletem, hogy te képes voltál kizárni azokat, akik bántottak, ehhez óriási erő kell, főleg ha szülőkről van szó! Én sosem leszek ilyen erős, az biztos.
Csodás vagy és örülök, hogy most már te is tisztában vagy az értékeiddel!
Jó, hogy nem mostad le, gyönyörű lett! A férjed esztétikai ízlése ettől fejlődni fog.
Szerintem ez a smink, meg a tegnapi zöldes is nagyon szép lett.
Régen is csinos voltál, abszolút semmi baj nem volt veled, most meg egy igazi femme fatale vagy, és nagyon jó a stílusod!
Köszi! Ő utálja a sminket. Ha csak natúrabb színeket használok azt észre sem veszi de a színes sminket meg a rúzsokat utálja.
Köszönöm szépen!
Ááá, így szokott ez lenni. Ha finom, nude sminked van, azt észre sem veszi, de ha egyszer egy picit merészebben, színesebben sminkelsz, az már feltűnik neki, pláne ha rúzst is használsz.
Szerintem addig nincs ezzel gond, amíg te jól érzed magad a sminkedben.
Inkább büszke lehet rád, hogy minden nap csodát alkotsz!
Ma is játszottunk egyet a gyerekekkel (paletták és ecsetek). A fényviszony szörnyűséges volt, és olyan szinten csillogtam, hogy azt egyszerűen nem tudtam élethűen megörökíteni.
Közel sem lett tökéletes az eredmény. Élőben viszont imádtam.
Közreműködő gyerkőcök:
Köszönöm, valóban nem volt könnyű, hiába próbálkoztam nem volt eredménye a dolgok megbeszélésének. Nem gondolom, hogy mindig mindenkinél ez a megoldás, szerintem az én szüleim is elég szélsőséges példák erre. Alapvetően a problémák megoldásának a híve vagyok, nálunk sajna nem ment… Drukkolok, hogy meg tudjátok beszélni ezeket a helyzeteket, olyan kedves, jólelkű, gyönyörű, igazi Nő vagy