Mit használtál ma?

Nagyon jók ezek a színek rajtad, csodás lett a sminked :blush:

1 Likes

Csak azt tudom mondani, mint a többiek. Nem vagy csúnya.
Bár ahogy olvaslak titeket is, a legtöbbünknek meg kell ezzel küzdenie. 15 éves koromig én is a duci kis- és nagyobb lányok táborát erősítettem, és szívből utáltam. Nyilván utána a kora 20-as éveimet is ez határozta meg, alaptalanul. Nagyjából 3 éve jutottam el oda, hogy mindenki menjen a francba, és jól érzem magam úgy, ahogy. Nem, már nem számítok ducinak, sőt egyesek szerint jó lenne picit szedni magamra (kikérem magamnak, 61 kiló vagyok, és annyit eszek, mint egy kismalac), de mellette edzek, hát ez van.
A másik, ami miatt mindig rosszul érzem magam, azok a csodás nagy fogaim. Persze, ott a lehetőség a fogszabályozásra, de a lényegen nem változtat, attól nem lesz méretben kisebb. Így hát marad a nagy vigyor a csábos mosoly helyett, és akinek ez nem tetszik, az tehet egy szívességet :crazy_face:
Viszont az is tény, hogy ritkán érzem szépnek magam. Vannak a jobb napok, amikor elégedett vagyok, a többi meg… hát tudjátok, van. :slight_smile:

2 Likes

Szerintem a mi barna szemünkhöz nagyon jól passzol :blush:

Oh, hát erről én is tudnék mesélni.:grin: Talán annyit érdemes szem előtt tartani, hogy nagyon sok minden nem rólunk szól, hanem arról, aki mondja. Brutálisan nehéz, nekem sem sikerül ezt mindig szétválasztanom.

3 Likes

@Alsace, @dunaimano, @Brunettee
Nem akartam először hozzászólni ehhez a témához, mert nagyon elszomorít, hogy bárkinek is így kell felnőni, hogy még a saját családjától sem a pozitív megerősítést kapja. :unamused: Szerintem minden lány /nő úgy gyönyörű, ahogy van!:heart:
A gyerekek is rengeteg fájdalmat tudnak okozni egy nem sablonszépségű gyereknek, kíméletlenek… És ez siman ki tud hatni valakinek az egész életére.

Rengeteg gyermekkori emléket élőhoztak belőlem a hozzászólásaitok… sajnos a lélekrombolásban nekem is volt részem, főleg édesanyám részéről. Hiába voltam első vagy második tanuló az osztályban, nem voltam elég jó (anyum tanárnő), a nem voltam elég szépről ne is beszéljünk…Élőben mai napig nem tudok normálisan egy bókot fogadni, mert zavarba jövök, nem vagyok hozzászokva a dicsérethez. :neutral_face:
A kapcsolatom sajnos mai napig is elég rideg és távolságtartó a szüleimmel, lefogytam, ápolt vagyok és most ez a baj, ez sem jó. Amikor kiszelektáltam a kifogyott ruhákat, anyum azt mondta, hogy inkább tartsam meg, mert úgyis visszahízok… No komment. :zipper_mouth_face::roll_eyes: Ennél durvább beszólásai is voltak, de azt inkább le sem írom. Fú, nagyon sok emlék és rossz érzés van bennem ezzel a témával kapcsolatban, a lenti képek szerintem minden elmondanak, hogy miért. Most sem vagyok elégedett teljesen magammal, de jól érzem magam a bőrömben, főleg amikor egymás mellett látom a régi és új képeket. A régi fotókon 20-21 éves vagyok, az újakon pedig 31.:no_mouth:
CollageMaker_20201015_205606752

27 Likes

Óriási respect és hatalmas ölelés Neked Drága!!! <3 Gyönyörű vagy és iszonyatosan erős és kitartó! Minden okod megvan rá, hogy szeresd magad!

Esetleg voltál vhol egyéniben foglalkozni ezzel? Kineziológus, csaladállítás stb.?

1 Likes

Te csúnya? Komolyan besírok! Olyan szép, arisztokratikus arcod van, mindig megcsodálom! Simán el tudnál játszani egy grófnőt valami filmben!

6 Likes

Gratulálok, hatalmas változás. Ezt úgy értem, hogy előtte sokkal átlagosabb volt a külsőd, most meg dögös, karakteres. Sajnálom, hogy a szüleid nem támogattak, nehéz lehet így. Remélem azért a környezeted értékel, a többit el kell engedni.
Az én és a férjem családjában is van olyan ember, akinek a legfőbb szórakozása a nyomásgyakorlás (érzelmileg) és a manipulálás. Velük tartom a 3 lépés távolságot.

5 Likes

Wow @Blanky, fantasztikus nő lettél! A szüleid leborulhatnak előtted és büszkének kellene lenniük a kívül-belül elért eredményeidre!
Nagy ölelés neked! :hugs:

2 Likes

Milyen sokat változott az arcod! Ugyanakkor szerintem ducin is szép voltál. Most pedig igazi bomba nő vagy!

2 Likes

Azért én hálát adok az életnek, hogy a családom soha nem bántott. Ők támogatnak mindenben, soha jobbat kívánni se tudnék náluk :slight_smile:

@Blanky csodálatos vagy, és abszolút nincs miért szégyenkezned :blush:

5 Likes

Engem sosem csesztetett senki. Sem a súlyom, sem a szemüvegem miatt. Legalábbis nem emlékszem :grinning:

Én magamnak állítottam fel a korlátaim. :joy::muscle::woman_facepalming:

8 Likes

Szerintem is nagyon szép vagy, és nem is kevés a szemöldököd! Ráncod sincs egyáltalán, kisimult vagy :).

2 Likes

Hihetetlen a változás! Le a kalappal előtted. Ez hatalmas akaraterőre, kitartásra utal. Gratulàlok! Gyönyörű vagy és büszke lehetsz magadra! :heart:

1 Likes

Mai szemsmink az új BPerfect Love Tahiti palettával készült. Élőben sokkal “durvább”, majdnem le is mostam. A férjemnek nem fog tetszeni.
Kép

Kép

Kép

Kép

17 Likes

Nagyon drága vagy, köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts: Tegnap jól ébredtem és a kütyü meg a fények is kegyesek voltak.

1 Likes

A hízás segít, hogy később alakuljanak ki a ráncok :sweat_smile:

2 Likes

20-on évesen nem volt semmi baj Veled és most is szuperül nézel ki, dögösebb lettél, ahogy másképp öltözöl és látszik, hogy jobban érzed magad.
Ezek után, amit átéltél megértem, hogy nehezen fogadod a bókokat, de már fejlődsz ezen a téren is :wink:
Mindig elég jó vagy, mindenben! :+1: És aki mást mond a mehet másfelé! Csak magadnak tartozol! :heart:

5 Likes

Nekem is az volt az elso gondolatom, hogy @umpalumpa-nak milyen jo kis alap van a szemoldoke tajekan, hogy jatsszon a formakkal. :smiley: Es az a szep kisimult, tiszta bor!

3 Likes

@Anheszenamon Pedig ez csodás! :heart_eyes: A férjed már biztos inkább értékeli, hiszen minden nap csodásan fested ki magad! :wink:

1 Likes