Nem kellene kétségbevonni azt, hogy mi szépnek látunk.
Természetes Gyönyörűség vagy!
Szerintem ez sok nőnek a gondja, hogy nem tudjuk magunkat olyannak látni amilyenek vagyunk, szépnek A szépség meg annyira szubjektív, lehet valakinek bányarémek vagyunk más meg odavan értünk
Nagyon cuki álmos fejed van
Kipróbáltam a Metropolist. Oda meg vissza vagyok érte
Ez valami csodaszép lett!
Teljesen megértem, hogy odavagy érte. Ha az én színeim lennének, simán megvenném ezt a palettát.
De jó látni! Tényleg nagyon szép vagy!
Azta! De szuper smink lett! Jól áll a zöld (is) nagyon!
Uh, az a zöld… Bomba!
Jaj, de jó, hogy látunk! Nem is értem, miért írtad a múltkor, hogy szottyadt a szemed alja! Nagyon szép vagy!
Köszönöm szépen! Szeretem a zöldet és sárgás zöldeket magamon. Csak viszonylag ritkán alkalmazom.
Na jóvanmá, ez a paletta is kívánságlistás főleg a jobb oldali szekció tetszik, az aranyak viszont képen nagyon hasonlóak…
Nagyon szép smink🌻
Én is mindig kétségbevonom, de most dolgozom azon, hogy változzon a hozzáállásom.
A panban tényleg nagyon hasonlóak de swatcholva van különbség.
Nézegettem youtube videókat és ezt a látszólag egyszínű sminket Patty Alonsotól leszem el. Szintén a Metropolis palettával készült. Persze az övé sokkal szebb.
Köszönöm, kedves színes paradicsommadár! Bagoly mondja…!
De kedves vagy!
Köszönöm a cuki jelzőt duzzadt arccal szoktam ébredni, illetve gyűröttem is, ha kevesebb alvás jut.
Annyira megértem! Én mindig csúnya kislány voltam a világ szemében, sokszor bántottak emiatt, jó ideje már nem foglalkozom ezzel, csak néha bosszant amikor újra találkozom ilyen szituációval. Nekem máshol van erős önbizalom hiányom, de én is dolgozom rajta
A külsőben az segített, hogy amikor pl. tök kövérnek és csúnyának láttam magam, voltam úgy igazán szép, csak az arcomon látszódott, hogy, hogy is mondjam nem egyszerű körülmények közt kellett élnem. Felnőttként belegondolva tudtam tudatosítani magamban, hogy a szépség mennyire szubjektív, sosem voltam csúnya kislány, minden kornak van egy szépségideálja, a mienknek főleg a photoshoppolt, tökéletesített, leginkább nem létező női ideálja Őszintén, öregebb leszek csak, most vagyok még fiatal, annyi évem elment az önutálatra, hogy már nem akarom tovább csúnyának látni magam és 90 évesen rájönni, hogy jaj mégse voltam az és nem tudtam sose élvezni azt amim van.
Hihetetlenül jól áll ez a zöld is! Nagyon szép, amikor cicásan csinálod a külső v-t és így felhúzod kifelé kicsit a festéket!