Mit használtál ma?

Köszi szépen! :slightly_smiling_face:
Nem volt mindig így :grin: Régebben erre vágytam, mivel egész tinikoromban, illetve kb a 20-as éveim közepéig duci lány voltam, aztán -40 kg után végre láthatom. :grinning: De még most is furcsa néha, főleg ha régi képeket nézegetek.

2 Likes

Gyönyörű a sminked. Jó látni, hogy aki tud, az nem csak drágából tud kihozni mesterművet! Ha a legdrágább paletták egyikét jelölted volna meg, akkor is ugyanez lenne a véleményem.
Kettős érzésem van, imádom a szép dolgokat, de nem vagyok benne biztos, hogy érdemes-e kisebb vagyonokat költeni palettákra, amikor a drogériás vonalon is találhatunk “kincseket”. Ezt a dilemmát a legegyszerűbb módon oldom fel, veszek drágát is és kevésbé drágát is…
Gratula! Jár az 5*!

12 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! :heart_eyes:
Hasonlóan gondolom én is. Nálam arányaiban 80%-ban drogériás termékek vannak (bár lehet ha milliomos lennék ez az arány változna :grin:)
Igazából ugyanolyan elégedett vagyok ilyen napokon is a sminkemmel, mint amikor drágább palettát használok, nem beszélve arról, hogy reggel 7kor sminkeltem, és nem kopott meg, ugyanolyan élénk, mint reggel, az állandó Milani szemhéjalapomat használtam hozzá.
Persze van ennél sokkal jobb palettám, de őt is ugyanúgy értékelem, hogy a gyűjteményem tagja. :slightly_smiling_face:

9 Likes

Csodás a sminked! :star_struck:

1 Likes

Köszönöm szépen! :heart_eyes:

De kedves Tőled :heart::heart::heart: Nagyon szépen köszönöm! :blush: Én is imádtam.
Lehet, hogy megfogadom a tanácsot. :crazy_face::face_with_hand_over_mouth::blush:

1 Likes

Kipróbáltam ma a kis TIU palettát. A középső szín annyira gyatra, hogy meg sem próbáltam használni. Belső szemzugba és a mélyítőbe pedig Pat Macgrath Golden Opulence palettáját használtam.
Kép Kép

Kép

Kép

15 Likes

@Anheszenamon, álomszép :)).

Mindjárt indulok állásinterjúra, annyira meztelennek érzem az arcom, pedig van mindenből pici rajtam (alapozó,korrektor,puder,blush,bronzosíto, mini highlight,szemhejfesték alappal,szemoldok,rúzs…).
Lehet a rúzsból leszedek de nekem bejön,mert tompa színe van.
Egyébkent nincs filter a fotókon és allandóan ezt csinalja a telefonom,hogy neha melegebb színeket mutat ( két kis kép), mint a valóság.
Ja és számomra rejtély hogy tudtok olyan jó kozeli kepeket vsinalni a telefonnal🙃 nekem elmossa. Ha pedig kivagom nagyobb képből, akkor is romlik a minosege.

IMG_20201016_112805

17 Likes

Egy kalappal az interjúhoz! :crossed_fingers: Csodaszép vagy, szép lett a sminked is nagyon! :heart_eyes:

Az én telefonom meg élesíti a “határokat” nehéz jó képeket lőni vele, főlegi ilyen időben…

1 Likes

Szerintem nagyon szép lett a sminked, tökéletes az interjúhoz! Sok sikert kívánok, hajrá! :four_leaf_clover::slight_smile:
És off topic, de gyönyörű a hajad! :heart:

1 Likes

Sok sikert, tökéletes smink az interjúhoz!

Én folyamatosan bénázok a képekkel, kb 30 kép készül, amiből lesz egy olyan, amit felrakok.

1 Likes

Ma a Norvina palettát használtam. Egyetlen színt vittem fel a mozgó részre. Belső szemzugba pöttyintettem egy fényes világos színt, az alsó pillatövet pedig megsatíroztam a fényes nagyon sötét lilával. Az egyik matt barnával pedig elsatíroztam a mozgó rész széleit.
Kép
Kép

6 Likes

Már nem emlékszem hova igértem, de itt a reggeli fejem. :sweat_smile: Az arcomon a foltok az Ilcsi-féle ichtiolos korrektortól valók. Asszem a maszkolás meg mindig nem kedvence a bőrömnek.
20201017_084531
És itt még aludtam kb. 8 órát :laughing:

23 Likes

Hiába, az a ki szép, az reggel is szép :sparkling_heart: :kissing_heart:

4 Likes

De szép bőröd van!! Pici mosoly hiányzik csak.:slightly_smiling_face:

1 Likes

Tényleg nagyon szép vagy, nem gondoltam volna
hogy ez a reggeli kinézeted. :slightly_smiling_face: :hugs:

1 Likes

Jajnemá’ úgy pirulok, hogy na :blush: Nagyon kedves vagy! Sosem láttam magam szépnek :grin: És azt is mondják, hogy a szépség a szemlélő szemében van :wink:

2 Likes

Áh, a telefon megszépített, köszönöm! Reggel még nem megy a vigyorgás :upside_down_face: de ígérem teszek fel olyat is máskor.

1 Likes

Köszönöm szépen! A teló valahogy ma szebb képet mutat, mint valójában. Vagy a fény volt előnyös, nemtom :thinking:

2 Likes