Mit használtál ma?

Nagyon szépen köszönöm, de szerintem Te sem panaszkodhatsz, én mindig a Te sminkeidet irigylem :blush:

2 Likes

Tegnap a Pat Mcgrath Golden Opulence palettával sminkeltem. Mivel csak fényes színeket tartalmaz, a mattokat az ND Glam palettából használtam.
Kép

Kép

Kép

17 Likes

Mai kellékek:
Kép

18 Likes

Gyönyörűséges :heart_eyes::heart_eyes:. Nagyon illik hozzád ez a szín, még jobban kihangsúlyozza a szép szemeidet :). Ezek a paletták nagyon telitalálatok neked, szerintem :).

1 Likes

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! Ez a fürdőszobai világítás sajnos nem az igazi, de sötét van még amikor dolgozni indulok, már nem tudok sajnos természetes fényben fotózni.

2 Likes

Majd írj pár sort a meteoritokról és a Mini Orgyról.:slight_smile:
A pirosító is csodaszép.

A pirosító nagyon tetszik (Mood Exposure) de az Euphoric Fusion még ennél is szebb, tökéletes őszi árnyalat. Szerelmes vagyok belé.
A Mini Orgyt most először próbáltam és menni is fog a kollekciómból. Teljesen felesleges a Glam paletta mellé. Önmagában semmiképp nem tudom használni a matt színek hiánya miatt, a legtöbb szín pedig nagyjából megvan a Glamben is.
A Meteorit gyöngyöktől egyelőre nem vagyok elájulva, nem venném újra azt hiszem. Hourglass finishing púdere amit tőled vettem sokkal jobb. Azt biztosan újra fogom venni.

4 Likes

Megvenném a Mini Orgyt, írok privátot.:slight_smile:
Tök jó, most vettem egy hármas Hourglass palettát, abban az Euphoric Fusion a pirosító.
Attól tartanék, hogy a Meteorites nem látszana rajtam, és ha a Diffused Light se segített, akkor ez se fog…

2 Likes

Ezt a látványt elfogadnám minden reggel az asztalomon.
Ebből 4 termék van, amit én is használok.

1 Likes

Az Euphoric Fusion gyönyörű, van egy hármasom, amiben púder-pirosító-bronzosító van, abban ez az árnyalat van. Álomszép. El is felejtkeztem róla, hogy van nekem ilyen pirosítóm.
A csillámok pont annyira látszanak, amennyire kell.
A Meteorites nekem is kihagyható dolog, nem érzem szükségét.

3 Likes

Melyek azok?

Mai kellékek (majdnem ugyanaz mint tegnap)

Ja, a Hourglass púdert nem is használtam ma. Csak a Meteorites gyöngyöket :sweat_smile:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

15 Likes

Hourglass pirosító,
Mini Orgy,
Meteorites,
Vintage Selection paint pot

2 Likes

Ebben a palettában bármeddig elgyönyörködnék…
A Fenty alapozó mennyire tartós? Úgy látom, bevált neked.

De jók a matt színek! Jól kombinálható paletta, így képek alapján.

Ezek a színek annyira @macooka -sak :)). Nagyon jól áll neked, valami hihetetlen gyönyörűséges a szemhéjad :sweat_smile: :).

1 Likes

Volt szerencsém látni a sminked :heart_eyes::heart_eyes:. Hihetetlen csodálatos lett :)). Percekig csak néztem, igazi mestermunka :). Nagyon jól állt neked, eltudnálak képzelni hétköznap is így, nagyon-nagyon jól áll :). Szerintem rakj fel többször képet :heart_eyes:, aztán majd törlöd :).

1 Likes

Mai visszafogott smink a legolcsóbb palettámmal. :slightly_smiling_face:
Nagyon ritkán veszem már elő, és ha igen akkor is csak a fényes színekhez nyúlok.
Néha szeretek színekkel kísérletezni, de mindig rá kell jöjjek, hogy az ilyen természetes, natúr szemsminkek állnak hozzám legközelebb. :slightly_smiling_face:
inCollage_20201015_102855960

IMG_20201015_081007

20 Likes

De szép az a pirosító!

3 Likes

Nagyon szép smink!

Annyira irigyellek benneteket, akiknek van arccsontjuk! :crazy_face: :see_no_evil:

2 Likes