Nagyon szépen köszönöm, de szerintem Te sem panaszkodhatsz, én mindig a Te sminkeidet irigylem
Tegnap a Pat Mcgrath Golden Opulence palettával sminkeltem. Mivel csak fényes színeket tartalmaz, a mattokat az ND Glam palettából használtam.
Mai kellékek:
Gyönyörűséges . Nagyon illik hozzád ez a szín, még jobban kihangsúlyozza a szép szemeidet :). Ezek a paletták nagyon telitalálatok neked, szerintem :).
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! Ez a fürdőszobai világítás sajnos nem az igazi, de sötét van még amikor dolgozni indulok, már nem tudok sajnos természetes fényben fotózni.
Majd írj pár sort a meteoritokról és a Mini Orgyról.
A pirosító is csodaszép.
A pirosító nagyon tetszik (Mood Exposure) de az Euphoric Fusion még ennél is szebb, tökéletes őszi árnyalat. Szerelmes vagyok belé.
A Mini Orgyt most először próbáltam és menni is fog a kollekciómból. Teljesen felesleges a Glam paletta mellé. Önmagában semmiképp nem tudom használni a matt színek hiánya miatt, a legtöbb szín pedig nagyjából megvan a Glamben is.
A Meteorit gyöngyöktől egyelőre nem vagyok elájulva, nem venném újra azt hiszem. Hourglass finishing púdere amit tőled vettem sokkal jobb. Azt biztosan újra fogom venni.
Megvenném a Mini Orgyt, írok privátot.
Tök jó, most vettem egy hármas Hourglass palettát, abban az Euphoric Fusion a pirosító.
Attól tartanék, hogy a Meteorites nem látszana rajtam, és ha a Diffused Light se segített, akkor ez se fog…
Ezt a látványt elfogadnám minden reggel az asztalomon.
Ebből 4 termék van, amit én is használok.
Az Euphoric Fusion gyönyörű, van egy hármasom, amiben púder-pirosító-bronzosító van, abban ez az árnyalat van. Álomszép. El is felejtkeztem róla, hogy van nekem ilyen pirosítóm.
A csillámok pont annyira látszanak, amennyire kell.
A Meteorites nekem is kihagyható dolog, nem érzem szükségét.
Melyek azok?
Mai kellékek (majdnem ugyanaz mint tegnap)
Ja, a Hourglass púdert nem is használtam ma. Csak a Meteorites gyöngyöket
Hourglass pirosító,
Mini Orgy,
Meteorites,
Vintage Selection paint pot
Ebben a palettában bármeddig elgyönyörködnék…
A Fenty alapozó mennyire tartós? Úgy látom, bevált neked.
De jók a matt színek! Jól kombinálható paletta, így képek alapján.
Ezek a színek annyira @macooka -sak :)). Nagyon jól áll neked, valami hihetetlen gyönyörűséges a szemhéjad :).
Volt szerencsém látni a sminked . Hihetetlen csodálatos lett :)). Percekig csak néztem, igazi mestermunka :). Nagyon jól állt neked, eltudnálak képzelni hétköznap is így, nagyon-nagyon jól áll :). Szerintem rakj fel többször képet , aztán majd törlöd :).
Mai visszafogott smink a legolcsóbb palettámmal.
Nagyon ritkán veszem már elő, és ha igen akkor is csak a fényes színekhez nyúlok.
Néha szeretek színekkel kísérletezni, de mindig rá kell jöjjek, hogy az ilyen természetes, natúr szemsminkek állnak hozzám legközelebb.
De szép az a pirosító!
Nagyon szép smink!
Annyira irigyellek benneteket, akiknek van arccsontjuk!