Ó te gót Istennő Éjkirálynő de marha jól nézel ki Álomszép ez a smink! Csak nem a Focaille akcióban?
Atyaég, hát ez valami mesésen király! Imádom úgy, ahogy van.
És nem mellesleg nagyon szép vagy
Meseszép, vagány királynő a smink és te is!
Hűűűhaaaa! Gótikus, modern Hófehérke!
Nagyon szépen köszönöm Lányok mindenkinek!
Hihi, ne hozz zavarba, még a végén elpirulok.
És tugggggya, és tugggggya! Bizony, bevetettem és oda meg vissza vagyok érte!
Uhhhh, tényleg… most jut eszembe, meg kellett volna mutatnom, miket használtam. Na majd összeszedem a kellékeket, úgyis rendet kell raknom…
De most komolyan, annyira gyönyörű csajszi vagy, olyan jó, hogy lőttél képet ide is
Bizony bizony figyelek, a csillámokon van ám vigyázó tekintetem A lilákra is kíváncsi vagyok, azt nem tudnám megtippelni
Húú ez nagyon jól néz ki Eszméletlen szép vagy, tehetnél több ilyen képet fel
@Alsace Pirulok. Gondoltam, egyszer megmutatom magam, mégiscsak úgy illik, ha már írogatok.
Nagyon ott vagy a szeren, kapásból rávágtad a megoldást, Te csillámszakértő!
A többivel kapcsolatosan segítek. Ezeket használtam ehhez a sminkhez:
Mixeltem a két paletta színét, a Juviasban feketéknek tűnnek a megjelölt panek, de valójában sötétlilás és kékes színek azok. Jeffree volt tulajdonképpen az alap, ez volt az első komolyabb bevetése, és ötösre vizsgázott.
A rúzst pont tegnap néztem, hogy mi a francot kezdek én vele, erre tessék… ma meg már használtam, a csillámmal együtt. Mondjuk a csillám egy teljesen másik árnyalatot varázsolt rám, de pont erre volt szükségem.
Valamit tuti lehagytam.
Elképesztően jó ez a smink! Te meg gyönyörű vagy!
Nagyon szép vagy és ügyes is! Gyönyörű!
Köszönöm szépen @Puszedli83!
De kedves vagy. Ez volt az első ilyen posztom, mondhatni coming outom.
Köszönöm nektek is, @Anheszenamon, @Key4U!
Úúú, de szép a smink és te is!
Régen (bő 25 éve ) nekem is volt egy hasonló rúzsom, de nem ennyire sötét. Ha felkentem, olyan szép, néhány napos vízihulla fejem lett tőle.
Imádtam! Nemcsak diszkóba, utcára is simán felkentem.
Köszönöm!
Igen, én is azért turbóztam fel csillámokkal, mert olyan fura volt az összkép…
Ha jól érezted magad benne, akkor miért ne? Nem mindennap sétál egy vízihulla az utcán.
Ez brutális. Nagyon ügyes vagy! És nagyon szép is! Teljesen elhűltem a sminked láttán…
Nagyon szépen köszönöm!
úgy tűnik, én lemaradtam a szép sminkről.
Olyan jó, hogy tettél fel képet, főleg ilyen vagány sminkkel
Ó hát mit mondjak imádom a csillámokat
Nagyon klassz cuccokat használtál, ez a Juvia kísért engem megint, gyönyörű lilái vannak! A rúzs+csillám meg irtó kreatív megoldás volt
Ma valami nude barnához volt kedvem, úgyhogy hosszú idő után elővettem a Too Faced Natural Eyest
Annyira szép vagy A sminked is gyönyörű lett (kicsit irigylem a szuperül sminkelhető szemeidet )