Mit használtál ma?

Ó te gót Istennő Éjkirálynő de marha jól nézel ki :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: Álomszép ez a smink! Csak nem a Focaille akcióban? :star_struck:

3 Likes

Atyaég, hát ez valami mesésen király! :star_struck::star_struck: Imádom úgy, ahogy van. :slight_smile:
És nem mellesleg nagyon szép vagy :blush:

1 Likes

Meseszép, vagány királynő a smink és te is!

1 Likes

Hűűűhaaaa! Gótikus, modern Hófehérke! :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm Lányok mindenkinek! :slight_smile: :heart::heart:

3 Likes

Hihi, ne hozz zavarba, még a végén elpirulok. :face_with_hand_over_mouth: :kissing_heart::kissing_heart:

És tugggggya, és tugggggya! :smile: Bizony, bevetettem és oda meg vissza vagyok érte! :heart_eyes:
Uhhhh, tényleg… :flushed: most jut eszembe, meg kellett volna mutatnom, miket használtam. :smile::smile: Na majd összeszedem a kellékeket, úgyis rendet kell raknom… :smile:

1 Likes

De most komolyan, annyira gyönyörű csajszi vagy, olyan jó, hogy lőttél képet ide is :star_struck: :kissing_heart:

Bizony bizony figyelek, a csillámokon van ám vigyázó tekintetem :eyes: :star2: A lilákra is kíváncsi vagyok, azt nem tudnám megtippelni :sweat_smile:

1 Likes

Húú ez nagyon jól néz ki :slightly_smiling_face: Eszméletlen szép vagy, tehetnél több ilyen képet fel :slightly_smiling_face::star_struck:

1 Likes

@Alsace :heart: Pirulok. :blush::blush: :kissing_heart::kissing_heart: Gondoltam, egyszer megmutatom magam, mégiscsak úgy illik, ha már írogatok. :face_with_hand_over_mouth:

Nagyon ott vagy a szeren, kapásból rávágtad a megoldást, Te csillámszakértő! :crazy_face::smiling_face_with_three_hearts:

A többivel kapcsolatosan segítek. :crazy_face: Ezeket használtam ehhez a sminkhez:

IMG_20201012_212523

IMG_20201012_211533

Mixeltem a két paletta színét, a Juviasban feketéknek tűnnek a megjelölt panek, de valójában sötétlilás és kékes színek azok. :slightly_smiling_face: Jeffree volt tulajdonképpen az alap, ez volt az első komolyabb bevetése, és ötösre vizsgázott. :slightly_smiling_face:
A rúzst pont tegnap néztem, hogy mi a francot kezdek én vele, erre tessék… ma meg már használtam, a csillámmal együtt. :smile: Mondjuk a csillám egy teljesen másik árnyalatot varázsolt rám, de pont erre volt szükségem. :blush:

Valamit tuti lehagytam. :roll_eyes::smile:

8 Likes

Elképesztően jó ez a smink! Te meg gyönyörű vagy!

1 Likes

Nagyon szép vagy és ügyes is! Gyönyörű! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszönöm szépen @Puszedli83! :blush:
De kedves vagy. :blush: Ez volt az első ilyen posztom, mondhatni coming outom. :smile:

Köszönöm nektek is, @Anheszenamon, @Key4U! :blush:

1 Likes

Úúú, de szép a smink és te is!

Régen (bő 25 éve :laughing:) nekem is volt egy hasonló rúzsom, de nem ennyire sötét. Ha felkentem, olyan szép, néhány napos vízihulla fejem lett tőle.
Imádtam! Nemcsak diszkóba, utcára is simán felkentem. :laughing:

3 Likes

Köszönöm! :blush:

Igen, én is azért turbóztam fel csillámokkal, mert olyan fura volt az összkép… :smile:
Ha jól érezted magad benne, akkor miért ne? :smile: Nem mindennap sétál egy vízihulla az utcán. :smile::smile:

3 Likes

Ez brutális. Nagyon ügyes vagy! És nagyon szép is! Teljesen elhűltem a sminked láttán…

2 Likes

Nagyon szépen köszönöm! :kissing_heart::blush:

úgy tűnik, én lemaradtam a szép sminkről.

1 Likes

Olyan jó, hogy tettél fel képet, főleg ilyen vagány sminkkel :heart_eyes:

Ó hát mit mondjak imádom a csillámokat :smiling_face_with_three_hearts:

Nagyon klassz cuccokat használtál, ez a Juvia kísért engem megint, gyönyörű lilái vannak! A rúzs+csillám meg irtó kreatív megoldás volt :clap:

2 Likes

Ma valami nude barnához volt kedvem, úgyhogy hosszú idő után elővettem a Too Faced Natural Eyest :smiley:
20201013_130716 (1)

19 Likes

Annyira szép vagy :heart: A sminked is gyönyörű lett (kicsit irigylem a szuperül sminkelhető szemeidet :blush:)

2 Likes