Csodaszép vagy, még a nap is kisütött, ilyenkor olyan jó sminkelni Jól döntöttél
(A szád formája is nagyon szép )
Őszi szépség
Nagyon szép vagy és a sminked is jól sikerült! Hihetetlen nagy szempilláid vannak
Milyen rúzst használtál?
Csodaszép vagy
Nagyon szép és bájos vagy!
De gyönyörű a hajszíned! És te is!
Gyönyörű vagy, meseszép a sminked és a hajad .
Nagyon szèp vagy! A hajad színe pedig kifejezetten tetszik!
@Alsace , @blessed , @dunaimano , @koalace , @Kokapu , @Szandika , @Anheszenamon nagyon köszönöm mindenkinek
@Key4U a Lovely K-lips, de most így kapásból nem tudom, melyik árnyalat és neked is köszönöm
Nagyon szép vagy és a sminked is!
Köszönöm szépen
Úgy döntöttem megtartom a Jaclyn Hill palettát (a nagyot) mert mindig rájövök mennyire sokoldalú és jól kihasználható. Vele készült a mai sminkem.
Sziasztok! Talan ez a leglatogatottam forum. Valaki tud valamit Isabelle-rol? Vagy esetleg itt van? Augusztus 15en elutaltam egy paletta arat postazassal, de azota semmi. Egy levelvaltas volt, ami nem tul biztato…Csak azert keresem itt, mert a privat leveleimre nem erkezik valasz, sem itt, sem emailben. Lehetseges hogy valami maganeleti problemaja van, de talan, ha irna par sort…nem ereznem azt, hogy hiaba varok…
Itt vagyok Lencseee, nem tűntem el,ne haragudj, ha ùgy tűnt. ìrtam itt privàt üzit , emailben csak olvastam az üzeneted ,hogy a postaköltség miatt ne küldjem el a palettát. Válasz nem volt, igaz itt sem voltam mostanában aktív ,csak szivecskéztem inkább. Ha szeretnéd, vissza utalom az összeget, sajnos igen ez a 3000-es postaköltség frusztráló.
Koszi! Akkor emailben megbeszeljuk Koszonom, es bocsi, hogy igy vilagba kereslek
Nem ,semmi gond, teljesen jogos, az utolsó emailedet pl. most olvastam el. 8 órázom 5 helyett és rengeteg. szóval úszom az árral.
Reggel a szememet a Nabla Soul Bloominggal készítettem el. A matt kékeslilára tettem a CP Glassbull nevű monóját. Sajnos a fotónak köze sincs a valósághoz.
Munkából hazatérve nagyon fakónak és megkopottnak láttam a sminkemet és mivel még megyek el itthonról kicsit feljavítottam az Essence Make a Wish Little Fish paletta hihetetlen fényes ezüstjével. Alsó pillatőbe a Soul Blooming sötét liláskékje került:
Nálam ma megint a Revolution Chilled paletta került elő, most valahogy nagyon élvezem ezeket a színeket.
Egy zöld arany smink készült, persze fotón nem jön át teljesen a színe.
A rejtett szemhéjam sem segít abban, hogy normális fényképet tudjak készíteni a szemsminkemről.
Nagyon szép lett, jól állnak ezek a színek a hajadhoz (is)!
Ó zöld-arany Pont hasonlóban törtem a fejem én is Nagyon jól áll, a rejtett szemes problémákat átérzem maximálisan!