Mit használtál ma?

Én egész véletlenül jöttem rá - egyszer kifutottam vele a vonalból - hogy a matt, folyékony nude rúzsokkal simán lehet csalni. Működik :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

@zsazsi1 Ó tényleg, nem is látszanak a szám hibái az biztos :D.

1 Likes

Figyi, szerintem az istenített piros rúzs a nők legnagyobb részének borzalmasan áll. Megnézel egy pirosra rúzsozott és egy természetesebb színnel festett szájat, biztos hogy az utóbbi mindenkinek előnyösebb.

4 Likes

Sziasztok!:slightly_smiling_face:

Nagyon rég nem írtam, de követtelek benneteket és lelkesen sminkeltem az elmúlt időszakban is. :slightly_smiling_face:
Most, hogy kint ilyen borús idő volt valami fényessel, először glitterrel akartam feldobni a sminkemet (home office-ban :grin:)
Aztán eszembe jutott, hogy még régebben beszereztem pár Kryolan selyemport (ha jól emlékszem így hívják), de még nem próbáltam ki őket, feledésbe merültek :no_mouth:. Most a lilához volt kedvem, de megvan arany és zöld árnyalatban is, élőben sokkal szebb, talán a lámpával megvilágított második fotón látszik picit jobban.
PSX_20201001_175427
PSX_20201001_180559 IMG_20201001_180342 IMG_20201001_180404

22 Likes

Gyönyörű, és a körmöd is!

1 Likes

Köszönöm szépen :heart: sok éves géllakkozás után végre újra itthon körmözök és élvezem :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nagyon jól néz ki!
Látom, kedvet kaptál a szőke hajhoz.:slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép vagy a varázspor is szuperkülönleges, a körmök pedig már csak bónusz :blush: :blush:

1 Likes

Köszönöm :slightly_smiling_face: Igen, eddig sosem volt világos színű hajam, de idén valami bekattant és szőkére váltottam. Eddig mindenki azt mondja, hogy ez jobban áll, nálam változó hogy éppen mit gondolok róla :joy:

2 Likes

De aranyos vagy, köszönöm szépen! :kissing_heart::slight_smile:

1 Likes

:kissing_heart:
(Szerintem mindkét hajszín jól állt a szőke is! :slight_smile: )

1 Likes

Ma reggel a CP Disney Princess palettát használtam:
Kép

Kép

16 Likes

Jaj, de szép! Nagyon jól áll!

Nagyon szép! :princess:t2:

1 Likes

Elég hosszúkás így a fejem és úgy nézek ki mint egy gyerek, de sebaj :rofl::rofl:
IMG_20201002_081700

16 Likes

Jaj de cuki vagy tök ari ez a hajpánt :heart_eyes: :star_struck:

1 Likes

Nagyon cukin áll a hajpánt Neked :heart_eyes:

1 Likes

De nagyon jól áll neked ez a smink! Csodaszép :relaxed:

1 Likes

Nagyon szép vagy és bájos! :star_struck:

2 Likes

Ma úgy keltem fel, hogy semmihez nincs kedvem, pláne nem sminkelni. Aztán egy kis idő múlva mégis nekiláttam. Jól esett, és végre van rajtam rúzs is :smiley:

20201003_092235

24 Likes