Én egész véletlenül jöttem rá - egyszer kifutottam vele a vonalból - hogy a matt, folyékony nude rúzsokkal simán lehet csalni. Működik
Figyi, szerintem az istenített piros rúzs a nők legnagyobb részének borzalmasan áll. Megnézel egy pirosra rúzsozott és egy természetesebb színnel festett szájat, biztos hogy az utóbbi mindenkinek előnyösebb.
Sziasztok!
Nagyon rég nem írtam, de követtelek benneteket és lelkesen sminkeltem az elmúlt időszakban is.
Most, hogy kint ilyen borús idő volt valami fényessel, először glitterrel akartam feldobni a sminkemet (home office-ban )
Aztán eszembe jutott, hogy még régebben beszereztem pár Kryolan selyemport (ha jól emlékszem így hívják), de még nem próbáltam ki őket, feledésbe merültek . Most a lilához volt kedvem, de megvan arany és zöld árnyalatban is, élőben sokkal szebb, talán a lámpával megvilágított második fotón látszik picit jobban.
Gyönyörű, és a körmöd is!
Köszönöm szépen sok éves géllakkozás után végre újra itthon körmözök és élvezem
Nagyon jól néz ki!
Látom, kedvet kaptál a szőke hajhoz.
Nagyon szép vagy a varázspor is szuperkülönleges, a körmök pedig már csak bónusz
Köszönöm Igen, eddig sosem volt világos színű hajam, de idén valami bekattant és szőkére váltottam. Eddig mindenki azt mondja, hogy ez jobban áll, nálam változó hogy éppen mit gondolok róla
De aranyos vagy, köszönöm szépen!
(Szerintem mindkét hajszín jól állt a szőke is! )
Ma reggel a CP Disney Princess palettát használtam:
Jaj, de szép! Nagyon jól áll!
Nagyon szép!
Elég hosszúkás így a fejem és úgy nézek ki mint egy gyerek, de sebaj
Jaj de cuki vagy tök ari ez a hajpánt
Nagyon cukin áll a hajpánt Neked
De nagyon jól áll neked ez a smink! Csodaszép
Nagyon szép vagy és bájos!
Ma úgy keltem fel, hogy semmihez nincs kedvem, pláne nem sminkelni. Aztán egy kis idő múlva mégis nekiláttam. Jól esett, és végre van rajtam rúzs is