Érdemes megvenni ezt a palettat? Milyen a formulaja? Nagyon jol állnak Neked ezek a színek
nálam is kb ugyanígy van minden:)
Egy hete volt a műtét, még legalább egy hétig nem sminkelhetek, de már olyan hiányérzetem van! Mindig azon kapom magam, hogy a paletták felé pislogok…
Köszönöm szépen
Hát nem egy nélkülözhetetlen paletta szerintem. Így hogy mellette van még itthon vagy 30 főleg. De a színei miatt én nem bánom, hogy megvettem, nem igazán vannak hasonló árnyalataim. Szóval azt mondanám, hogy ha valaki szereti ezeket a színeket érdemes megvenni.
A minősége… hát nem is tudom. Van ennél jobb és rosszabb minőségű Revolution palettám is, nem ájultam el tőle. Illetve a 3 glitter színnél sokkal jobban örülnék, ha nem glitter csak metál formula lenne. De rossznak sem mondanám, szépen lehet dolgozni egyébként vele.
Említettél egy sminkes szomszédot, támadd le, hogy hadd fesd ki!
Á, nem érek rá. Sok a melóm (meg a többi elfoglaltságom )
Köszönöm szépen!! Hát en most
a hétköznapokban is jol kihasználhato, jol formulazott szemhejpudert vagy palettat vadaszok zöld színben. HB Emerald palettajat néztem, meg ezt a Revolutiont, es CP-t is ütöttem le zsibin, de nem hagyjak jova.
Hát akkor lehet nem ezt venném meg a helyedben. Ha munkába sietős sminket készítenék, akkor valószínűleg nem ezt a palettámat venném elő. De ez csak az én szubjektív véleményem és lehet más totál mást gondol róla.
Nah sikerült lecsapnom a CP Just my luck palettara, hatha azt tudom kenni hétköznap is. Állítólag jol formulazott.
Tényleg szép
Reggeli kellékek. Az alapozó, UD bronzer, szempillaspirál, Mac Paint Pot, púderek hetek óta változatlanul társaim a sinkelésben. Csak a szemhéjpalettát, pirosítót és rúzst variálom minden nap.
Remélem a Beached bronzer már tényleg elfogy a héten.
Az a Vintage Selection árnyalat?
A Paint Pot-ból?
A Loreal pirosító milyen? Fényes, matt?
Az a pici bronzosító már tuti elfogy, max. rákened a macskára.
Igen Vintage Selection. Szemhéjalapként használom, nagyon bevált. A pirosítót én inkább szaténfényűnek mondanám. De semmiképp nem fényes. Nagyon szeretem.
Macskám nincs, max a gyerekre
Végülis, farsangra simán bevethető.
Tegnap eszembe juttattátok ezt a palettát Sajnos fotózni reggel csak mesterséges fényben tudok.
Ez a paletta nekem is uton van
A reggeli lámpafényes fotó nem is adja vissza, hogy a méregzöld színeket használtam (fényeset a külső részre, a mattot az alsó pillatőbe)