Mit használtál ma?

Érdemes megvenni ezt a palettat? Milyen a formulaja? Nagyon jol állnak Neked ezek a színek :slightly_smiling_face:

1 Likes

nálam is kb ugyanígy van minden:)

Egy hete volt a műtét, még legalább egy hétig nem sminkelhetek, de már olyan hiányérzetem van! Mindig azon kapom magam, hogy a paletták felé pislogok… :smiley:

6 Likes

Köszönöm szépen :slightly_smiling_face:
Hát nem egy nélkülözhetetlen paletta szerintem. Így hogy mellette van még itthon vagy 30 főleg. De a színei miatt én nem bánom, hogy megvettem, nem igazán vannak hasonló árnyalataim. Szóval azt mondanám, hogy ha valaki szereti ezeket a színeket érdemes megvenni. :slightly_smiling_face:
A minősége… hát nem is tudom. Van ennél jobb és rosszabb minőségű Revolution palettám is, nem ájultam el tőle. Illetve a 3 glitter színnél sokkal jobban örülnék, ha nem glitter csak metál formula lenne. De rossznak sem mondanám, szépen lehet dolgozni egyébként vele.

1 Likes

Említettél egy sminkes szomszédot, támadd le, hogy hadd fesd ki!

Á, nem érek rá. Sok a melóm (meg a többi elfoglaltságom :crazy_face:)

2 Likes

Köszönöm szépen!! Hát en most
a hétköznapokban is jol kihasználhato, jol formulazott szemhejpudert vagy palettat vadaszok zöld színben. HB Emerald palettajat néztem, meg ezt a Revolutiont, es CP-t is ütöttem le zsibin, de nem hagyjak jova. :roll_eyes:

2 Likes

Hát akkor lehet nem ezt venném meg a helyedben. :neutral_face: Ha munkába sietős sminket készítenék, akkor valószínűleg nem ezt a palettámat venném elő. De ez csak az én szubjektív véleményem és lehet más totál mást gondol róla. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nah sikerült lecsapnom a CP Just my luck palettara, hatha azt tudom kenni hétköznap is. Állítólag jol formulazott. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Juj de szuper :slightly_smiling_face: :heart:
Kerestem swatchokat róla és gyönyörű, az Olive U tuti a kedvencem lenne a palettából. :smiley:

10 Likes

Tényleg szép :heart_eyes:

1 Likes

Reggeli kellékek. Az alapozó, UD bronzer, szempillaspirál, Mac Paint Pot, púderek hetek óta változatlanul társaim a sinkelésben. Csak a szemhéjpalettát, pirosítót és rúzst variálom minden nap.

Remélem a Beached bronzer már tényleg elfogy a héten.
Kép

Kép

12 Likes

Az a Vintage Selection árnyalat?
A Paint Pot-ból?
A Loreal pirosító milyen? Fényes, matt?

1 Likes

Az a pici bronzosító már tuti elfogy, max. rákened a macskára.:smiley:

4 Likes

Igen Vintage Selection. Szemhéjalapként használom, nagyon bevált. A pirosítót én inkább szaténfényűnek mondanám. De semmiképp nem fényes. Nagyon szeretem.

1 Likes

Macskám nincs, max a gyerekre :sweat_smile:

1 Likes

Végülis, farsangra simán bevethető.:smiley:

1 Likes

Tegnap eszembe juttattátok ezt a palettát :blush: Sajnos fotózni reggel csak mesterséges fényben tudok.
Kép

Kép

Kép

10 Likes

Ez a paletta nekem is uton van :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 Likes

A reggeli lámpafényes fotó nem is adja vissza, hogy a méregzöld színeket használtam (fényeset a külső részre, a mattot az alsó pillatőbe)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

14 Likes