Mit használtál ma?

Nagyon szép lett!! Ügyes vagy nagyon!! :heart_eyes: Nekem is ezek a mumusok amúgy, szemhéjtusozni jobban és gyorsabban tudtam amikor napi szinten használtam, de most ha néha kell, nagyon szerencsétlenkedek vele :see_no_evil: A szájceruza meg a szám picit fura hormája miatt nehéz, de csak belejövök abba is egyszer :smiley:

3 Likes

Ez a light.
Fent egy csepp, lent eldolgozva. Jobban nem tudok bent fotózni (az árnyék alul ne zavarjon, az csak én vagyok).
IMG_20200929_125740

2 Likes

Itt lehet a baj, hogy nekem a tus nem mindennapi viselet. Sőt, vessetek meg, de nem is rajongok érte. Persze, akinek jól áll, az hordja amikor csak lehet, de ha megnézek bármennyi sminkes inspirációt, szinte az összesben van tusvonal. És a legtöbb halántékig kihúzva :smiley: Pedig egy diszkrét vonal szerintem sokkal jobb volna. De nem vagyunk egyformák, na :slight_smile:
Úú, az én szám se egyszerű. A hétvégén a vörös rúzs dobta ki csak igazán, mennyire nem szimmetrikus szegény :smiley:

4 Likes

Sajnos a fürdőszobai világítás egyáltalán nem adja vissza a színeket. Sajnos most már sötét van reggel, így nem tudok normális fotót készíteni.
Kép
Kép

Kép

Kép

18 Likes

Hű, nagyon szép lett és jól is áll! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Szia, elismerésem :star_struck: Megkérdezhetem, ha - mint írod - sötétebb a bőr a szemhéjadon, és karikák vannak a szemed alatt, és ahogy mondod, korrektort nem használsz. Van valami egyéb módszered, amivel ezt ellensúlyozod…? (vagy “csak” a szép smink)

1 Likes

Csak alapozót teszek oda is. A szem alatti árkot nekem semmilyen korrektor nem leplezi. Emiatt kicsit feleslegesnek is érzem.

2 Likes

Nagyon szépek a színek! Finomak, mégis érdekesek! Nagyon jól áll, hogy kihúztad az alsó vízvonalad! A nagy szemeidet tovább lágyítja.

1 Likes

Erre már én sem költök…

1 Likes

Én mostanában kaptam rá, és “hála” a pumpás adagolásnak, elég bőségesen… :sweat_smile: nincs szívem lemosni a fölösleget meg hát nem is olcsó (MAC)… :neutral_face: sőt ha több időm van, "bakingelek " is…valahogy életmentőnek érzem a szemkörnyék világosítását az én koromban :stuck_out_tongue:…ezért érdeklődöm kinek mi a trükkje.

1 Likes

@Anheszenamon Én sikítok ha bármi hozzáér a vízvonalamhoz, hogy csináljátok meg úgy, hogy ne bántsa a szemetek?

2 Likes

Nekem nem érzékeny a szemem szerencsére. Bármilyen szemceruza jöhet.

1 Likes

anno, amikor tanultam ezt az alsó vízvonalas dolgot, úgy találtam, kicsit könnyebben elviselem az ecsetet, mint a szemceruzát. illetve, sokáig csak az alsó szempillatőnél “tréningeltem”, miután azt megszoktam, könnyebb volt már a vízvonal is.
Robert Welsh említette az egyik legutóbbi yt-videójában, hogy (legalábbis ha mást sminkel az ember) 2 vonás után érdemes tartani egy kis szünetet, aztán megint két vonás, szünet… talán neked is bejöhet :slight_smile:

3 Likes

Mai (ND Mini Gold)

Kép

Kép

9 Likes

Bocs, hogy nem válaszoltam még! A szemem alatt szárít, a pattikról lecsúszik. Szhéjalapnak sem volt jó és szemöldökceruza alapnak sem (de van már Abh dipbrow izém, annak már nem is kell :stuck_out_tongue:)

2 Likes

Hú ne is mondd, ugyanezt érzem :see_no_evil: Nagyon ritkán csináltam tusvonalat ha az inspiben is volt, nekem anélkül is tetszett, no nem beszélve a frusztrációs faktorrol, hogy elrontom és ki kell javítani a sminket irtó macera :see_no_evil: Régen csak egy kicsi szemhéjpúdert és egyszerű tusvonalat csináltam, nekem nem is áll jól a túl hosszú no és persze a vörös rúzs még hozzá :smiley: Kicsit inkább ilyen vintage jellegű sminket csináltam sokáig.
A rúzsozás azóta is félórás program, kicsit hasonlóak a problémáink úgy érzem leírásból :smiley: Mondjuk én tök sokáig azt hittem kicsi a szám, mert ilyen furán ombrés vagy mi, de ha szájceruzával körberajzolom, látszik, hogy azért van szám :smiley: Na ezt jól leírtam :sweat_smile:

4 Likes

Igazából a felső ajkam vékonyabb, mint az alsó. És annyira bátor (még) nem vagyok, hogy csak egy milliméterrel is vastagabbra rajzoljam. Pedig az valószínűleg megoldaná a dolgot :smiley:
És még tanulnom kell a rúzs viselést is. Főleg az a baj, hogy általában kiskacsa üzemmódban vagyok, a reggel felkent rúzst két óra alatt leiszom :smiley:

3 Likes

Tök átérzem a helyzetet, de néha megy a bátorkodás, de akkor is szokatlan egy kicsit :smiley: Én is folyton iszom, nálam nagyon fontos a tartós rúzs emiatt, de szép árnyalatokkal könnyen le lehet kenyerezni mindig :smiley:

1 Likes

Nekem is vékonyabb sokkal, és ha szélesen mosolygok kilátszik az ínyem felül kicsit. Emiatt én csak rózsaszín rúzsokat merek használni, szerintem amúgy javítanak is a szám összképén. Szerintem a piros rúzs borzalmasan áll :/. Na mindegy, csak mennyivel egyszerűbb lenne ha szép szám lenne.

1 Likes

Fú, na az a másik. Úgy mosolygok, mint egy ló :horse: (nem vicc, komolyan :smiley: ). Csábos, cuki mosoly? Haha :smiley: Fogkrémreklám :rofl: :rofl: :rofl: Régen zavart, de elértem a “nekem mindegy” kort (27 leszek), amikor is mindenki gondoljon, amit akar, és meg élvezem a színes rúzsokat is.
De egyébként igen, a rózsaszín tényleg javít valamennyit az én helyzetemen is.

2 Likes