Mit használtál ma?

Olyanom még nincs. :smiley:Köszi!

Én mindenből keveset használok, kivéve fényvédőből és arcápolási cuccokból, azokat locsolom. De pl. BB krémből, alapozóból is irtó keveset teszek az arcomra. Mindig elhűlök youtubereken, hogy képesek elviselni magukon a fél tonna alapozót.
De akkor megpróbálok icike picikét felvinni a Tarte korrektorból, bár nem tudom hogy vitelezem ki, hisz minit próbáltam eddig is. Köszönöm Lányok!

2 Likes

Az Essence High Beauty korrektora is jó lehet.:wink:

Nekem talán egy tömött fejű korrektorecsettel (Zoeva) eldolgozva a legszebb.

1 Likes

Azt használom, de azért nem egy Tarte.:slight_smile:

Mármint fedésben?

Es tartósságban. :slightly_smiling_face:

Nekem egész jól bírja. A Beccához képest erősebb a fedése, de biztos ami biztos alapon teszek alá egy mini mennyiségű Tarte/Nabla korrektort.

1 Likes

Hát szem alatt rettentően szárít, nyanyabőröm lesz vele. Pattanásokról elszublimál, talán az ultra zsíros bőröm miatt. Szhéj alapként rettentően összegyűrődött, szemöldök alapnak is próbáltam az ABH dipbrow előtt és onnan is lecsúszott a ceruzával együtt. Valami ufó vagyok.

Nekem se jo semmire sem.

1 Likes

Mai azemsmink a Huda New Nude palettával készült:
Kép

Kép

9 Likes

Catrice Golden New lookIMG_20200925_112824

2 Likes

Hiába van hétvége, ma is csak egy kapkodós, sietős sminkre telt az időmből.
Ezeket használtam:
Holika Holika Petit Aqua BB krém
Mac púder
UD Beached bronzer
Hourglass 4-es paletta jobb alsó pirosítója
Hourglass Finishing púder
Catrice szemöldökceruza
Mac Paint Pot (Vintage Selection)
Huda New Nude paletta (egy fényes színt vittem fel az egész mozgó részre, egy matt mályvással elsatíroztam, egy lilás mélybordó matt ment az alsó pillatőbe)
Avon Luxe szempillaspirál
Ajakbalzsam (Laneige)
Kép

Kép

9 Likes

Hogy tetszik a BB krém? És a Vintage Selection?
Érdekes módon hétvégén egyáltalán nem tudok időt szakítani sminkelésre, hétköznap viszont már a reggeli rutin része.

A BB szerintem télen lesz igazán jó mikor picit szárazabb a bőröm. Most még viszonylag hamar átfényesedik. A színe pont jó nekem.

A Mac paint potot csak alapként használom, annak viszont nagyon jó. Ez egy fényes, szolid szín, ami nekem önmagàban kicsit kevés. Ujjal szoktam felvinni.

2 Likes

Melyik színt vetted Holikából?

Szerintem csak egy szín van, legalábbis én még nem találkoztam több árnyalattal.

1 Likes

Ma ND Sunrise palettával sminkeltem. Narancsosabb őszi színeket használtam és belecsempésztem egy kis sárgát is.

Alapozó: Fenty mattító
Chanel krémbronzer
Erre egy kis UD Beached bronzer
Mac Play Glow pirosító (Grand)
Mac Paint Pot
ABH Dipbrow Pomade
L’oreal Paradise Extatic szempillaspirál
Max Factor rúzs

Kép

Kép

11 Likes

Nagyon szép, tényleg olyan, mint egy őszi levél!

1 Likes

Csak egy árnyalat volt.
Notinon ingyenes szállítással van most.
Kép

3 Likes