Mit használtál ma?

Köszönöm! :blush::maple_leaf:

Nagyon szép lett!
Én is szoktam ilyen narancsosat pont így, vagy még teszek nagyon sötét kéket a külső v-be és szempillatőbe, úgy pedig a naplementére emlékeztet.

2 Likes

Én imádom a Vintage Selectiont simán, szemhéjpúderként is használni, gyönyörű árnyalat, a 24órás alappal hajnalig bírja moccanás nélkül.
Mondjuk én bronzmániás vagyok, nekem ez az egyik kedvencem. De tény, hogy szolíd.

2 Likes

Ezt ki fogom próbálni😊

1 Likes

Ma sminkmentes napom van, de még várom, hogy megkeljen a kenyértésztám, gondoltam gyakorlok egy kicsit. Hadilábon állok a tusvonallal és a szájkontúr ceruzával, így ez a kettő volt most porondon. Szerintem az egyik legjobb vonalat húztam, magamhoz képest. Azt hiszem, minden nap kellene valamit gyakorolnom :grin:
20200927_181641

20 Likes

Nagyon ügyes vagy.:slight_smile:

1 Likes

Köszönöm :blush: elég nehezen boldogulok vele, de most sikerült. Két nap múlva megint nem menne, viszont csakazértis ezzel fogok próbálkozni egész héten.

1 Likes

Megértem, a tusvonal nekem se megy könnyed kézzel. Sajnos sok hullámos, aszimmetrikus vonal kell hozzá, hogy kora reggel, gyorsan is szép eredményt kapjunk.
Te jártál már úgy, hogy a hétvége biztonságában, gyakorlásképpen felvitt tusvonal csodajó lett, viszont a kimozdulós/dolgozós napon megrajzolt testvére közel sem lett olyan szép? Ilyenkor nagyon nevetek magamon. :rofl:
Milyen tust szeretsz használni? Bevallom, nekem egyelőre a filcesek (egy Clinique és egy MAC van) egyelőre jobban bejönnek, mint a tégelyes Melt, az még túl folyékony a bizonytalan kezemnek.

5 Likes

Óó, hányszor jártam így én is. :joy: Legutóbb le kellett mosnom mindent, mert az arcom már kész volt, de vállalhatatlan volt.
Eddig a Bourjois filces tusát használtam, de nagyon hamar elmászott. Nemrég megvettem az Nyx kis tégelyes tusát, na ez sokkal jobb. Igen, csak én nem vagyok ügyes ecsettel. Szóval az lett, hogy fekete ceruzával megrajzolom, és az Nyx tusával véglegesítem. Így működőképesnek tűnik.

2 Likes

Nekem ez a rémálmom. Ha már csak két percem van, inkább ceruzával-ecsettel elmaszatolok valamit, ha a smink úgy kívánja, de nem kezdek bele a tusvonalazásba, mert mindent lemosni és újrakezdeni nincs időm.
Ez jó ötletnek tűnik, köszi, én is kipróbálom.:slight_smile:

2 Likes

nem vagy hadilábon a tussal, ez biztos

1 Likes

Igazán köszönöm :blush: de majd megmutatom egyikreggel is, mikor sietek. Szegényke olyan girbe-gurba, hogy csak na :sweat_smile:

Rendszeresen elfelejtem, hogy a szemem csináljam meg, ha tusvonalazni akarok. :smiley:
Remélem neked is beválik így :blush:

1 Likes

Ezt én is kipróbálom, @kőkapu ajánlotta egy másik topikban.

Mesélsz a Fenty alapozójáról? Sokan dícsérik.

Ráadásul a Holika BB és a Hourglass porpúdere rajtam nagyon szeretik egymást, igazi babapopsi bőrt adnak. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Melyik változatot használod a Holika-ból?

Ugyanezt a zöldet.

Sziasztok! A múltkori project pan-es beszélgetés után eszembe jutott, hogy vajon kinek mi a rutin sminkje, mi jellemzi mindig a sminketeket? Mi az, ami nélkül nem hagyjátok el a házat? Nálam például a tusvonal nagyon meghatározó, nincs olyan smink, amihez ne használnék tusvonalat. Ha egy kinézetet kellene emellett választani, ami a legjellemzőbb rám, az a barna matt smokey smink egy kis highlighttal a belső szemzugban. Mellé dús szemöldök és sok bronzosító társul általában meztelen vagy nude matt ajkakkal. Az arcomon könnyű alapozókat használok, hogy látszódjanak a szeplők.

8 Likes

Ez egy tök jó kérdés, épp a minap gondolkodtam valami hasonló témán. Ami nélkül nálam nincs smink, az egyértelműen a szempillaspirál. Ebből csak ritkán engedek, ha tényleg nem fontos hogy nézek ki. Nyáron elhagyok minden kencét, csak púderezek, de a hidegebb idő közeledtével jöhetnek a színezett hidratálók és könnyebb alapozók. Pirosító vagy bronzosító pedig szintén kell, ha csak egy kevés is. Amit könnyebben “hagyok el” hétköznap, az a szemsmink. És sajnos a rúzsozás… szörnyű egy nő vagyok, de munkába simán elmegyek egy kis ajakbalzsammal a számon, holott teljes sminkben vagyok.

7 Likes