Mit használtál ma?

Csodaszép, naaaagy szemeid vannak, amit bárhogy sminkelhetsz :eye: :eye: Szerintem sem ülnek közel egymáshoz.

1 Likes

Szerintem nagyon jól áll ez a tusvonal, nincsenek közel ülő szemeid.:slight_smile:

1 Likes

Valaki a Catrice Camouflage tégelyes korrektort javasolta pattanásokra. Hálás köszönetem neki, mert ez végre elfedi a pattanás utáni foltokat.:slight_smile:

5 Likes

De jó, hogy bevált (nem én ajánlottam)! Nekem semmire sem jó az a cucc :expressionless:

Szerintem sincs közel ülő szemed, a smink pedig dívás. Gyönyörű, és te is az vagy!

1 Likes

Annyira gyönyörű vagy még sportosan is! :heartpulse: Nincsenek közel ülő szemeid, pont azt néztem mennyire szép, arányos az arcod. Nem látom, hogy bandzsa lennél, amúgy nekem kicsit ugyanez a parám, szerintem csak a fotók ilyenek :smiley:

1 Likes

:frowning: Szárít, vagy mi a baj vele?

1 Likes

Köszönöm mindenkinek a dicsérő és megnyugtató szavakat! :heart:

3 Likes

Ugy emlekszek @Mse ajanlotta.
Jo azt olvasni, hogy talaltatok valamit, ami elfedi a pattanasok foltjait. Ezen felbuzdulva en is ezt veszem majd legkozelebb. :smiley: Legnagyobb sajnalatomra neheny hete visszatertek a gyulladt pattanasok.

2 Likes

Igen, én ajánlottam, régóta csak ezt használom. Sokan írják, hogy kiemeli a ráncokat, de én tényleg csak a pattanásra kenem, ezért nem is tudnám lehúzni, hisz abban nálam verhetetlen, és nem üt el a bőrömtől.

https://kremmania.hu/kremek/catrice-camouflage-tegelyes-korrektor

1 Likes

Amire még rászoktatott, hogy mivel ezt használom a pirosodó foltokra, így alapvetően elég egy könnyebb alapozó, nem kell, hogy maszkszerűen fedjen, elég sokszor egy könnyű fedés + ez a cucc.
Régen elkövettem azt a hibát, hogy brutál fedést akartam, de felesleges, nem tesz jót az érett bőrömnek a nagy mattítás, brutál fedés.

Köszi.:slight_smile: @Mse, örök hálám!

Az a jó benne, hogy kicsit zsírosabb az állaga, így nem emeli ki a foltok száraz felszínét és tényleg fed. A Tarte és a Nabla korrektorom sajnos nem.
Remélem, segít neked is.

1 Likes

Egyelore elhasznalnam a jelenlegi korrektorom, ugyanez, csak nem a tegelyes valtozat. De ha ez elfogy, biztos kiprobalom a tegelyeset. (Remelhetoleg kibirom, es nem veszem meg mostanaban, mig a masik el nem fogy!)

Szem alá én is mást használok. Hmm, igazság szerint nálam ez a Catrice, egy Essence, a Tarte, a Nabla és a Becca under eye korrektor van rendszeres használatban, utóbbit szintén szem alá kenem, az “alap” korrektorra, mert önmagában nincs fedése, ellenben eltünteti a fáradtság látszatát a szemem alatt.

Hm, jó tudni, hogy az applikátoros ezek szerint szintén nem nyerő a pattikra. Anno kettőt is elhasználtam belőle, de már elég régen, nem emlékszem rá.
Hmmm, rossz példa vagyok, nálam 5 korrektor van használatban.:blush:

:slight_smile: Nincs azzal baj, hogy egyszerre tobbet is hasznalsz, ha teged nem zavar. En altalaban mindenbol egyet hasznalok egyszerre, mert nem szeretem, ha sokminden van felbontva es elol hagyva. Meg lassan is fogynak a dolgaim. A sminkem kimerul egy BB kremben/alapozoban (a borom allapotatol fuggoen) es egy korrektorban, s ha van kedvem, a szemoldokomet is kipofozom kicsit es a szamat “kiszinezem” egy malyvas arnyalatu szajceruzaval. :smiley:
Van meg nehany dolog a dobozkamban, de azokhoz eleg ritkan nyulok.

Az applikatoros korrektor is jo, az eddigi talan legjobb amit hasznaltam. Folyekonyabb, mint ugy altalaban a tarsai, igy konnyeden be lehet pamacsolni a “texturasabb” reszekbe. :)) Gondolok itt a mar gyogyuloban levo, de sebes ragyamaradvanyokra.
Az egyetlen problemam vele, hogy szarit es kiemeli az amugyis szaraz, hamlo, sebes reszeket.

A Tarte korrektorjat annyian istenítik, természetesen nekem is megvan, de kiver a víz, olyan természetellenes felapplikalva. Pedig nem vagyok veszesen rancos. Van vmi titok? Iszonyatosan alahidratálok.

Engem is szárít. Föléütögetem a Becca under eye-t, az sokat elvesz a természetellenes hatásából.

1 Likes

Mennyit használtok belőle és hová?
Úgy tudom korrektorból (főleg az ilyenekből) elég egy pici a szem két sarkába és azt eldolgozni.

1 Likes

Csak nagyon picit ütögetek fel a gyűrűsujjammal a szemem alá és azt dolgozom el, de néha még így is soknak érzem.

1 Likes