A vöröses árnyalatot használtam a külső részre csak nem nagyon adja vissza a kép. Az alsó pillatőbe pedig a barnát használtam.
akkor én kérek elnézést szép az a smink amúgy! ma valami ilyesmit akartam csinálni én is, csak nem sikerült
Annyira szép vagy, és megint nagyon szép harmóniában van a sminked az öltözeteddel
Mai szemsminkhez ezt a kis Pat Mcgrath palettát használtam:
Ma nem készült sminkfotó a reggeli fényviszonyok miatt.
Jackie Aina paletta:
A többi ugyanaz mint tegnap.
ABH Amrezy
Tetszik ez a paletta
Végül inkább összekötöttem a hajam, és tettem be fülbevalót.
Tegnapi müllerbe menős… Rájöttem, hogy biciklis sisakban és a befelé meghosszabbított tusvonallal ráerősítek a kissé közel ülő szemeimre. Ja, mert tegnap jöttem rá, hogy kissé közel ülő szemeim vannak. Vagy csak a képeken bandzsítok?
Igen, a karácsonyi izzósor tavaly karácsony óta éktelenkedik a háttérben… Ne tessék megítélni!
Szem: Colourpop Double Entendre, Going Coconuts, és 2 db Catrice fényes mono segítségével készült
Tus: L’Oreal
Szempillaspirál: szintén L’Oreal, de ez megérett a kidobásra.
Ajkak: Nars Orgasm és egy Max factor szájceruza
Szemöldök: Catrice
4 perces szemsmink, mert ennyit engedélyezett a gyermek.
A szememen a Natasha Denona Mini Nude palettája.
Most már ne tedd el, mindjárt vehetjük elő.
Mentségünkre szóljon, néha bekapcsoltuk hangulatvilágításként. Aztán pár hete levertem az egyébként gondosan rögzített füzért, és már csak oda lett dobva Ennyit a nagy rendmániámról.
Mai kísérletem tárgya a rúzzsal történő pirosítás.
Alapozó helyett: Annabelle Minerals porpúder a KM boxból, szerintem meleg árnyalatú annak ellenére, hogy állítólag igazodik a bőrszínhez. Fölé a Physicians formula Cc Spf30-as púdert tettem még, a kettő együtt nagyon szépen mutat.
Rúzs és pirosító: Essence This is me. A formulája megfelelően krémes ahhoz, hogy pirosítóként is alkalmas legyen, de azért ehhez nekem még kell gyakorlás, és kicsit erősnek érzem.
Bronzer: Physicians formula Butter Bronzer
Highlighter: Ofra x Nikkie, szerintem nagyon jól átjön képen is, hogy ragyog.
Szemek: Colourpop Going Coconuts és Double Entendre, valamint 2 Catrice fényes mono
Szempillaspirál: Essence
Szemöldök: Catrice
Tényleg erős egy kicsit, de nagyon szépen mutat a highlighterrel.
Az Amrezy palettában annyira szép színek vannak.
Ez a következő ABH, amit szívesen kipróbálnék. Egyelőre csak barátkozom a gondolattal.
Too Faced Gingerbread Spice paletta:
Mi is karácsonyi izzót használunk hangulatvilágításnak Sztem jó ötlet. Egész éven kint van a falon meg polcokon végig vonultatva.
Igen, nagyon szép!
A képeim látványa után be is jelentkeztem fodrászhoz…
De szép a tusvonalad A karácsonyi izzókat mi most szedtük le a verandaablakról (mielőtt bárki kérdezné, most már miért, jelentem: festés van nálunk)
Szerintem egyaltalan nincsenek kozel ulo szemeid, minden rendben van veluk. Mellesleg ezen a kepen kulonosen szep vagy.
Az egosorok pedig nalam is evelo targyak, allandoan fenn vannak. Nem is igazan tekintem oket karacsonyi dekoracionak.
Hmm, köszi az infót. Mostanában gondolkodtam ezen, képeken, tükörben érzem így, és hát genetika is lenne mögötte, de lehet, hogy csak felnagyítva látom a hibáimat. Mondjuk nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki.