Mit használtál ma?

A vöröses árnyalatot használtam a külső részre csak nem nagyon adja vissza a kép. Az alsó pillatőbe pedig a barnát használtam.

1 Likes

akkor én kérek elnézést :smiley: szép az a smink amúgy! ma valami ilyesmit akartam csinálni én is, csak nem sikerült :smiley:

1 Likes

Annyira szép vagy, és megint nagyon szép harmóniában van a sminked az öltözeteddel :slight_smile:

Mai szemsminkhez ezt a kis Pat Mcgrath palettát használtam:
Kép

Kép

Kép

15 Likes

Ma nem készült sminkfotó a reggeli fényviszonyok miatt.
Kép

Kép

9 Likes

Jackie Aina paletta:
A többi ugyanaz mint tegnap.
Kép

14 Likes

ABH Amrezy
Tetszik ez a paletta :slightly_smiling_face:

IMG_20200923_110653

Végül inkább összekötöttem a hajam, és tettem be fülbevalót.

IMG_20200923_112148

17 Likes

Tegnapi müllerbe menős… Rájöttem, hogy biciklis sisakban és a befelé meghosszabbított tusvonallal ráerősítek a kissé közel ülő szemeimre. Ja, mert tegnap jöttem rá, hogy kissé közel ülő szemeim vannak. Vagy csak a képeken bandzsítok? :smiley:
Igen, a karácsonyi izzósor tavaly karácsony óta éktelenkedik a háttérben… Ne tessék megítélni!
IMG_20200922_155432
Szem: Colourpop Double Entendre, Going Coconuts, és 2 db Catrice fényes mono segítségével készült
Tus: L’Oreal
Szempillaspirál: szintén L’Oreal, de ez megérett a kidobásra.
Ajkak: Nars Orgasm és egy Max factor szájceruza
Szemöldök: Catrice

17 Likes

4 perces szemsmink, mert ennyit engedélyezett a gyermek.

A szememen a Natasha Denona Mini Nude palettája.

IMG_20200923_095944

11 Likes

Most már ne tedd el, mindjárt vehetjük elő.:kissing_heart:

3 Likes

Mentségünkre szóljon, néha bekapcsoltuk hangulatvilágításként. Aztán pár hete levertem az egyébként gondosan rögzített füzért, és már csak oda lett dobva :smiley: Ennyit a nagy rendmániámról.

1 Likes

Mai kísérletem tárgya a rúzzsal történő pirosítás.
IMG_20200923_130943
Alapozó helyett: Annabelle Minerals porpúder a KM boxból, szerintem meleg árnyalatú annak ellenére, hogy állítólag igazodik a bőrszínhez. Fölé a Physicians formula Cc Spf30-as púdert tettem még, a kettő együtt nagyon szépen mutat.
Rúzs és pirosító: Essence This is me. A formulája megfelelően krémes ahhoz, hogy pirosítóként is alkalmas legyen, de azért ehhez nekem még kell gyakorlás, és kicsit erősnek érzem.
Bronzer: Physicians formula Butter Bronzer
Highlighter: Ofra x Nikkie, szerintem nagyon jól átjön képen is, hogy ragyog.
Szemek: Colourpop Going Coconuts és Double Entendre, valamint 2 Catrice fényes mono
Szempillaspirál: Essence
Szemöldök: Catrice

6 Likes

Tényleg erős egy kicsit, de nagyon szépen mutat a highlighterrel.:slight_smile:

1 Likes

Az Amrezy palettában annyira szép színek vannak.
Ez a következő ABH, amit szívesen kipróbálnék. Egyelőre csak barátkozom a gondolattal.

2 Likes

Too Faced Gingerbread Spice paletta:
Kép

Kép

Kép

13 Likes

Mi is karácsonyi izzót használunk hangulatvilágításnak :smiley: Sztem jó ötlet. Egész éven kint van a falon meg polcokon végig vonultatva.

3 Likes

Igen, nagyon szép!

A képeim látványa után be is jelentkeztem fodrászhoz… :grinning:

1 Likes

De szép a tusvonalad :star_struck: A karácsonyi izzókat mi most szedtük le a verandaablakról :joy: (mielőtt bárki kérdezné, most már miért, jelentem: festés van nálunk)

2 Likes

Szerintem egyaltalan nincsenek kozel ulo szemeid, minden rendben van veluk. Mellesleg ezen a kepen kulonosen szep vagy. :slight_smile:
Az egosorok pedig nalam is evelo targyak, allandoan fenn vannak. Nem is igazan tekintem oket karacsonyi dekoracionak.

1 Likes

Hmm, köszi az infót. Mostanában gondolkodtam ezen, képeken, tükörben érzem így, és hát genetika is lenne mögötte, de lehet, hogy csak felnagyítva látom a hibáimat. Mondjuk nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki.

1 Likes