Mit használtál ma?

Köszi! :slight_smile:
Nagyon szépek a színek eddig, amit próbáltam.

1 Likes

Abszolút egyetértek. Vagy ez egy szemérmetlenül jó paletta, vagy @Kokapu nagyon tehetséges. De az sem kizárt, hogy mindkettő igaz… :smiley: A palettából én sem néztem ki sokat elsőre, de @Kokapu rácáfolt.

3 Likes

@Isabelle @dunaimano köszönöm szépen!
A paletta nagyon jó, gyönyörű színek vannak benne, és pl a fényeseket sem ujjal kell felvinni, simán ecsettel is ilyen szép. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Még egy kis Pat Mcgrath, ha már el kellett jönnöm a postára, ráadásul azt sem tudom, hogy miért…
IMG_20200918_144259

IMG_20200918_144028

20 Likes

Nagyon csinos vagy, sokat fogytál :blush:

1 Likes

És mit kaptál meg a postán?

1 Likes

Huhú, nagyon szép.

1 Likes

Háhá!
Azért kellett bemennem az értesítővel, hogy átvegyem a Yesstyle csomagom vámkezelési értesítőjét… :woman_facepalming:

4 Likes

Olyan sokat még nem (szerdán tartottam 13 kilónál), de a ruháim már jobban állnak. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Részvétem :frowning:

Látszik a képeken is! 13 kiló nagyon sok látványra!

1 Likes

13 kiló az sok és szerintem látványos is az arcodon is látszik, gratulálok a kitartásodhoz! :clap: :heartpulse: Sajnálom a nyomiskodását a postának… :weary:

2 Likes

Tényleg nagyon látszik a fogyás! :muscle:t3: Gratulálok!

1 Likes

Ez a sminket kreáltam ma a kis Pat palettával (imádlak @Lencseee hogy az enyém lehet)
Kép

Kép

Kép

Kép

14 Likes

BPerfect Master paletta: szemfestés, kontúr, highlighter, pirositó, minden ebből való, tulajdonképpen teszteltem…

IMG_20200829_214857

IMG_20200919_123111

IMG_20200919_123136

IMG_20200919_122524

Tényleg csodálatos a héten használt Pat Mcgrath paletta, de ahányszor egy BPerfect palettát használok, mindig elgondolkodtat, hogy érdemes-e bármi mást venni…

10 Likes

Azt hiszem ez már vagy a második PM palettás képed, amit látok, és már az elsőnél is megállapítottam magamban, hogy nagyon jó minőségűnek látszik. Olyan kifinomult.

1 Likes

Nagyon jó vele dolgozni. A legvilágosabb szín nekem valamiert ujjal működik a legjobban. Elképesztően fényes amit a fotó egyáltalán nem ad vissza, pedig próbáltam kint is napfényben lefotózni. De köszönő viszonyban sincs a valósággal. Szikrázóan fényes de nem bazári. Nagyon tetszik. Emiatt gondolkodom is, hogy leépítem a paletta kèszletemet. Bár a Colourpop paletták mindenképp maradnak mert azok valamiért nagyon kedvesek a szívemnek.

3 Likes

ez nagyon szép! de látom a vöröses árnyalatot nem használtad. kipróbálnád esetleg valamikor ugyanehez a sminkhez felső vagy alsó szempillatőbe? olyan csini, mintha pont a te szemszínedhez találták volna ki…

Nagyon kitartò vagy, gratulàlok , remek teljesìtmény!!! Csak ìgy tovàbb, ha folytatod!! :hibiscus:

1 Likes

Hát még nagyon messze a cél, ennyit még pikk-pakk visszahíznék, úgyhogy folytatom. :slightly_smiling_face:

1 Likes