Így van
Ó de drága kis Zsebadonisz, ha lány akkor Zsebafrodité
Reggeli kellékek:
Zsebadonisz imádom, ez nagyon jó hasonlat.
Egyébként kisfiú, aki a Brunó nevet viseli
De kis édi neve van Cicusokkal jól kijön?
Cukorfalat
Hála istennek igen Bár az év nagy részében kinti kutyus, télen (hideg ősszel és tavasszal) azért bent alhat, abból nem engedek. Játszana velük, de bántani nem akarja őket, nem is ugatja vagy ilyesmi. De fajtájából adódóan nem maradhat a lakásban egész nap, mert amilyen picik, olyan rombolást tudnak véghez vinni
Főleg harisnya és papucsszaggatás igaz?
Igen emiatt is kérdeztem, mert nagyon kis virgonc ebek tudnak lenni
De jó, hogy kijön a bársonytalpú kollégákkal, akkor valamiféle kutya-macska barátság van köztük azért a játékvágya gondolom egyoldalú
Az is, de szerintem bármit is szét tudna szedni
A szürke cicánk érdeklődőbb, vele sokkal jobban kijön. A kis vörösünk bátor kandúr (nem ), mindig felmenekül a kaparófa tetejére, és onnan méregeti morcosan
Haha hát kutyából van
Muris lehet a dolog, főleg ahogy a bátor kandúr kémlel és szemlél
Megyünk a gyerekorvoshoz, hát végre kipróbáltam a Pat Mcgrath Mothership VI. palettát.
Mondjuk nem gondoltam, hogy ilyen kis dögös lesz a végeredmény. A számon csak egy Trend IT Up szájfény van.
Tényleg nagyon dögös lett, a szájfény pont elég is hozzá.
Jobbulást👩👦!
Csodás lett. Milyen a paletta? Én stoppoltam ám le Dóri Divine Rose palettáját FB csopiban Notinon lemaradtam, kb semmi nincs készleten.
Ezekkel a termékekkel sminkeltem ma. Egy igazi sárga arany szemsminket készítettem.
Egyébként sejtettem!
Igazából nem voltam benne biztos, nekem az kissé tavaszi. Ez a Mothership VI. tökéletes őszi, szerintem most nagyon sokat fogom használni.
Egyelőre úgy tűnik, hogy tartós is rajtam.
Én is tőlük rendeltem az XL Pro-t, semmi gond nem volt. De mondjuk a BPerfect paletták egyébként a dobozon belül is le vannak nylonnal zárva.
Megint Mothership VI. Kicsit őszies lett ez is, de imádom ezt a lilát.
Mindkettő gyönyörű. A Becca már most szerelem annak ellenére, hogy narancsos-barackos mindkét pirosító árnyalata.
A Sigmát el akarom adni. Csodaszép de szeretném kicsit leépíteni a készletemet, és vannak ilyen színeim már.
Nee tedd est velem. Annyira szép sminkeket csinàlsz a paletta színei önmagában nem fogtak meg… De ezek a képek