Mondjuk, ilyen szép nagy szemek mellé nem is feltétlenül kell.
Csodaszép lett
Irigykedve figyelem, hogy valóban mennyire sok helyed van festeni, és azt is, hogy ilyen jól áll a kék szín.
Ugyan fogalmam sincs, milyen színtípus lehetek, de az fix, hogy a kék nekem nem áll jól, főleg ha nincs is más árnyalat a sminkemben.
Nagyon szép a szemed! Olyan irigy vagyok a szemhéjadra!!
Milyen rúzst használtál? Olyan kis kellemes, üde színe van!
Hordhatnál gyakrabban kéket, mert igazán jól áll!
Ma reggel annyira sötét volt 6:30-kor, hogy csak mesterséges fényben tudtam fotózni és nem valami élethűek a színek. Viszont ezt a CP barackos palettát imádom
@Anheszenamon, @Brunettee, @Kokapu
Nagyon köszönöm nektek is, nagyon aranyosak vagytok, jól esik Azt hiszem többször fogom így a kéket szerepeltetni a repertoárban Én nem tudom milyen színtípus lehetek, de most már egyre kíváncsibb vagyok
A rúzs az a Catrice Power Plumping Gel Lipstick 040es árnyalata
A fürdőszobai lámpa fénye kb semmit nem ad vissza a színekből. Barnának tűnik pedig inkább rosegold volt sötétbarnával kombinálva.
Oh de szép is a rose gold! Nekem valahogy sose volt ilyen színem, aranyat és rózsaszínt szoktam összekeverni de ideje lenne beszereznem egyet. Tud valaki ajánlani? Inkább monót.
Lehet furcsa ajánlás lesz, de nekem az Avon Mark Show Glow Toasted Pink árnyalatú krémes szemhéjfestéke van meg, ami nekem igazi rosegold. Nekem eddig csak ez a krémes szemhéjfesték jött be, mert hamar megszárad és nem is mászkál el a nap folyamán.
A Maybelline color tattoo rose gold árnyalata is csodaszép
Köszi az ajánlásokat a Maybelline tényleg szép.
Ma nagy kört megyek a városban, úgyhogy volt végre okom sminkelni.
Gyorsan kipróbáltam hát a most érkezett Colourpop Garden Variety palettát és hozzá a Lumiere lippie sticket is.
Gyönyörű lett a szemed, és nagyon jól passzol a rúzsod a sminkedhez
Kokapunál még tombol a nyàr, nagyon szép lett és az a felsőrész
Igen, azt néztem én is, hogy pont tökéletes a rúzs hozzá.
28 fok van, persze, hogy tombol a nyár! És szoknyát is vettem. Egyik kedvenc felsőm, nagyon szeretem.
A héten el tudtam menni még barátnőmmel kiállításnézőbe, múltkori nagyon zöld sminket csináltam meg gondoltam megérdemel egy megsétáltatást is, némi tuninggal, még több zöld az alsó pillatőbe és sárga a kis zegzugba. Nem mellesleg sikerült magamra pakolnom mindenféle csodát, olyan jóóóóóóóóóóóóóó volt Annyira belemerültem, hogy a végeredményt elfelejtettem megörökíteni
Ti is képesek vagytok ennyi mindent használni sminkeléskor?
Óó, pedig kíváncsi lettem volna, mégis hogy mutat rajtad. Így a leírtak alapján tuti jó lett.
Miiiiiii, ez sok lenne? Szerintem nem az.
JH Bling Boss:
Látszik így elszoktam a “rendes” sminkeléstől, itthon csak paletta+szemöldökpomádé és spirál bermuda háromszögben tengetem a napjaimat