Mit használtál ma?

Mondjuk, ilyen szép nagy szemek mellé nem is feltétlenül kell.:slight_smile:

1 Likes

Csodaszép lett :star_struck:
Irigykedve figyelem, hogy valóban mennyire sok helyed van festeni, és azt is, hogy ilyen jól áll a kék szín. :blush:
Ugyan fogalmam sincs, milyen színtípus lehetek, de az fix, hogy a kék nekem nem áll jól, főleg ha nincs is más árnyalat a sminkemben.

5 Likes

Nagyon szép a szemed! Olyan irigy vagyok a szemhéjadra!!

Milyen rúzst használtál? Olyan kis kellemes, üde színe van!

3 Likes

Hordhatnál gyakrabban kéket, mert igazán jól áll! :blue_heart:

2 Likes

Ma reggel annyira sötét volt 6:30-kor, hogy csak mesterséges fényben tudtam fotózni és nem valami élethűek a színek. Viszont ezt a CP barackos palettát imádom :peach:
Kép

Kép

Kép

16 Likes

@Anheszenamon, @Brunettee, @Kokapu

Nagyon köszönöm nektek is, nagyon aranyosak vagytok, jól esik :blush: Azt hiszem többször fogom így a kéket szerepeltetni a repertoárban :smiley: Én nem tudom milyen színtípus lehetek, de most már egyre kíváncsibb vagyok :smiley:

A rúzs az a Catrice Power Plumping Gel Lipstick 040es árnyalata :slight_smile:

4 Likes

A fürdőszobai lámpa fénye kb semmit nem ad vissza a színekből. Barnának tűnik pedig inkább rosegold volt sötétbarnával kombinálva.
Kép

Kép

Kép

16 Likes

Oh de szép is a rose gold! Nekem valahogy sose volt ilyen színem, aranyat és rózsaszínt szoktam összekeverni :see_no_evil: de ideje lenne beszereznem egyet. Tud valaki ajánlani? Inkább monót.

2 Likes

Lehet furcsa ajánlás lesz, de nekem az Avon Mark Show Glow Toasted Pink árnyalatú krémes szemhéjfestéke van meg, ami nekem igazi rosegold. Nekem eddig csak ez a krémes szemhéjfesték jött be, mert hamar megszárad és nem is mászkál el a nap folyamán.

4 Likes

A Maybelline color tattoo rose gold árnyalata is csodaszép :blush:

4 Likes

Köszi az ajánlásokat :slight_smile: a Maybelline tényleg szép.

Ma nagy kört megyek a városban, úgyhogy volt végre okom sminkelni. :grinning:
Gyorsan kipróbáltam hát a most érkezett Colourpop Garden Variety palettát és hozzá a Lumiere lippie sticket is.

IMG_20200910_103530

IMG_20200910_104013

21 Likes

Gyönyörű lett a szemed, és nagyon jól passzol a rúzsod a sminkedhez :slight_smile:

1 Likes

Kokapunál még tombol a nyàr, nagyon szép lett és az a felsőrész :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Igen, azt néztem én is, hogy pont tökéletes a rúzs hozzá. :slightly_smiling_face:

1 Likes

28 fok van, persze, hogy tombol a nyár! És szoknyát is vettem. :grinning: Egyik kedvenc felsőm, nagyon szeretem.

3 Likes

A héten el tudtam menni még barátnőmmel kiállításnézőbe, múltkori nagyon zöld sminket csináltam meg gondoltam megérdemel egy megsétáltatást is, némi tuninggal, még több zöld az alsó pillatőbe és sárga a kis zegzugba. Nem mellesleg sikerült magamra pakolnom mindenféle csodát, olyan jóóóóóóóóóóóóóó volt :smiley: Annyira belemerültem, hogy a végeredményt elfelejtettem megörökíteni :see_no_evil:
Ti is képesek vagytok ennyi mindent használni sminkeléskor? :smiley:

09_08_smink

11 Likes

Óó, pedig kíváncsi lettem volna, mégis hogy mutat rajtad. :hugs: Így a leírtak alapján tuti jó lett. :wink:

Miiiiiii, ez sok lenne? :roll_eyes::smile: Szerintem nem az. :crazy_face:

2 Likes

JH Bling Boss:

Kép

Kép

16 Likes

Látszik így elszoktam a “rendes” sminkeléstől, itthon csak paletta+szemöldökpomádé és spirál bermuda háromszögben tengetem a napjaimat :smiley:

4 Likes