Hűű, nagyon szép lett az ott olyan lilás arany duokróm szerűség a belső részen?
Jó is az, amikor végre kiszabadul az ember a “börtönből”, és szabadjára engedheti a fantáziáját.
Igen rózsaszínes-lilás-aranyfényű szín
Gyönyörű!
Hú mennyi szín , hogy fért ennyi a szemhéjadra? . Látom a Riviéra palettát is használtad, én is azt használtam ma, egy visszafogott fehér-barna szemsminket készítettem :)). A highlighter paletta Anastasia? :).
Rejtett szemhéjnak is van előnye, lehet mázolni szemöldökig Biztos nagyon szép lett a sminked, olyan klassz ez a paletta
Igen Anastasia paletta, a kedvencem, amióta megvettem csak ehhez nyúlok
Ma szívem szerint nyitnék egy #rosszsminkek topikot. Gondoltam bátor leszek, zöldeskék felsőmhöz csinálok hasonló szemsminket. A katasztrófa ehhez képest semmi Tudom én, hogy a meleg árnyalatok állnak jól, de néha szeretem a kalandot. Első gondolatom az volt, hogy lemosom, de ááá, megnézem természetes fényben is. Oké, meggyőztem magam, hogy jó lesz ez, no para Ahogy telik az idő, és ahányszor tükörbe nézek, annyiszor röhögök fel. Barátnőm szerint jól áll, és tündéres, de nem győzött meg. Egyszerűen rettenetesen életidegen - rajtam-. Már fent marad estig, de még befotózni se merem, mert ott még rosszabb. Nyugtassatok meg, hogy más is szokott ilyen tévutakra tévedni
Juj velem is megesik Bár sokszor csak azért utálom a tesztsminket mert annyira új, van amit estig megszeretek, van amit nem tudok hova tenni, azt néha újra megcsinálom és akkor eldől a sorsa.
Az UD Born to runból sminkeltem hidegebb színekkel, én azt úgy ahogy volt lemostam, sajnos nagyon nem álltak jól azok a színek Én benne lennék egy #rosszsminkek topicban
És a legrosszabb, hogy ott virított a zöld mellett a napsárga, és én tudtam, hogy az az én színem, de neeem Úgyhogy most boldogan ülök egy veszettül nem jó sminkkel, de legalább élvezem
Amiket el szoktam követni:
elfelejtek szempillaspirált használni
nincs időm rúzst feltenni (ezt hagyom mindig utoljára)
az arcom egyik felén magasabbra kerül a pirosító, mint a másikon
elfelejtem lesöpörni a lehulló szemhéjpúdert a szemem alól és csak a benti mosdó tükrében veszem észre
úristen, meg kellett volna igazítani a szemöldököm… (szintén a benti mosdó kíméletlen fényében)
úristen, kimázoltam magam a szemöldökömig… (kora reggel még nem látok, na)
jézusom, mennyire elüt a sminkem a ruhától
ferde lesz a külső v, vagy lapos
kimarad az inner corner highlight, pedig úgy kell, mint egy falat kenyér
Most csak szemezgettem.
Nehéz a női lét
Ezek közül mindegyik ismerős szituáció.
+1: szempillaspirál nyomainak eltüntetése a szemhéjról
Ezt is képes vagyok elfelejteni, főleg a nagy kapkodásban. A benti tükör csodákra képes.
Hajnalban szempillaspirállal bénázás, ami abban merül ki, hogy önálló életre kel a spirál… az ujjaim ecsetnek érzékelik, a szemhéjamat pedig festővászonnak használom. Salvador Dali hozzám képest sehol sincs a mázolásban, nagyon szépen szoktam kinézni.
És akkor a harisnyák istentelen természetéről még nem is beszéltünk.
Ilyet én is szoktam! Meg egyszer valamitől megijedtem és összekentem az orrnyergemet szempillafestékkel, csodásan festettem.
Nah, hát azt sem kell mondanod…
De jó, hogy ezek nemcsak velem fordulnak elő.
Jól van, ahogy látom, azért van mindenkinek ilyen sztorija
A szempillaspirállal én se vagyok jóban hajnalban, volt már, hogy belenyúltam vele a szemembe.
Vagy, túlszalad a pirosító, és a fürdőszobai lámpánál veszem észre, hogy aznap bohócnak sminkeltem magam.
Az a szerencse, hogy a szemöldökömmel nem kell csinálni semmit, mert amilyen ügyes vagyok, rendszeresen Kiszel Tündét csinálnék magamból. Ami nem hiányzik, 15 éves koromig elég volt olyan szemöldökkel élni.
Egyszer reflexből rápislogtam a szempillaspirál keféjére. Jó sok festék került rá, de isteni pillákat csinált, azóta így spirálozom…D
Hajaj, a szemöldök… khm, inkább nem gondolok bele, hogy amikor elkezdtem szórakozni az ABH Dipbrow pomádéval, kezdtem mekkora szemöldököket rajzoltam vele.
Az én listám is lehetne!!!
Igazi harisnyaszaggató vagyok a körmeimmel néha Akkor is, ha óvatosan húzom fel nem pedig 2 másodperccel az indulás előtt
Az én listám ezek lennének:
Összeragadt szempillák (szempillaspirál)
Kész szemsminkre kerül egy pötty szempillaspirál.
Pirosítóval bohóc arc rajzolás
Bronzosítóval mintha bőrbetegségem lenne foltok kialakítása.
Néha véletlen magasabb lesz az egyik szemhéjam felett a szemhéjfesték (élmény korigálni.)
Mikor nem jön le a rúzs a számról (ezért napokig rúzsoznom kell, mert nagyon csúnya hogy darabokban ott van.) Egyébként Maybelline matte ink :D.