Mit használtál ma?

Hűű, nagyon szép lett az ott olyan lilás arany duokróm szerűség a belső részen? :heart_eyes:

1 Likes

Jó is az, amikor végre kiszabadul az ember a “börtönből”, és szabadjára engedheti a fantáziáját. :partying_face: :hugs:

Igen :blush: rózsaszínes-lilás-aranyfényű szín

1 Likes

Gyönyörű! :star_struck:

1 Likes

Hú mennyi szín :heart_eyes:, hogy fért ennyi a szemhéjadra? :rofl:. Látom a Riviéra palettát is használtad, én is azt használtam ma, egy visszafogott fehér-barna szemsminket készítettem :)). A highlighter paletta Anastasia? :).

1 Likes

Rejtett szemhéjnak is van előnye, lehet mázolni szemöldökig :smiley: Biztos nagyon szép lett a sminked, olyan klassz ez a paletta :heart_eyes:
Igen Anastasia paletta, a kedvencem, amióta megvettem csak ehhez nyúlok :blush:

2 Likes

Ma szívem szerint nyitnék egy #rosszsminkek topikot. Gondoltam bátor leszek, zöldeskék felsőmhöz csinálok hasonló szemsminket. A katasztrófa ehhez képest semmi :rofl: :rofl: Tudom én, hogy a meleg árnyalatok állnak jól, de néha szeretem a kalandot. Első gondolatom az volt, hogy lemosom, de ááá, megnézem természetes fényben is. Oké, meggyőztem magam, hogy jó lesz ez, no para :smiley: Ahogy telik az idő, és ahányszor tükörbe nézek, annyiszor röhögök fel. :rofl: :rofl: Barátnőm szerint jól áll, és tündéres, de nem győzött meg. Egyszerűen rettenetesen életidegen - rajtam-. Már fent marad estig, de még befotózni se merem, mert ott még rosszabb. Nyugtassatok meg, hogy más is szokott ilyen tévutakra tévedni :smiley:

5 Likes

Juj velem is megesik :smiley: Bár sokszor csak azért utálom a tesztsminket mert annyira új, van amit estig megszeretek, van amit nem tudok hova tenni, azt néha újra megcsinálom és akkor eldől a sorsa.
Az UD Born to runból sminkeltem hidegebb színekkel, én azt úgy ahogy volt lemostam, sajnos nagyon nem álltak jól azok a színek :sob: Én benne lennék egy #rosszsminkek topicban :rofl:

2 Likes

És a legrosszabb, hogy ott virított a zöld mellett a napsárga, és én tudtam, hogy az az én színem, de neeem :smiley: Úgyhogy most boldogan ülök egy veszettül nem jó sminkkel, de legalább élvezem :smiley:

3 Likes

Amiket el szoktam követni:
elfelejtek szempillaspirált használni
nincs időm rúzst feltenni (ezt hagyom mindig utoljára)
az arcom egyik felén magasabbra kerül a pirosító, mint a másikon
elfelejtem lesöpörni a lehulló szemhéjpúdert a szemem alól és csak a benti mosdó tükrében veszem észre
úristen, meg kellett volna igazítani a szemöldököm… (szintén a benti mosdó kíméletlen fényében)
úristen, kimázoltam magam a szemöldökömig… (kora reggel még nem látok, na)
jézusom, mennyire elüt a sminkem a ruhától
ferde lesz a külső v, vagy lapos
kimarad az inner corner highlight, pedig úgy kell, mint egy falat kenyér

Most csak szemezgettem.:smiley:

9 Likes

Nehéz a női lét :smiley: :smiley: :smiley:

1 Likes

Ezek közül mindegyik ismerős szituáció. :see_no_evil:

+1: szempillaspirál nyomainak eltüntetése a szemhéjról

Ezt is képes vagyok elfelejteni, főleg a nagy kapkodásban. :smile: A benti tükör csodákra képes. :woman_mage:

Hajnalban szempillaspirállal bénázás, ami abban merül ki, hogy önálló életre kel a spirál… az ujjaim ecsetnek érzékelik, a szemhéjamat pedig festővászonnak használom. Salvador Dali hozzám képest sehol sincs a mázolásban, nagyon szépen szoktam kinézni. :panda_face::face_with_hand_over_mouth:

7 Likes

És akkor a harisnyák istentelen természetéről még nem is beszéltünk.:smiley:

1 Likes

:smiley: Ilyet én is szoktam! Meg egyszer valamitől megijedtem és összekentem az orrnyergemet szempillafestékkel, csodásan festettem.

2 Likes

Nah, hát azt sem kell mondanod… :face_with_hand_over_mouth:

De jó, hogy ezek nemcsak velem fordulnak elő. :smiley:

2 Likes

Jól van, ahogy látom, azért van mindenkinek ilyen sztorija :rofl: :rofl:

A szempillaspirállal én se vagyok jóban hajnalban, volt már, hogy belenyúltam vele a szemembe.
Vagy, túlszalad a pirosító, és a fürdőszobai lámpánál veszem észre, hogy aznap bohócnak sminkeltem magam.

Az a szerencse, hogy a szemöldökömmel nem kell csinálni semmit, mert amilyen ügyes vagyok, rendszeresen Kiszel Tündét csinálnék magamból. Ami nem hiányzik, 15 éves koromig elég volt olyan szemöldökkel élni.

3 Likes

Egyszer reflexből rápislogtam a szempillaspirál keféjére. Jó sok festék került rá, de isteni pillákat csinált, azóta így spirálozom…D
Hajaj, a szemöldök… khm, inkább nem gondolok bele, hogy amikor elkezdtem szórakozni az ABH Dipbrow pomádéval, kezdtem mekkora szemöldököket rajzoltam vele. :rofl:

4 Likes

Az én listám is lehetne!!!

1 Likes

Igazi harisnyaszaggató vagyok a körmeimmel néha :rofl: :rofl: :rofl: Akkor is, ha óvatosan húzom fel nem pedig 2 másodperccel az indulás előtt :smiley:

1 Likes

Az én listám ezek lennének:

Összeragadt szempillák (szempillaspirál)
Kész szemsminkre kerül egy pötty szempillaspirál.
Pirosítóval bohóc arc rajzolás
Bronzosítóval mintha bőrbetegségem lenne foltok kialakítása.
Néha véletlen magasabb lesz az egyik szemhéjam felett a szemhéjfesték (élmény korigálni.)
Mikor nem jön le a rúzs a számról (ezért napokig rúzsoznom kell, mert nagyon csúnya hogy darabokban ott van.) Egyébként Maybelline matte ink :D.

2 Likes