Felavattam az Amrezy palettát.
Úgy látom, jóban leszünk.
Gyönyörű lett!
Ma Visearttal vadultam (magamhoz képest )
Jól áll a vadulás is nagyon ám
Melt Smoke Sessions palettával sminkeltem. Megszaladt a kezem nem is sikerült az inspirációt megcsinálni, nem baj majd legközelebb
Kicsit vad lett nekem, vagyis szokatlanul sötét, de simán el tudom képzelni valami esti sminknek, lassan úgyis 4kor sötétedik
Csak szemsminket csináltam és szemöldök pofozást.
A kevésbé jó megvilágítású fürdőben lőtt kép:
Annyira jól áll neked a vadulás.
Ez a lila a kedvencem tőled az elmúlt hétből
Fú, de jól áll neked ez a lila Nagyon csinos vagy
Jó lett ez a vadulás, vagány és jól is áll
Köszönöm Először fura volt, de estére megszoktam
Natúr vonalon, a Going Coconuts palettával sminkeltem ma. A jó idő miatt csak fényvédő, púder, bronzosító ment hozzá.
Nagyon szép természetes hatású smink, és azok a pillák
Micsoda pillák!
Végre ma volt időm kicsit kipróbálni a Makeup Obsession Ocean Blues palettáját. Olyan kicsi, hogy nem is merem palettának hívni, konkrétan akkora a mérete, mint a Catrice Sungasm bronzeremnek
A lényeg viszont, hogy imádom, nagyon szép és pigmentált színek vannak benne, a sötét kék sem volt foltos, szépen el lehetett satírozni, szóval ez is hozza a szintet, amit szeretek. Kicsit komfortzónából kilépés ez, nem nagyon szoktam kéket hordani
Viszont a Cover FX porpúderem kezd kihozni a béketűrésből. Egyszerűen nem tudja rendesen fixálni a korrektort, pár óra alatt úgy beleül a ráncokba, hogy ihajj. Egy Yves Rocher, egy MUR púder simán megteszi azt, amit ez nem. Mérges vagyok miatta
Oh, ezek a szép nagy szemhéjak!.. Nagyon jól áll a kék! Alsó pillatőbe szoktál valamit elsatírozni?
Sajnos az ár és a minőség nem mindig egyenesen arányos.;(
Néha szoktam, csak ilyen nagyon sötét vagy erőteljes sminkeknél nem szeretem, mert akkor még hangsúlyosabbnak és durvábbnak érzem az egészet Párom is jön akkor a Marilyn Manson szöveggel már…
Pedig nagyon jól áll a kék, szép lett a smink :). Ugyanígy érzek egy vadabb sminknél, hogy durvább lenne alul is valami szín, nekem talán kicsinyítené is a szemem .
Köszönöm szépen