Mit használtál ma?

Felavattam az Amrezy palettát.
Úgy látom, jóban leszünk. :slightly_smiling_face:

IMG_20200905_165409

19 Likes

Gyönyörű lett! :heart_eyes:

Ma Visearttal vadultam (magamhoz képest :sweat_smile:)

Kép

Kép

Kép

Kép

20 Likes

@Anheszenamon Álomszép, nagyon jól áll neked a lila :)). Viseld akárhányszor csak tudod :slight_smile:.

1 Likes

Jól áll a vadulás is nagyon ám :star_struck:

2 Likes

Melt Smoke Sessions palettával sminkeltem. Megszaladt a kezem nem is sikerült az inspirációt megcsinálni, nem baj majd legközelebb :sweat_smile:
Kicsit vad lett nekem, vagyis szokatlanul sötét, de simán el tudom képzelni valami esti sminknek, lassan úgyis 4kor sötétedik :rofl:
Csak szemsminket csináltam és szemöldök pofozást.

09_05_smink_kicsi

A kevésbé jó megvilágítású fürdőben lőtt kép:
09_05_smink_kicsi2

15 Likes

Annyira jól áll neked a vadulás.:wink:

1 Likes

Ez a lila a kedvencem tőled az elmúlt hétből :heart_eyes::star_struck:

1 Likes

Fú, de jól áll neked ez a lila :star_struck: Nagyon csinos vagy :slight_smile:

Jó lett ez a vadulás, vagány és jól is áll :slight_smile:

2 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Először fura volt, de estére megszoktam :sweat_smile:

1 Likes

Natúr vonalon, a Going Coconuts :coconut::coconut: palettával sminkeltem ma. A jó idő miatt csak fényvédő, púder, bronzosító ment hozzá.
20200907_074814

18 Likes

Nagyon szép természetes hatású smink, és azok a pillák :heart_eyes:

1 Likes

Micsoda pillák! :eyes::heart_eyes:

1 Likes

@Alsace , @Melodee köszönöm :see_no_evil: :kissing_closed_eyes:

2 Likes

Végre ma volt időm kicsit kipróbálni a Makeup Obsession Ocean Blues palettáját. Olyan kicsi, hogy nem is merem palettának hívni, konkrétan akkora a mérete, mint a Catrice Sungasm bronzeremnek :smiley:
A lényeg viszont, hogy imádom, nagyon szép és pigmentált színek vannak benne, a sötét kék sem volt foltos, szépen el lehetett satírozni, szóval ez is hozza a szintet, amit szeretek. Kicsit komfortzónából kilépés ez, nem nagyon szoktam kéket hordani :smiley:
20200907_101548
20200907_101801
original

Viszont a Cover FX porpúderem kezd kihozni a béketűrésből. Egyszerűen nem tudja rendesen fixálni a korrektort, pár óra alatt úgy beleül a ráncokba, hogy ihajj. Egy Yves Rocher, egy MUR púder simán megteszi azt, amit ez nem. Mérges vagyok miatta :frowning:

22 Likes

Oh, ezek a szép nagy szemhéjak!.. Nagyon jól áll a kék! Alsó pillatőbe szoktál valamit elsatírozni?
Sajnos az ár és a minőség nem mindig egyenesen arányos.;(

1 Likes

Néha szoktam, csak ilyen nagyon sötét vagy erőteljes sminkeknél nem szeretem, mert akkor még hangsúlyosabbnak és durvábbnak érzem az egészet :smiley: Párom is jön akkor a Marilyn Manson szöveggel már… :smiley:

3 Likes

Pedig nagyon jól áll a kék, szép lett a smink :). Ugyanígy érzek egy vadabb sminknél, hogy durvább lenne alul is valami szín, nekem talán kicsinyítené is a szemem :sweat_smile:.

Köszönöm szépen :relaxed:

1 Likes