Mit használtál ma?

A mai kellékek

Kép

Kép

Kép

Kép

17 Likes

A smink a megszokott alomszep, de a felso :star_struck: na, az honnan van?!:heart_eyes:

Köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts: Tom Tailor és turiból van, ráadásul a turis ár feléért, mert 50%-os akció volt. Innen rendeltem: www.tutitextil.hu

1 Likes

Na, erre ranezek;-)

Szép jó reggelt lányok, fiúk😉
Vajon vannak fiúk is ?
Alig használtam ma is valamit😇. Lefotóztam bár a szemhej alap és tuti még vmi más apróság is kimaradt (pl. Arcápolást se raktam ide).
Nálam kb ez a Soft glam smink, és nincs is meg az ABH soft glam palettám de anélkül is szerintem sikerult visszaadni a hatasát.
Más: Mindenhol hallottam,hogy az Essence spirálok milyen szuperek, nekem sajna nem jönnek be. Most már elhasználom őket de nekem kb semmit, nem csinálnak. És sok a vízállójuk, amit én nem akarok használni, így ezért vettem ezt a kettőt, mert ezek nem azok. Nekem semmi se maszatolódik a szememen úgyhogy valami baromi szerencsés lehetek, de nincsenek is nagy szempilláin, tuti ez is az oka.
Szép napot és JUHUJJ PÉNTEK, bár én ezen a héten végig időzavarban voltam,mindig sajna egy nappal többnek hittem mint ami😪

Kieg.: A képek színeit kicsit elcsalja a fórum vagy nem tudom lehet a telefonom furcsa vagy hogy 3 fotót egybe raktam de ennél intenzívebb a szem smink valamivel.

20200904_065725

IMG_20200904_075218

16 Likes

Ez a szín nagyon tetszik, nem tudom a kép mennyit csal, mert kis mályva, taupe színt is látók benne és nekem ez gyönyörű!

Én most tesztelem az Essence spirálokat ezerrel, nekem egyetlen spirál vált be, a You better work nevű, a hosszabbító változat, a többi sajnos vagy allergizál, vagy könnyezem tőlük. Nem vízálló, csak gym-proof, de könnyen lemosható. A lányok ajánlották, és igazuk volt.
A képen lévő lila szuper lenne, de irritálja a szemem.
Meg én sajna olyan hisztis vagyok, hogy szeretem az egyenes keféjűeket, és nem is várom el, hogy íveljen, nálam inkább a hosszabbítás a cél.
MAC Gigablack volt az álom nekem, pici kefe, egyenes, hosszabbít, szép feketére festi a pilláimat, nem víz-, csak könnyálló, csak hát az ára… A lookfantastic-ról szoktam rendelni, de ők mostanában nem túl megbízhatók, tűnt el csomagom.

1 Likes

Ez melyik ABH paletta? :slight_smile:, úgy felvidultam a bejegyzêsedtől, képektől :)).

1 Likes

Jackie Aina paletta :slight_smile:

1 Likes

Nekem ez vált be már kb 5éve (lásd fotó), csak sok YT-os dicséri az Essence spirálokat…jó nyilván a maga olcsósága mellett jók. És ma nem megyek sehova, csak asztalos van nálunk, aki konyha bútort szereli és egy burkoló javít valamit fél órát, asszem nekik ez is jó, hogy ne ijedjenek meg tőlem :smiley: De ha eseményre mennék ezek a pillák nekem kevesek. De majd teszek fel esetleg összehasonlító képet ezzel a kedvenc spirálommal. Valamint én szeretem ha kicsit össze van ragadva a pilla :smiley: tudom nem vagyok ezzel egyedül de a kisebbséghez tartozom. Legalábbis YT-on már hallottam olyanokat, akik ugyanezen a véleményen voltak mint én.
Amúgy nekem az hogy mindkét Essence spirál ívlet nagy bajom nincs, de nekem se egy fontos dolog. Nálam ami fontos, hogy ne szőr kefe legyen hanem ez a műanyag ami a lenti fotónis van. Nekem ez a kedvenc alakú/fajtájú spirál 10+ éve. Vicces, mert sokan utálják ha ilyen gumis :smiley: még jó hogy 1000 féle spirált gyártanak. De valahogy nem akarnék ebből MAC-est, nem tudom valahogy a spirálra nem szánok annyit. Szemcerkára sem.

image

3 Likes

Nagyon szép vagy, jól áll ez a smink + rúzs! :heart_eyes:
Az a pirosítós négyes melyik csodatermék?

Nekem sincs meg a Soft Glam, nekem amúgy Carli paletta jeleti a Soft Glam sminkeket, Jackiéből én mindig “bedurvultam”, olyan szépek a színei, igazi őszi/téli paletta.

1 Likes

Mára direkt arany színt akartam :slight_smile: Amúgy lehet közben rájöttem loptam Carli-ból is aranyba és mixeltem az ujjammal…de már nem tudom, hajnal volt :smiley:
Kérlek szépen az egy Kiko Milano Magical Holiday face paletta, meg van a szem paletta is (ez nem az én fotóm). Nagyon szeretem! Pláne táskába, olyan jó, hogy kinyitom és nem kell az edzés után v bárhol 8 dolgot elő vennem…

image

6 Likes

Nahát ez a Kiko megint varázslatosat alkotott, na hátha előbukkan a zsibin akkor tuti lecsapok rá :smiley: Csudiszép!! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

A mályvák és taupe árnyalatok nekem is a szívem csücskei.
Először ezt fényes világos színt vittem fel, de nem tetszett mert fehérnek látszott rajtam. Erre tapogattam fel ezt a világos lila duokrómot.

Kép

2 Likes

Ezeket használtam ma. A Mac púdert már nagyon nehezen veszem fel az ecsettel. Arra gondoltam, megcsinálom úgy mint az UD bronzert. Szétzúzom és újrapréselem alkohollal.
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

13 Likes

Klassz a smink, és tetszik a felsőd is, csinatos! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Tegnap éjjel nekiestem a Mac púdernek és újrapréseltem mert már nem fértem hozzá ecsettel. Nem valami gusztusos lesz az eredmény de így még használható pár hétig.
Ma a Nomad paletta került elő, mert mióta megvan még csak egyszer használtam:
Kép

Kép

Kép

Kép

16 Likes

Nagyon szép vagy, jól áll ez a Nomad paletta színvilág (is), kellemes őszies :blush:

1 Likes

Ó nagyon köszönöm! A mattokkal nem annyira vagyok elégedett de ez a fényes szín csodás :heart_eyes:

1 Likes

Juj ez csodaszép lett!!!

1 Likes