Mit használtál ma?

Az a zöld nagyon durván szép!
Persze a másik is :slightly_smiling_face:

@Amadea Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:
@Kokapu A zöldet a Te sminked ihlette, annyira tetszett amit a BPerfectből csináltál :star_struck:

2 Likes

Nekem is tetszik mindkettő és szerintem barna szemhez kb nincs ami ne menne. Nyilván van de ritka, ugyhogy szerintem bátran hord utcára is :wink: kár hogy a lila nincs meg fotón, de hátha újra kreálod a közeljövőben :blush:

1 Likes

Igen a nyitott száj lehet ezt sugallja vagy a nézés :laughing: de zárt szájjal olyan szigorú volt… még lenne mit gyakorolni fotó téren illetve nagyon megfigyeltem,hogy napfényen is máshogy mutat a smink fotón mint beltérben. Jó ezzel nem én tálaltam fel spanyol viaszt, csak így sokkal hidegebb hatású minden mint kint.

1 Likes

Dragák vagytok mind @kokapu is, koszi.
Vagy itt hogy kell taggelni?:upside_down_face:

Nagyon szép képeket készítesz!
Igen, és a világítás sem mindegy, hol van a lámpatest, hideg-/melegfényű az izzó… ah, nehéz a krémmániások élete.:slight_smile:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Simán hordanám őket “nyilvánosan” is, csak annyira ritkán adódik lehetőség “megsétáltatni” őket a vírushelyzet miatt :sob: Így itthon kikísérletezem mit hogyan lehet megcsinálni, meg hiányzik a sminkelés öröme és jól esik pingálgatni csak úgy is :slight_smile: Legközelebb nem felejtem el a lilás sminket sem, az jóval visszafogottabb volt mint a két színes amúgy :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Mindkettő csodás lett, de az a zöld… :heart_eyes::heart_eyes: Naggggyon szép és milyen jól áll. :star_struck:

2 Likes

Wooooow :star_struck::star_struck::heart_eyes: Nagyon szép lett a smink! Kérünk belőle(d) még! :crazy_face: :blush:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: A zöld nekem is jobban a szívem csücske lett, meg vagyok döbbenve, hogy pont a zöldet nem próbáltam még ki a Zuluból :astonished: Tuti előkerül még a sminkelős repertoáromba még, akár ősszel is, kell egy kis szín majd a szürkébb napokba :slight_smile:

3 Likes

@Alsace, pedig én mintha láttam már volna rajtad valami zöldet :sweat_smile: azt hittem a Zuluból van eddig :rofl:.

1 Likes

Ó azok szerintem más zöldek voltak :sweat_smile: :rofl: Van Barry M pigmentem is, de az nem ilyen őrült neonos :rofl:

2 Likes

Viseld bátran, időjárástól függetlenül. :heart_eyes:

1 Likes

@Anheszenamon erről a palettáról te jutottál eszembe, hátha érdekel :blush:
https://kremmania.hu/elado/vinetta-too-faced-born-this-way-the-natural-nudes-eye-shadow-palette

Szerintem ez megvan neki :smiley:

2 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:
Akkor tényleg az ő színei :smiley:

3 Likes

Az eladónak meg nem a színei :rofl::rofl:.

2 Likes

Ez megvan nekem :sweat_smile:

2 Likes

Szuper! :sparkling_heart: :blush:

Ma ezt sikerült alkotnom, Revolution paletta fehér színe (most meg nem mondom mi a neve a palettának.) meg Anastasia Riviéra sárga színe, passzol a polómhoz :D.

Screenshot_20200903-164800~2

12 Likes