@Amadea, kaptál Tőlem privi üzenetet, mert ha nem, akkor lehet kettőt is máshová küldtem!
Most válaszoltam, mindkettőt megkaptam.
A Velvet Teddyt is nagyon szeretem. A másik nagy kedvencem a Faux. Egyet el is hasznàltam.
Ezt alkottam ma az új Jackie Aina palettámmal:
A mai szemsminkemet a Marc Jacobs Steeletto palettával készítettem:
Nos, nálam totálisan beindult az ősz.
Nem én szemhéj színem a kék de ki akartam próbalni már egyet rég és az ABH Carli Bybelben van kettő hasonló kékes árnyalat, így ma rájuk mentem🙃
Pedig én is nude imádó vagyok, de most valahogy meguntam a totál nude-okat és kell valami, magamra se ismerek, múltkor pink ma kék…holnap valami lila lesz🤩
Szerintem nagyon jól áll.
Nagyon szépen árnyékolod a szemed és szerencsés is vagy hogy a szemformád ilyen
Nagyon jól állnak ezek a színek is!
Ma reggel a Colourpop Bare Necessities palettát használtam.
Nagyon szuperül áll, visszafogott, de mégis latványos.
Na meg volt a lila szín is, most azt érzem kiéltem magam színek terén, jöhet valami gold, vagy bármi hétköznapibb szín. De azzal már nem zargatlak majd titeket😅
Ú deee zargass minket, olyan szép sminkeket csinálsz Te is
Szóval az úgy volt, hogy tegnap ezekkel a termékekkel sminkeltem, lilás szemet és végre picit bátrabban mertem a pirosítót használni. A végeredményt elfelejtettem lefotózni siettem nagyon a fogorvoshoz
Ezt a két színes szemsminket itthonra csináltam régebben, Juva Zulujából a narancsnál bevetettem Kiko Coral árnyalatát.
Zargass csak nyugodtan, gyönyörű sminkeket kreálsz!
Milyen meglepetten nézel a palettára. Nagyon szép lett ez is, zargass csak minket a gyönyörű sminkjeiddel!
Wow, nagyon szépek!
Gyönyörű sminkeket csinálsz, nagyon szép arcod van Szívesen megnéznénk a “hétköznapibb” sminkjeidet is!