Mit használtál ma?

@Amadea, kaptál Tőlem privi üzenetet, mert ha nem, akkor lehet kettőt is máshová küldtem!

1 Likes

Most válaszoltam, mindkettőt megkaptam.:slight_smile:

1 Likes

A Velvet Teddyt is nagyon szeretem. A másik nagy kedvencem a Faux. Egyet el is hasznàltam.

Ezt alkottam ma az új Jackie Aina palettámmal:
Kép

Kép

16 Likes

@Anheszenamon Csodaszép, nagyon jól áll :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

A mai szemsminkemet a Marc Jacobs Steeletto palettával készítettem:
Kép

Kép

Kép

16 Likes

Nos, nálam totálisan beindult az ősz.:star_struck:

2 Likes

Nem én szemhéj színem a kék de ki akartam próbalni már egyet rég és az ABH Carli Bybelben van kettő hasonló kékes árnyalat, így ma rájuk mentem🙃
Pedig én is nude imádó vagyok, de most valahogy meguntam a totál nude-okat és kell valami, magamra se ismerek, múltkor pink ma kék…holnap valami lila lesz🤩

20200902_083712

18 Likes

Szerintem nagyon jól áll.:slight_smile:

1 Likes

Nagyon szépen árnyékolod a szemed és szerencsés is vagy hogy a szemformád ilyen :heart_eyes:

2 Likes

Nagyon jól állnak ezek a színek is!

1 Likes

Ma reggel a Colourpop Bare Necessities palettát használtam.
Kép

Kép

15 Likes

Nagyon szuperül áll, visszafogott, de mégis latványos.:ok_hand:

Na meg volt a lila szín is, most azt érzem kiéltem magam színek terén, jöhet valami gold, vagy bármi hétköznapibb szín. De azzal már nem zargatlak majd titeket😅

20200903_080429(0)

17 Likes

Ú deee zargass minket, olyan szép sminkeket csinálsz Te is :heart_eyes:

4 Likes

Szóval az úgy volt, hogy tegnap ezekkel a termékekkel sminkeltem, lilás szemet és végre picit bátrabban mertem a pirosítót használni. A végeredményt elfelejtettem lefotózni siettem nagyon a fogorvoshoz :see_no_evil:
20200902_091632

Ezt a két színes szemsminket itthonra csináltam régebben, Juva Zulujából a narancsnál bevetettem Kiko Coral árnyalatát.
n_zöld_smink

narancs_smink

15 Likes

Zargass csak nyugodtan, gyönyörű sminkeket kreálsz!

1 Likes

Milyen meglepetten nézel a palettára.:smiley: Nagyon szép lett ez is, zargass csak minket a gyönyörű sminkjeiddel!

1 Likes

Wow, nagyon szépek!

1 Likes

Gyönyörű sminkeket csinálsz, nagyon szép arcod van :slight_smile: Szívesen megnéznénk a “hétköznapibb” sminkjeidet is!

1 Likes