Nálam a PF Murumuru Butter Bronzerben van egy nagy mélyedés, de még mindig nem értem el az alját. Viszont az ABH pomádéban a napokban pillantottam meg az alját!
Te hígítottad már Duraline-nal, ugye?
Igen bár azt hiszem nem is Duraline-nal hanem micivízzel. De szuperül működött. Újraveszed ha elfogy?
Nálam most 2 sminktermék van ami a végsőket rúgja. Mindkettő mini kiszerelés: az egyik a Too Faced szemhéjalap, a másik az IT Cosmetics CC kréme 12 ml-s kiszerelésben.
Valószínűleg igen, abszolút meg vagyok vele elégedve. Lehet, hogy kipróbálnék eggyel világosabb árnyalatot (most a Soft Brown van meg), vagy a Nyx pomádéját, csak félek, hogy nem működne rajtam és akkor kidobott pénz, az ABH-t meg ismerem és tudom, hogy jó.
Muszáj kicsit hígítanom rajta, mert szegény már kicsit kiszáradt.
Te újravennéd?
Az IT CC minije nekem is megvan, de kicsit sötét a színe és annyira nem nyerte el a tetszésem. Te szereted?
A nyx pomadeval én is szemezek nagyon, csak a szín miatt vagyok bizonytalan. Ezek a szemöldök cuccok sosem olyan színűek rajtam, mint amit várnék. Illetve szép hideg szőkét is nehéz találni
Én is újravenném. Nekem a Medium Brown van meg és a sötét hajamhoz tökéletes a színe, ráadásul nem is meleg barna.
Pomádékból csak a Freedom hasonló termékét használtam (Ash Brown színben azt hiszem) és nekem az is jól működött. Szóval lehet tennék vele ismét egy próbát. Van is fenn a KM blogon egy összehasonlító cikk
Az IT CC-ből nekem a hidratálós verzió van meg Light árnyalatban. Télen nagyon sötét volt, most jó a színe, azért is próbálom mihamarabb elhasználni. Nekem sem lett a kedvencem, de azt is hozzá kell tennem, hogy az én kombinált bőrömre jobb lenne a mattító verzió. Szívesen kipróbálnám azt is, mielőtt végleges következtetéseket vonok le.
Ma a Huda New Nude palettával alkottam:
A Nyxet meg tudod nézni üzletben, van a közeledben? Az ABH-nál is ezért cidriztem, élőben sokkal sötétebbek a színek.
Köszi a cikket.
Nekem annyira bejönnek a koreai bb-k, hogy nincs kedvem kísérletezni az IT-vel, rajtam kicsit maszkos lesz.
Szereted használni a palettát?
Rajtam is eléggé maszkos. Valahogy olyan nehéz, tömény krém.
A Huda paletta nagyon tetszik, bár szerintem eddig max 4-5 alkalommal használtam összesen.
Van, a napokban lehet, hogy el is vándorolok oda
Majd számolj be, mit sikerült összegyűjtögetni.
Még azt se mondanám, hogy a fényvédőtartalma miatt, mert a 30valahányfaktoros Purito ezerszer könnyedebb állagú.
A nagy készlet átka. Ismerős helyzet.
Köszi, ki is húzom a listámról. Maszkos nem.
Nekem van matt IT CC krémem.
Nem szeretem, nagyon maszkos, pedig a Double Weart használom vékonyan, az kevésbé maszkos a kombinált, zsíros bőrömre. A legvilágosabb szín is nagyon sötét nekem, általában eggyel világosabbat kell venni, mint gondolná az ember, de nekem már nem volt világosabb verzió.
Nemcsak költeni, spórolni is segít a jó krémmániás.
Ezt jó tudni, köszi. A DW-t én is használom, szeretem. Az rajtam sem maszkos. Hát akkor lehet nem erőlködök tovább az IT CC próbálgatásával. Annyi más jó termék van a beauty piacon.
Igazi kis rózsaszín mámor ez a paletta :). Nagyon jól áll neked ez a smink :).
Nekem blenderrel es utana ecsettel atsimogatva egy kis puderrel siman tokeletes😯 ja, de en en nem a hidratalost hasznalom…
Annyira nem adja vissza a kéééép (sokkal mélyebb bordóbb élőben), de imádom az új Amrezy ABH palettám, én ezt használtam ma szemre csak! Még szokom a pigmentációt van neki!