Mit használtál ma?

Ó, hát hello, szépséges Mona Lisa.:slight_smile:

1 Likes

Ó, köszönöm Lányok! @Amadea mióta megérkezett tőled a Hourglass púder, nincs is olyan nap, hogy ne használnám. Imádom! Lehet, hogy az Artdecot el is adom.

7 Likes

Örülök, hogy ennyire bejött! Photoshop hatást vált ki?

Azt nem mondom, hogy láthatatlanná teszi az arcomon lévő pórusokat de nagyon szépen halványítja a bőr tökéletlenségeit. Kipróbáltam, hogy csak az arcom egyik oldalán használtam és látszik, hogy ott mennyivel szebb, egyenletesebb az összképp. Szóval tényleg tud valamit.

2 Likes

Akkor ez egy hosszú kapcsolat kezdete.:slight_smile:

1 Likes

Ma Népzenei és Világzenei fesztiválra jöttem a Várszínházba (kihasználom, hogy van gyerekfelügyelet - férjem), ezért kissé visszafogottabb a rúzs.

Jeffree Star Rose Matter, fölötte egy kevés Lord Star szájfénnyel.

IMG_20200822_182421

Szememen a Pat Mcgrath kicsi palettái vannak. :slightly_smiling_face:

IMG_20200822_182420

18 Likes

Lefotóztam a mai sminket végül véletlenül véglegesen töröltem.
A Mac pigment Melon névre hallgat, a rúzs pedig a Velvet Teddy. Alapozót ma nem használtam.
Kép

11 Likes

Ma kisminkeltem magam tükör nélkül (fogadásból). Nem is lett vészes, bár a bal szemem körül vannak gondok. Annyit csaltam, hogy túl erős színeket nem mertem használni, de amúgy pirositót, bronzert is…
IMG_20200824_155904

No és a szememre sem öt színt használtam… :grinning:
IMG_20200824_162834

15 Likes

De kalandvágyó vagy! Én nem merném.:smiley:

2 Likes

Annyit röhögtünk, hogy már csak viccből is bevállaltam.
Meg kíváncsi is voltam, hogy milyen lesz. :smiley:

3 Likes

Gondolom, a szem volt a legnehezebb.:smiley:

1 Likes

Egyértelműen. Először is féltem, hogy belenyúlok valamivel, meg aztán ott nem is annyira éreztem. Viszont spirálozni könnyebb volt, mint gondoltam.

1 Likes

Magamat ismerve azért inkább nem próbálom ki.:smiley:

1 Likes

Tétje volt, és lehet, hogy majd megéri… :wink::grinning:

1 Likes

Kíváncsivá tettél.:smiley:

1 Likes

Ma egy arany-téglás-narancsos szemsminket alkottam sötétkék alsó pillatővel. Sajnos a reggeli sietségben nem volt már időm fotózni. A rúzs is lemaradt a képről: Rimmel Kate Moss (talán a 45-ös árnyalat)
Kép

Kép

12 Likes

És a Beached Bronzer még mindig húzza!:open_mouth:

3 Likes

Próbálkoztam a mélyítéssel stb, a számon a Maybelline rúzsceruzája van :).

Screenshot_20200825-121053~2

Screenshot_20200825-121201~2

IMG_20200825_121916

11 Likes

NAgyon szép ez a szín, jól áll!
Te jó ég, mennyi helyed van a szemed felett a szemöldöködig! Mekkorát tudna ott egy tusvonal huncutkodni :wink:

1 Likes

Igen pedig már 2 éve megvan de csak nem akar elfogyni. Bár nem minden nap használom.

1 Likes