Ó, hát hello, szépséges Mona Lisa.
Ó, köszönöm Lányok! @Amadea mióta megérkezett tőled a Hourglass púder, nincs is olyan nap, hogy ne használnám. Imádom! Lehet, hogy az Artdecot el is adom.
Örülök, hogy ennyire bejött! Photoshop hatást vált ki?
Azt nem mondom, hogy láthatatlanná teszi az arcomon lévő pórusokat de nagyon szépen halványítja a bőr tökéletlenségeit. Kipróbáltam, hogy csak az arcom egyik oldalán használtam és látszik, hogy ott mennyivel szebb, egyenletesebb az összképp. Szóval tényleg tud valamit.
Akkor ez egy hosszú kapcsolat kezdete.
Ma Népzenei és Világzenei fesztiválra jöttem a Várszínházba (kihasználom, hogy van gyerekfelügyelet - férjem), ezért kissé visszafogottabb a rúzs.
Jeffree Star Rose Matter, fölötte egy kevés Lord Star szájfénnyel.
Szememen a Pat Mcgrath kicsi palettái vannak.
Lefotóztam a mai sminket végül véletlenül véglegesen töröltem.
A Mac pigment Melon névre hallgat, a rúzs pedig a Velvet Teddy. Alapozót ma nem használtam.
Ma kisminkeltem magam tükör nélkül (fogadásból). Nem is lett vészes, bár a bal szemem körül vannak gondok. Annyit csaltam, hogy túl erős színeket nem mertem használni, de amúgy pirositót, bronzert is…
No és a szememre sem öt színt használtam…
De kalandvágyó vagy! Én nem merném.
Annyit röhögtünk, hogy már csak viccből is bevállaltam.
Meg kíváncsi is voltam, hogy milyen lesz.
Gondolom, a szem volt a legnehezebb.
Egyértelműen. Először is féltem, hogy belenyúlok valamivel, meg aztán ott nem is annyira éreztem. Viszont spirálozni könnyebb volt, mint gondoltam.
Magamat ismerve azért inkább nem próbálom ki.
Tétje volt, és lehet, hogy majd megéri…
Kíváncsivá tettél.
Ma egy arany-téglás-narancsos szemsminket alkottam sötétkék alsó pillatővel. Sajnos a reggeli sietségben nem volt már időm fotózni. A rúzs is lemaradt a képről: Rimmel Kate Moss (talán a 45-ös árnyalat)
És a Beached Bronzer még mindig húzza!
Próbálkoztam a mélyítéssel stb, a számon a Maybelline rúzsceruzája van :).
NAgyon szép ez a szín, jól áll!
Te jó ég, mennyi helyed van a szemed felett a szemöldöködig! Mekkorát tudna ott egy tusvonal huncutkodni
Igen pedig már 2 éve megvan de csak nem akar elfogyni. Bár nem minden nap használom.