Mit használtál ma?

inspiráltál én is ma pinkeset nyomtam! :star_struck:

1 Likes

Nagyon király lett, megy egymáshoz a szemsminked, a rúzs, a felső!:slight_smile:
Örülök, hogy tetszik a paletta, teljen benne sok örömöd!

1 Likes

Csodaszép lett a sminked, gyönyörű vagy, nagyon jól áll ez a rúzs is! :star_struck:

2 Likes

Hűű, mint egy filmsztár úgy nézel ki, gyönyörű vagy átjön a sminked szépsége is a fotókon! Nekem is az ABH paletták eddig a palettáim királynői bevallom, nagyon szeretem őket, “gyorsan” be is szereztem belőlük négyet :face_with_hand_over_mouth:
(A többi szépségem most szerintem durcisan néz rám, pedig, igazából mindegyiket szeretem, de ABH-tól van a legtöbb termékem, szemöldök pomádé, highlighter)

1 Likes

Ázok a szemek…

20200825_183124

Avon radír - ingyen elvihető
Tezenis parfüm - ingyen elvihető
Revolution szemöldökpaletta - ingyen elvihető
Avon pirosítógyöngyök - ingyen elvihető
MAC Liptensity Driftwood - 3000 Ft (kétszer használtam)
Chanel Gabrielle miniparfüm - 1500 Ft (két pötty ment a csuklómra)
Chloe Nomad miniparfüm - 1500 Ft (két pötty ment a csuklómra)
Átnéztem a dolgaimat és meglepően sok dolog van, amitől szeretnék megválni. Vannak, amiket ingyen odaadok és vannak beárazottak is. Több körben tudom őket feltölteni (igen, ilyen sok cuccról van szó😅), ha valaki szeretne valamit, írjon privátot és persze küldök további képeket is.

4 Likes

Csodás lett! Szép vagy nagyon!

20200825_180451
Colourpop Supershock szemhéjfestékek:
Bae (a képen a jobb felső) - ezt többször használtam, ingyen elvihető
Empire (jobb alsó) - 1000 Ft - 1-2x használt
Milky Way (bal alsó) - 1000 Ft - 1-2x használt

Essence Zinc About You - ingyen elvihető, egyszer használtam

2 Likes

20200825_180426
Szemhéjpaletták.
Kinyitott képet privátban küldök (azért így fotóztam, mert így gyorsabban beazonosíthatók a paletták).
The Balm - 5 ezer Ft (ezt viszonylag sokszor használtam)
Nabla Poison Garden - 8000 Ft (4 smink készült vele)
Essence Hallo Berlin - 2000 Ft (2 smink)
Pupa Bright Violet - 1500 Ft (2 vagy 3 smink)

3 Likes

Ma egy felül natúr, alul kék pillatöves sminket készítettem. Ehhez 2 palettát kombináltam.
Kép

Kép

Kép

Kép

13 Likes

Ma ismét a Huda New Nude palettával sminkeltem:

Kép

Kép

Kép

14 Likes

20200825_180056
Highlighterek, púderek és egy mini The Balm bronzer, ha valaki szeretné esetleg valamelyiket vasárnap.

6 Likes

Csak én vagyok vaksi, hogy nem találom a pirosítókról készült képet vagy tényleg nincs már fent? :smiley:

Átcseréltem, mert fejjel lefelé volt, de ha jó így, itt van, ni:
20200825_175918

3 Likes

Ezek a Supershock pirosítók milyenek? :smiley: Gondolkodtam már régóta rajta… :smiley: A másik középen lévő CP pirosító mennyire világos? Megvan a mályvás és azt imádom, úgyhogy nagyon gondolkodom a másikon is… :smiley:

A The Balm bronzosító nagyon meleg árnyalatú?
A 3-as highlighter paletta micsoda? A Beccától mid van?
A JP highlighter mennyire csillámos?
A pirosítók is nagyon szépek, főleg a két alsó CP tetszik :slight_smile: Lehet a mályvásra beneveznék - ha nem lesz más érdeklődő.
Nem tudom, mennyire akarod cipelni őket, nem tudom egyikre sem rámondani, hogy mindenképp kell, viszont szívesen megcsodálnám őket élőben. :slight_smile:

Ahh, én a mályvásat tudom ajánlani, nekem kedvencem :relaxed:

1 Likes

Nekem volt The Balm bronzerem (vagyis van, de nagyon régi már). Nem mondanám melegnek, nem sárgás, semleges inkább, de elég sötét. Én kontúrnak használtam, pedig nem vagyok a legfehérebb bőrű. Bronzernek akkor jó, ha kreolos bőrű vagy. Vagy kontúrozni hófehérkéknek.

1 Likes

Köszi :slight_smile: Akkor nekem inkább kontúrozáshoz jó, de az nem is baj, mert jelenleg a Going Coconuts palettámmal kontúrozok, a PF murumuru Butter Bronzer inkább bronzosításra alkalmas esetemben.

1 Likes

Állagra vagy színre gondolsz? Olyan kis selymesek, de annyi pirosítóm van, hogy már nem fér az Ikeás nagy dobozba… meg nem rajongok az SSS-ért, kíváncsiságból vettem őket, pedig szemfestékben csak az ultra metallicot szeretem.
Fúúú, olyan meleg rózsás árnyalatú, nem igazán tudom mihez hasonlítani. Nem nagyon világos.