inspiráltál én is ma pinkeset nyomtam!
Nagyon király lett, megy egymáshoz a szemsminked, a rúzs, a felső!
Örülök, hogy tetszik a paletta, teljen benne sok örömöd!
Csodaszép lett a sminked, gyönyörű vagy, nagyon jól áll ez a rúzs is!
Hűű, mint egy filmsztár úgy nézel ki, gyönyörű vagy átjön a sminked szépsége is a fotókon! Nekem is az ABH paletták eddig a palettáim királynői bevallom, nagyon szeretem őket, “gyorsan” be is szereztem belőlük négyet
(A többi szépségem most szerintem durcisan néz rám, pedig, igazából mindegyiket szeretem, de ABH-tól van a legtöbb termékem, szemöldök pomádé, highlighter)
Ázok a szemek…
Avon radír - ingyen elvihető
Tezenis parfüm - ingyen elvihető
Revolution szemöldökpaletta - ingyen elvihető
Avon pirosítógyöngyök - ingyen elvihető
MAC Liptensity Driftwood - 3000 Ft (kétszer használtam)
Chanel Gabrielle miniparfüm - 1500 Ft (két pötty ment a csuklómra)
Chloe Nomad miniparfüm - 1500 Ft (két pötty ment a csuklómra)
Átnéztem a dolgaimat és meglepően sok dolog van, amitől szeretnék megválni. Vannak, amiket ingyen odaadok és vannak beárazottak is. Több körben tudom őket feltölteni (igen, ilyen sok cuccról van szó😅), ha valaki szeretne valamit, írjon privátot és persze küldök további képeket is.
Csodás lett! Szép vagy nagyon!
Colourpop Supershock szemhéjfestékek:
Bae (a képen a jobb felső) - ezt többször használtam, ingyen elvihető
Empire (jobb alsó) - 1000 Ft - 1-2x használt
Milky Way (bal alsó) - 1000 Ft - 1-2x használt
Essence Zinc About You - ingyen elvihető, egyszer használtam
Szemhéjpaletták.
Kinyitott képet privátban küldök (azért így fotóztam, mert így gyorsabban beazonosíthatók a paletták).
The Balm - 5 ezer Ft (ezt viszonylag sokszor használtam)
Nabla Poison Garden - 8000 Ft (4 smink készült vele)
Essence Hallo Berlin - 2000 Ft (2 smink)
Pupa Bright Violet - 1500 Ft (2 vagy 3 smink)
Ma egy felül natúr, alul kék pillatöves sminket készítettem. Ehhez 2 palettát kombináltam.
Ma ismét a Huda New Nude palettával sminkeltem:
Highlighterek, púderek és egy mini The Balm bronzer, ha valaki szeretné esetleg valamelyiket vasárnap.
Csak én vagyok vaksi, hogy nem találom a pirosítókról készült képet vagy tényleg nincs már fent?
Átcseréltem, mert fejjel lefelé volt, de ha jó így, itt van, ni:
Ezek a Supershock pirosítók milyenek? Gondolkodtam már régóta rajta… A másik középen lévő CP pirosító mennyire világos? Megvan a mályvás és azt imádom, úgyhogy nagyon gondolkodom a másikon is…
A The Balm bronzosító nagyon meleg árnyalatú?
A 3-as highlighter paletta micsoda? A Beccától mid van?
A JP highlighter mennyire csillámos?
A pirosítók is nagyon szépek, főleg a két alsó CP tetszik Lehet a mályvásra beneveznék - ha nem lesz más érdeklődő.
Nem tudom, mennyire akarod cipelni őket, nem tudom egyikre sem rámondani, hogy mindenképp kell, viszont szívesen megcsodálnám őket élőben.
Ahh, én a mályvásat tudom ajánlani, nekem kedvencem
Nekem volt The Balm bronzerem (vagyis van, de nagyon régi már). Nem mondanám melegnek, nem sárgás, semleges inkább, de elég sötét. Én kontúrnak használtam, pedig nem vagyok a legfehérebb bőrű. Bronzernek akkor jó, ha kreolos bőrű vagy. Vagy kontúrozni hófehérkéknek.
Köszi Akkor nekem inkább kontúrozáshoz jó, de az nem is baj, mert jelenleg a Going Coconuts palettámmal kontúrozok, a PF murumuru Butter Bronzer inkább bronzosításra alkalmas esetemben.
Állagra vagy színre gondolsz? Olyan kis selymesek, de annyi pirosítóm van, hogy már nem fér az Ikeás nagy dobozba… meg nem rajongok az SSS-ért, kíváncsiságból vettem őket, pedig szemfestékben csak az ultra metallicot szeretem.
Fúúú, olyan meleg rózsás árnyalatú, nem igazán tudom mihez hasonlítani. Nem nagyon világos.