Mit használtál ma?

Nagyon jól áll ez a smink! Amennyire dicséritek ezt a palettát, még a végén megkívánom. :rofl:

2 Likes

Köszönöm :slight_smile: Én örülök, hogy megvettem. Szerintem nagyon jó minőségű :slightly_smiling_face: Úgyhogy kívánd csak meg :grinning:

3 Likes

Annyira jól állnak ezek a színek, nagyon csinos vagy :blush:

1 Likes

Szuper lett a sminked, nagyon tetszik :blush:
És lassan én is rákívánok a palettára, pedig elsőre azt mondtam, nem kell :slight_smile:

2 Likes

Édes Jézus, micsoda szín :star_struck::star_struck:

1 Likes

Köszönöm :slight_smile: Én csak ajánlani tudom :slightly_smiling_face:

1 Likes

Hihetetlenül jól állnak neked ezek az élénk színek! :lips::lipstick:

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

Nagyon szuperül nézel ki!

1 Likes

Amikor a gyerekeid választják ki a fülbevalód, de neked két fiad van… :joy::heart_eyes::heart_eyes:

Mac Liptensity Postmodern a rúzs.

IMG_20200821_114931

17 Likes

Izé, megy a fülbevaló a pólódon lévő virághoz!:smiley:

2 Likes

Tulajdonképpen igen, bár a trolibusz volt a fő szempont. :joy:

6 Likes

Hát, vannak, akik tudják, mi a menő!:smiley:

2 Likes

Vazze, tényleg trolibusz van rajta, csak most nagyítottam ki. De cuki! :heart_eyes:

1 Likes

Te azok közé tartozol, akiknek TÉNYLEG jól állnak az élénk rúzsok (és nem csak tetszik nekik) :star_struck:

3 Likes

Csodaszép vagy, jól áll ez a rúzs nagyon és az a füli! Nagyon cuki :star_struck:

1 Likes

Ma a Norvina palettával sminkeltem. Egyetlen matt színt satíroztam el a mozgó részen. A mélyítőben és az alsó pillatőben pedig egy szintén matt, sötétebb árnyalat került.
Kép

Kép

18 Likes

A csütörtöki bronzbarna smink is a Norvinával készült. Különböző fényviszonyok között fotóztam.
Kép

Kép

Kép

15 Likes

Ezek a színek nagyon jól állnak, és a rúzs is telitalálat! Olyan üde az összhatás!

Nagyon szép vagy és fiatal!

2 Likes

Ugyanaz jutott eszembe, mint Kokapunak, ragyogsz, csodásan áll mindkét smink :).

1 Likes